699
  • Marvi
    mit szolnátok hozzá ha ezután csak olyan irna ide aki tudja miről van szo és valami érdemleges dolgot tud hozzátenni? értem én...qrva jo szovicc meg minden...tökéletesen megmutatjátok vele milyen szarhumoru tirpák köcsögök vagytok....gratulálok
  • ScarY MAN
    igen...versenyekkel meg eredményhírdetéssel megfűszerezve.
  • fanka93
    ez iylen onlány futós játék?
  • mama2
    Anyádpicsájába, oda-.-".
  • RedDevilsza
    pff mégegy csillivilli japcsi tucat MMO ójee
  • Marvi
    Hááát talán elképzelhető hogy azért nem hallotál még rola mivel még nem jelent meg....azaz már letölthető de mint montam holnap fog indulni a CB-ja....majd meglátjuk mennyire lesz népszerü miután kijött a teljes, és akkor fogna e beszélni rola:)
  • Istencsászár
    Ez egy igen népszerű, kellemes, tartalmas és népszerű játék lehet h egy sort nem hallottam róla egyik portálon sem:DDDDD
  • Istencsászár
  • DanielT
    Hova?
  • Marvi
    kezdetben én is aszittem mikor anno olvastam a játékrol hogy azon a Rohani lovasokrol szol majd....vagy legalábbis hozájuk kötödő mmo....de nem:)
  • Berselius
    Én meg azt hittem, hogy itt a Tolkien-féle Rohanról lesz szó :P.
  • Marvi
    ha még egy kommentemet hát-tal kezdem lőjetek le:D
  • Marvi
    hát a Pacific Standard Time szerint ma este hat ora ami azt jelenti hogy nálunk az 8ora eltérés...szal holnap hajnal 2kor kezdődik a CB ha pontosan kezdenek....hát...én ébren leszek az tuti:D
  • Marvi
    hát ezt sztem nem foghatjuk rá azért igy előre....akármilyen medieval környezetben játszodo MMO kijön mindig az a first reaction hogy LA2 klon...hát nemtom...ez azért necces igy megállapitani...sztem először várjuk meg a játékot aztán itélkezzünk....nem?:)
    amugy meg még ha klón is...ha jó klón akkor nem bánom ha az:)...főleg hogy ingyenes is lesz....teljesen se havidij se semmi....hát akkor klonozzanak csak:)ha jol sikerül inkább nyomják ezt azok is akik eddig törtbe nyomatták az LA-t....sztem
  • Frosty01
    lineage 2 klón :(
  • Sorius
    MMORPG lessz, én kaptam meghívót CB-re. Majd holnap délelött próbálom ki ha minden jól megy.
    Az ídőeltolódás miatt már úgy is csak holnap tudnánk vele játszani :D
  • Marvi
    Igen MMORPG lesz.....
    gameplay vid

valamint ajánlom a hivatalos oldalt:
    rohan online
    onnan egy-két dolgot meg lehet tudni...:)
    hogy hova kell rohanni? hát...ahogy én tudom elég nagy szerepe lesz benne a PVP-nek ill lesznek benne ugynevezett "township battles"-ök...szal lesz hová rohanni:D....az általános mob gyakos fejlődős ficsöröl már ne is beszéljünk:)
    bár még konkrét tapasztalatom sajna nincs....majd ma este ráfüggök és meglátom milyen is egészen pontosan:)
    /a cabal-t is nagyon vártam de valahogy nem jött be nekem, remélem ezzel nem járok igy:)/
  • Vlala #2
    MMORPG lesz? Milyen környezetben játszdik?

(Azt már meg sem merem kérdezni, hogy merre kell benne rohanni... :) )
  • Marvi
    Ma este 6-tol indul a Rohan online closed beta tesztje...természetesen az angol nyelvü játéké mivel az MMOSITE forumján már egy ideje olvashattuk hogyan lehet a japán verziora reggelni ill. játszani vele...:)
    http://forum.mmosite.com/topics/247/200708/03/183,1.html
    Mást is érdekel ez a játék vagy csak én vagyok kiváncsi rá? esetleg akad más magyar is aki reggelt a closed beta-ra? vagy ti ezzel még nem foglalkoztok?:)