699
-
William90 #99 Silkroad sztem grafikailag meg úgy am is elég gázXD. Mint mindenhol én wizarddal kezdek v priesttelArchlorddal annyi csak a bajom h nagyon lassú a játékmenet meg a magyar guildbe is csak 30as szint felett lehet belépni... 9dragons is kb ugyanez nagyon lassú, én RL körül adtam fel, szal ha nincs normális guild meg jó graf akkor nem jáccok veleXD. Am Rohannak nincs magyar oldala? -
Cat 02 #98 Hát ha sro-ztál akkor 1 olyasmit mint ott egy pure str bower :D
Gondolom az itt a half elf archer, csak itt több stat pont van.
Városfoglalást vágja valaki ? Vannak alapvárosok és azokat klán elfoglalja v a klán hozhat létre magának ? :O
-
#97 ha őszinte akarok lenni én is igy vok az összes free MMO-val...uncsik lesznek egy idő után....ebben a game-ban is csak a hent ment már a végére a questekre mindenki tojt...ezen kivül tul egységes a páncélzat...minden szinten van egy ami jo és kész...viszont sikerült bekerülnöm egy pár nagyon jofej emberke közé és velük még igy is buli volt a játék...csakhát ugye char del van igy ujra megtalálni őket:S
de sebaj....most legalább kiprobálok egy másik kasztot is nem csak a knájtot:D
amugy én archlordot szerettem amig tul laggos nem lett...meg még jo volt a fiesta és a 9Dragons is... -
mrjonny #96 pff SRO hát 2,5 3 év után azt mondom rola maffia játék:P
hátha tudok segiteni milyen karakter tipust kedvelsz v szeretnél iditani? -
Cat 02 #95 Detto :D Silkroadot próbáltad már ? xP
Most én is várok csak nem tom milyen karit kezdjek :S
Először Assassin akartam lenni de az max pvp-re jó ahogy nézem, szal v knight v archer leszek. -
William90 #94 Úranyám én meg a második CB után 2 nappal töltöttem le a gamet...Addig mi a fenét csináljak??? Már szinte minden MMORPGt kipróbáltam és mindegyiket unom XD, csak rohant nem próbáltam... úgy látszik egy ideig nem is fogom basszusXD -
Cat 02 #93 Valaki mondta msn en :D -
#92 a május 15-t miből gondolod? -
mrjonny #91 hude cosplay egyébként jo a jelmez -
Cat 02 #90 -
Cat 02 #89 Nem május 15 ? -
Cat 02 #88 Xfire támogatás már van hozzá :) -
mrjonny #87 azt irták mivel tul sokan kérdezgeték h mikor mikor h 30 napn belül ne most ez képlékeny h konkrétan mikor fogják inditani -
#86 az az igazság hogy ahogy te is mondtad nincs még hiteles és hivatalos informácio arrol hogy mikor lesz open....csak találgatások vannak a hivatalos forumon is....a legkonkrétabb info amit találtam az az hogy ma és a világ vége közt valamikor....de egyébként téleg semmit sem lehet tudni rola -
William90 #85 Hello!
Annyit szeretnék kérdezni hogy kb. mikor lesz az OB? Nézem naponta a fórumot és nem látom hogy valami hír lenne róla csak a játékosok írnak a launcher problémáról... -
mrjonny #84 amiröl viszont kérdeznék mert pontos infoim nincsnek az a rare/unique/Acient fegyok készitése elvileg lehet normált és brutál statosat késziteni -
mrjonny #83 ui: tapsztalat alpján erösek -
mrjonny #82 sziaszotok
játszotam 2nd CB vel elég jo ki game amugy már régeben látam amikor még Koreábol jötek a Videok akor tetszet meg
remélem hamarosan jön az OB
mit szolnátok ha ösze irnánk néhány Buildet mert 1 Karhoz több is van
én tudok párat
pl:
Dekan
separate 2str/2vit, 3 str/1vit 50 töl a 2 ád
regular 1str/3vit, 4vit 50 töl a 3 dik ág
Human
dual 3str/1vit, 2st/2vit, 2str/1vit/1dex (kérdéses h müködik e)2 ág 50 töl
Tank 4vit talán 1str 3vit 50 töl 3 ág
Half Elf
2dex/2vit, 2dex/1vit/1agi elvileg a 2 ág a bowos a 3 dik a xbow os
Elf
nem probáltam elvileg Agis és értelem szerü
Dhan
ezt sem probáltam str és Agi elvileg
Dark Elf
szintén nem probáltam de Agis mint az Elf -
#81 Sziasztok, szereztem beta kulcsot, csak valamiért nem sikerült regisztrálnom magam, amikor a verification kodot kell beirni egyszerűen nem akar tovább lépni, nem tudjátok miért ? -
#80 öcsém nem nehéz vele farmolni csak szerezni kell magad mellé egy lovagot vagy valamit aki tankol te meg a háttérből szépen osztod az észt:D
amugy meg nagy pangás van a forumon ahogy látom
pedig most a második cb-n már azért találkoztam egy jo pár magyar emberkével:) -
#79 nagy kár =) dark elfel elég nehéz farmolni,azért kell a futás meg minden :D -
#78 igazad van már téleg nincs benne se pet se pedig mount....akkor ez csak az első CB-ben volt... -
#77 wisht nem értem...intre raktam,de az a wish az melyik ? =) -
#76 köszike =) -
Nantosveltar #75 Ui: Regeneráló alatt "lopó" varázslatot értettem :-) -
Nantosveltar #74 Üdv ismét! Doomista én is a Dark Elf Mage-et választottam. Nos, két jellemző fontos csak, többre egyet sem raktam eddig (lvl 24 vagyok). Az int és a wis. Belátásod szerint oszt el, de érdemes az int-re többet tenni, mert van elég hasznos mp regeneráló varázslat. A hp regeneráló is nagyon hasznos. Ha jól csinálod a skill sorrendet, akkor maxra ugrik minden mob után az mp és hp :) 3-5 szintel magasabb mobok ellen működik igazán jól. -
#73 potit hogy a francba tudok venni ? -
#72 a sima item mailt nem találtam,vagy az akkor nincs ? =) -
#71 hát rájöttem,valami item mail inventroy vagymi,kiszedtem a cuccokat amiket csak adott,de pet nincs köztük =) -
#70 ki milyen néven játszik? -
#69 sajna dark elf témában nem igazán tudok neked segiteni hogy konkrétan mit merre meg hogy csinálj viszont ha esetleg eddig nem jöttél volna rá és ez mindenki másnak is szol aki még nem jött rá az item mall jobb oldalon nagyon jo kis dolog....ez majd bevételi célokat fog szolgálni a készitőknek bizonyos extrákat vehetnek az emberek pénzért viszont a béta verzioban egyenlőre ingyenesen ki lehet onnan szedni nagyon hasznos kis holmikat petektől elkezdve talizmánokon át pipáig ill mount-ig sokmindent...és nem is kell hozzájuk elérni szintet szal akár első szinttől lehet lova a karakternek:)
remélem van aki tudja hasznositani a tippet....csak áthuzátok az item mall-bol az inventoryba a cuccot és már használhatjátok is:) -
#68 sziasztok,én is elkezdtem ma a rohan onlinet,teccik,dark elfel vagyok,lv5,kis utbaigazist kérek hogy a pontokat hova huzzam,esetleg van mar magyar guild is ? =) -
#67 jah amugy lvl 21 vok és még mindig hasonlo szintü játékosokat keresek innen magyarfődről jáccani:) -
#66 nah....eddig eléggé haldokolt a forum miota nem volt játszhato a gáma de mmár ujra lehet nyomatni a cuccost...még csak most jelentkeztem fel szal pontosan nem tudom hány ora ota játszhato megint de nem is az a lényeg:)
ami a változásokat illeti majd pár ora játék után irok ha látok valami lényegest de egyelőre még csak probálom összeszedni magam mert tnap kicsit többet ittam mint akartam és most a másnaposság tüneteit produkálom:) -
Nantosveltar #65 Szerintem tuti :-) Egy jó party kaszt mindig szívesen látott vendég. Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem elvonási tüneteim vannak :-D! Alig várom a holnapot. Elvileg megnyitják, az időeltolódást is beleszámítva. Jó gamézást mindenkinek! -
#64 Mellesleg a priestek jol keresett kasztok? :P -
#63 És hány CB lesz még a teljesig?:S -
Sorius #62 Mst zárták le az 1. CB-t ezért offline a szerver, április 3-án kezdődik a 2. CB. -
Nantosveltar #61 Igen, a CB és a gyakori Off-Line biztosan ennek is betudható. Az ingyenes elérhetősége a játéknak meg szerintem nem hat annyira ösztönzőleg a készítőkre, mint a fizetősök esetében. Szerintem ígyis jobban áll a Rohan Online, mint a Requiem Bloodymare, ahol igen kezdetleges még a grafikai motor is. Én csak remélem, hogy hamar megoldódik a Béta probléma, mert nagyon elvarázsolt eddig a játék. A varázslatok kántálása különösen tetszik! :-) Nagyon élvezem, főleg mikor partiban kántálunk egymás mellett, az nagyon ott van! -
#60 Noshát igen...de mint már ahogy azt emlitettem ezek a hibák lehet hogy csak abbol adodnak hogy egy closed beta állapotu játékrol van szo...azért nem tárják nagyközönség elé, mert még csak arra kiváncsiak hogy mi rossz, mit kell még orvosolni...a closed beta 2 majd árpilis elején indul és kanyarodnék wordsworth kérdésére h csak pár napot üzemelt a szerver és ezután is csak annyit fog, amig a fejlesztés el nem éri azt az állapotot hogy a készitők ugy gondolják igen, ez már játszhato teljesen....
jah....és valszeg a CB-s karaktereket nem lehet megtartani ha a játék hivatalosan is megjelent:)