699
-
Cat 02 #139 Május 15 nem ? -
#138 leginkább semelyiken.
closed bétának vége. open beta időpontja meg megint el lett tolva. -
Demonn #137 Hello csak azt szeretném kérdezmi hogy a magyarok meik servern játszanak mert akkor én is oda menék THX XD ???? -
Demonn #136 Végülis SRO ba se bonyorult csak PL: öj meg 2000 zobi.. ot meg 10 csempit meg 1 giantot ez ami fölbasz bene XD -
Cat 02 #135 Gondolom nem lesznek olyan bonyolultak ^^ Meg tuti lesznek magyarok =) -
Demonn #134 Nekem csak az a bajom hogy nem magyar a küldi és nem tom majd mit kell csinálni XD -
Cat 02 #133 Ha jól tudom itt vannak csoportos questek is ahol boss-t kell ölni, de sro questjeinél csak jobb lehet. -
Demonn #132 Bocs hogy minden nap irok csak köszbe mindig lesz néhány kérdésem XD
Ugyan úgy küldizni kell rohan ba mint SRO vagy Cabal cayg Wow vagy valami
mert azt nem igen szeretem a sok szar angol küldit xD Pls valaki mondja meg mire számithatok mert akor mek Wow 70 es lock om hoz köszi XD -
William90 #131 Tudom ajánlani a magyar oldalt: rohan remélem jól szúrtam be a linket -
Demonn #130 Hello mindenki aba tudnátok segiteni hogy Dekan szeretnék kezdeni és anak mire kell majd ószatani agiliti vagy mi Köszi a segitséget előre is xD -
Demonn #129 Köszi a segítséget xD csak azt hitem nekem szar valami de már én is rájötem bb all -
#128 open beta kb 2 héten belül várható információk szerint -
#127 Igen nézzük a forumot de most leállás van mivel a 2. closed beta leállt és mmár mindenki az open beta indulását várja....amint az elindul elérhetők lesznek a szerverek és le lehet tölteni a cuccokat....szoval no para és türelem emberek amint van konkrét info itt biztos megtudhatjátok! -
Cat 02 #126 Még nem indult el az open beta -
Demonn #125 Hello nem tom hogy nézi e valaki ezt a forumot de megszeretném kérdezni hogy mit kéne csinálnom Ha a luncher nem updatel le ÉS ezt a hibaüzenetet irta ki : Failed to Download Files. Please try again.
Köszi ha valki válaszol XD
Csak ezért 2008. ápr. 29. 18:10 Utolsó hozászólás.XSD -
#124 ilyeneket ne kérdezzél tőlem, annyi fogalmam van róla mint az idegsebészetről :D
én nem toltam még, csak amit láttam weboldalon meg amit klántársak meséltek. -
mrjonny #123 de én már most tudom h kevesebb idömlsz játszani mint szeretném :P -
mrjonny #122 egyébként én vagy 1 3str/1vit/1dex v 2str/2vit es dragon k. v 3dex/1agi/1vit es Archer leszek
(minimális esélyel tank is lehetek) -
#121 Én priestet fogok tolni :) szoljatok, majd ha valahova kell priest ^^ mar ha lehet vele minimalisan is PVPzni -
mrjonny #120 sztem a Dhan assasin elégnehéz kaszt sok skill amik a staton alapulnak szoval elégé nehézkes lehet de sztem annál jobb -
mrjonny #119 oh Nethyrrea milyen buildel akarod a dekan-t nyomni?
OFF: SRO ban még mindig a rouge a leg erösebb Xbow: stun fel lökés elökés 75% dmg Gagger: iszonyu gyors hatalmas Crit ütés és gyorsan lesböl támadás
ez EU China kar ban sztem Nuker és utána za örök kedvencem prue str Glavie -
Cat 02 #118 Én is azon gondolkoztam de sztem az pvp-re jó, ráadásul nem tetszik a fegyvere =) -
#117 Valaki próbálta a dhan assasint? Nekem az jött be a leírás alapján :) -
#116 dragon knight ftw xD -
#115 me too ;)
dark elf mage nagyon oda bszott ^^ -
Cat 02 #114 Én open bétára várok :) -
#113 jah :DDDD
a fenébe,pedig toltam volna még ember ! -
Cat 02 #112 Te nem vagy század már bocs...
CLOSED BETA VOLT, open bétára még várni kell. -
#111 nálam már 2 hete nem megy a game xD elinditom,és irja hogy nem tudja letölteni a fájlt...ujraraktam,antivirus szoftvereimet offoltam,mindent,régebben volt ilyen,de aztán 2 nap mulva megint ment,de áh nem is érdekel már... -
Cat 02 #110 Akkor azt indítok
off: sro-ban a bower az egyik legerősebb kaszt, kapott knock-backet és stuntot ;) -
#109 RIP úgyvan vele hogy akarják tolni, szóval megyek velük. elég sokan a klánból tolták a closed bétát is, és aztmondják jó. namármost a RIP egy eléggé pvp orientált klán, szóval ha aztmondják hogy jó, akkor ott lesz funolás ezerrel :D
és ha elkezdünk valamit, akkor már az elejétől progresszíven odarakjuk az arcunkat a játékba. ismerjék csak mit jelent ezzel a 3 betűvel szembejönni :D
lásd RF, anno ott is a második, logóval rendelkező klán a mienk volt a szerveren (akkor még kevesen toltuk és nem tudtuk hamarabb összehozni a klánt amikor indult a játék), de a régi spirit szerveren a topos klán voltunk jóideig. szerettek, utáltak, mindenesetre amikor valahol megjelentünk akkor ott fülüket farkukat behúzva rohantak el, ha még tudtak xD
RF-et meg az új patchig takarékra rakom. -
mrjonny #108 egyébként igen itt is van Bower csakhát rohadtul nem olyan mint SRO ban ott 1 rakat foss volt itt elégé használahto jo Build el és persze jo cucokal -
mrjonny #107 Nethyrrea hh itt csak nem ki probálod a Rohan-t az RF mellet?:P -
#106 mivelhogy tegnap végelett a closed bétának jah -
Cat 02 #105 Én el se jutok a szerverekig, kiírja h cannot connect :D -
#104 az van ugye hogy nemrég lett vége a 2.CB-nek és még vitatott az OB időpontja....és igen ebből következőleg halottak a szerverek....:) -
Cat 02 #103 Nemsokára lesz OB -
Hydroceph #102 Hali, most akkor halottak a szerok? vagy mi is van egész pontosan? OB van? -
William90 #101 Köszi -
Cat 02 #100 De
magyar (most épp extra karbantart :S)
angol itt viszont minden fennt van.