Wall-E

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo
írj ide...
Jrex
kösz,de akk ezt h zárjam be?

desigo
Jrex
de komolyan most is beírtam h van-e? de nem talált

Jrex
akkor valaki csináljon 1 normális keresõt mert én hiába írtam be nem talált...

teis sasszem

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

autoszimulator
😄

.: mobilize.hu :.

RAZOR27
hát igen, memória az van xD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

desigo
én kértem <#eljen>
nandorb
én is asszem

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

RAZOR27
Van ien topik, emléxem, még a bannermûhelybe kértek hozzá bannert.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

nandorb
en vagyok a szanalmas?

<#eljen><#nyes>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

gz8
Az a baj, hogy nála a hülyeség szorgalommal is párosult. Ezt azt hiszem nem nagyon kell ragozni. <#vigyor3>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

elég szánalmas a srác<#shakehead>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

gz8
észosztás rulez, tenkjú...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

nandorb
nem hasznaltal keresot pedig szepen irja temainditasnal hasznalj keresot meg mielott kinyitsz topikot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nandorb
aham toroljetek rogton

Seth

PSN ID.: Beegabor

VRSDM
vanmár ilyen ha jol sejtem.

u dont have to listen anybody else but me

hát nem 😞

BUDA > miskolc.

LasDen
zárható..........már van..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jrex
Sziasztok,remélem ti is ugyan úgy várjátok ennek a kissé E.T.-re és Jhonny az 5-ös robotra emlékeztetö( a rövidzárlat 1-2 bõl) robot történetét mint én.