23
-
#23 Mona hal meg nem Max! De a másik befejezésbe Mona sem! -
ldavid #22 "Max meghal a 2 végén. Legalább is van egy ilyen befejezés is. Hülyeség a harmadik rész..."
és egy olyan is van, hogy "Max Payne kalandjai folytatódnak az éjszakában", na most akkor nem mindegy? -
#21 Max meghal a 2 végén. Legalább is van egy ilyen befejezés is. Hülyeség a harmadik rész, valszeg csak a film koppintása lesz, magyarán mondva egy kis reklám a filmnek.
Talán nem is baj, h csak konzolon jön ki. A Remedy is jól tette, h nem adták el a lelküket pesóért. Had dolgozzanak csak Alan Wake-en, az majd robbantani fog. -
xizor #20 Én a helyedben inkább az RTS-t említettem volna meg.Azt soha nemfogják konzolon nyomni, és már nagyon komoly E-sport épült ki hozzá. -
#19 jaja -
kovadam87 #18 Szerintem már nem is az a lényeg h ugyanaz írja, fejleszti-e a játékot mint annó... a lényeg h a színvonalat tartsák illetve növeljék. Láttam már olyat bőven akik nem adták oda/el más csapatnak a gamét és güriga taknyot nem ért a végeredmény. Amúgy nyugi skacok addig megy ez a Ps3 meg Xbox mizéria amíg okosok nem találnak ki oda is kiskapukat és akkor majd elindul a konzol warez ezerrel :DDD csak most ezt akarják kihasználni... milyen naívak! =) A másik meg h ne legyetek már ilyen végletekhez ragaszkodóak! Minden játék stílus egy külön életérzés csak tudni kell átélni! Én mindegyiket szeretem, és szerintem ezzel mindenki így van csak vkinek jobban bejön x mint y :PPP -
ldavid #17 a Max Payne jogok a Take2-nál vannak, ezért a Rockstar valamelyik stúdiója fogja megírni a game-et -
feamatar #16 tudod pénz beszél... -
#15 Ez hülyeség. A Max Payne 2 után a Remedy bejelentette, hogy nem kívánják folytatni, részükről befejezettnek tekintik a történetet. Legjobb tudomásom szerint még ezerrel az Alan Wake-en dolgoznak, és ott még megjelenési dátum sincs. -
wolruf #14 Én is azt mondom, hogy az MMO nem jó játékfajta. Van az a réteg (mint pl. én :), aki nem élvezi.
Mi más játékokat játszunk. Pl. Mafia 1 offline-ban :)
Szó se róla, megvettem annó a Star Wars Galaxies-t, de 3 hónap meghosszabbítgatás után már nem fizettem rá újra elő. Megnéztem a WoW-ot is, az se tetszett. Van ez így :) -
#13 Miért is?
Meg is tudod értelmesen magyarázni, vagy csak ellenállhatatlan késztetést éreztél arra, hogy hülyének nézzenek? -
#12 Ezek most max payne képek? Nem akarok maffiát, mai terrorizmus és korrupció kell :)
Ahh látom konzol lesz, egyszerüpisti örülni fog... -
#11 csak kár hogy köze nincs max payne-hez
ha nem jön pc-re felrúgok valakit -
bobi64 #10 a maxpayne az biztos egy jó munkásember. ennyit tudok mondani... -
#9 Mafia 2!!!
Jöjjön már, ha csak konzolra jön, én megyek a Kossuth térre tüntetni!!!
A képek szuperjók -
retek683 #8 pff csak ps3 xbox360:@ -
Su0my #7 ja, kb az egyik legelb*szottabb játékfajta :S -
#6 azért mert a Take Two kezében van az a fejlesztő is aki a Mafia 2-őt csinálja és a Remedy is aki a Max Payne-t.És most jelentették be hogy ezek mikor fognak valószínűleg megjelenni, a Max Paynen kívül. -
lee56 #5 ez gáz -
csgj #4 Már meg se lepődtem rajta... Pc-seknek lassan már csak az MMo-k maradnak :S -
#3 maxpayne 3hoz miért maffia képeket raknak be? régi max payne képek nem jók?... -
Acheron #2 jól mondod,és sajnos egyre több játékkal van ez -
#1 "Rossz hír, hogy a magazin szerint csak PS3-ra és X360-ra jön az új Max Payne"
anyjukat