David Fincher rendezheti a Heavy Metalt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na látod ettõl félek, hogy tele lesz oda nem illõ elemekkel.
Sajnos a "lassú" történetfolyás miatt biztosan nehezen megvalósítható a film mondanivalója. Meghát se pisztolypárbaj, se szörnyek, se terroristák.
Sajnos a "lassú" történetfolyás miatt biztosan nehezen megvalósítható a film mondanivalója. Meghát se pisztolypárbaj, se szörnyek, se terroristák.
A Randevú a Rámába igencsak bele kell tolni egy nagy adag Hollywoodot, hogy film lehessen belõle, mert történés az nem sok van benne, csak tömény hárdszifi és a látvány részeinek elemzõ leírása, ami regényben fizikára tudományra fikcióra nyitott közönség elõtt mûködõképes, de filmben nagyon nem ... amúgy én bízom a csávóban, szememben tényleg minden arany amihez õ hozzáért
a harmadik alien azért lett olyan gyenge mert a producerek meg a forgatókönyvíró meg Fincher nem igazán dolgoztak össze hanem inkább tökönrugdalták egymást.
amúgy mi az h "nem a legrosszabb,sõõõõt"? Mi annyira sõt? 3 vagy 4, sok választás nincs😄
amúgy mi az h "nem a legrosszabb,sõõõõt"? Mi annyira sõt? 3 vagy 4, sok választás nincs😄
clarke-regényekben amúgy sem vannak gülüszemû ufók, én csak a gyermekkor végére emlékszem, hogy van találkozás. mellesleg az egyetlen regénye, amit olvastam és nem ásítoztam végig.
a 3. alien film elsõre nekem se tetszett, másodjára nagyon. nincs benne piff-puff, mégis hozza a feszültséget, ebben az elsõre emlékeztet. tudom, sokan nem szeretik, de nem a legrosszabb alien film, sõõõõt...
a 3. alien film elsõre nekem se tetszett, másodjára nagyon. nincs benne piff-puff, mégis hozza a feszültséget, ebben az elsõre emlékeztet. tudom, sokan nem szeretik, de nem a legrosszabb alien film, sõõõõt...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A Randevú a Rámával-t én is olvastam.
A lényeg az volt, h. a naprendszerünket egy "benzinkútnak" használta, a napból energiát szívott el, majd továbbment.
Mi meg nagyképûen azt hittük, h. hozzánk jöttek.
Nagyon látványos film lehet belõle, viszont unalmas is, tényleg szinte semmi nem történik benne, csak az ûrhajót derítik fel, ha jól emlékszem idegennel sem találkoznak.
Még asszem szerelmi szál sem volt benne (de ebben már tényleg nem vagyok biztos)
A lényeg az volt, h. a naprendszerünket egy "benzinkútnak" használta, a napból energiát szívott el, majd továbbment.
Mi meg nagyképûen azt hittük, h. hozzánk jöttek.
Nagyon látványos film lehet belõle, viszont unalmas is, tényleg szinte semmi nem történik benne, csak az ûrhajót derítik fel, ha jól emlékszem idegennel sem találkoznak.
Még asszem szerelmi szál sem volt benne (de ebben már tényleg nem vagyok biztos)
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Nagyon remélem, hogy a Ráma filmet nem fogják hulivúdi maszlaggá silányitani, (érzelgõs/hõs szerelmes/amerikai zászlós).
A Heavy Metal F.A.K.K. 2 játék a Heavy Metal 2000 címû rajzfilm játék változata, tehát igen😊 Mivel természetesen utóbbit a Heavy Metal világából készítették.
inkább egy scifi képregénysorozathoz (jobban mondva graphic novelhez) van köze, amit a 80-as évek elején már egyszer rajzfilmre vittek.
Hát ez most szíven ütött!!! Filmen lesz a Randevú a Rámával és ráadásul egy ilyen rendezõvel mint Fincher!!! Már most várom.
Csimmasz! A lényege az volt, hogy a naprendszerünkbe érkezik egy baszott nagy idegen ûrhajó és mi persze odamegyünk és be is jutunk, mert azt hisszük naívan, hogy hozzánk jöttek el végre az idegenek, majd a hajó irányt változtat és teret ugrik (asszem) vagy csak szélsebesen elviharzik, majd kiderítik, hogy csak egy irányváltó pont volt a naprendszerünk és egyáltalán nem hozzánk jöttek. Ezzel ad egy marha nagy pofont a mi kis "értelmes civilizációnknak" az író. Zseniális és abszolút klasszikus mû.
Csimmasz! A lényege az volt, hogy a naprendszerünkbe érkezik egy baszott nagy idegen ûrhajó és mi persze odamegyünk és be is jutunk, mert azt hisszük naívan, hogy hozzánk jöttek el végre az idegenek, majd a hajó irányt változtat és teret ugrik (asszem) vagy csak szélsebesen elviharzik, majd kiderítik, hogy csak egy irányváltó pont volt a naprendszerünk és egyáltalán nem hozzánk jöttek. Ezzel ad egy marha nagy pofont a mi kis "értelmes civilizációnknak" az író. Zseniális és abszolút klasszikus mû.
Basszus,valamikor ifjú koromban olvastam a randevú a rámával-t,de fogalmam sincs mirõl szól!
Az öregség?
Egyébként ennk a Hevy Metal Fakk- hoz köze van?
Az öregség?
Egyébként ennk a Hevy Metal Fakk- hoz köze van?