329
Ki mit talált
  • ChuckyHUN
    joovan:D
    de akkor a dunába se füröGGYé xD
  • Gibor
    ok... nemkel felkapni a vizet... csak megjegyzés...

Chucky: én még akkor se venném fel...
  • bujcsik555
    jovan némettel beszéltem az elöbb,véletlen németül irtam apámat
  • ChuckyHUN
    zsír uj volt lol
    még rajta volt aza cimke is:D
  • Gibor
    én Vater műhelyére kíváncsi vagyok....
  • bujcsik555
    oh sory a caps lock bekapcsolva maradt
  • Gibor
    Ruhákat énis találok de nincs gusztusom megfogni sem... akármennyire is tiszta...
  • bujcsik555
    VATER MÜHELYÉBE TÖRTÉNT HOGY FELVETTE A KAMERA HOGY AZ EGYIK ÜGYFÉL ELEJTETTE A PÉNTÁRCÁT. eGY RENDÖR PONT OTT VOLT A SZOMSZÉDBA VALO BETÖRÉS MIATT JEGYZÖKÖNYVET FELVENNI ÉS BEJÖTT HOZÁNK MEGKÉRDEZNI TIDUNK-E VALAMIT. kÖZBE AZ UR AKI ELHAGYTA A TÁRCÁT KERESNI KEZDTE AZT,A RENDÖR MEGLÁTTA DE NEM SZOT HANEM ODAMENT ÉS SZÉPENFELVETTE ÉS ELMENT.

ILYEN ORSZÁGBA ÉLÜNK EMBEREK!
  • ChuckyHUN
    Papám volt ilyen ( sajnos csak volt :( )
    mindenféle szart talált :D
    Farmert meg ilyeneket is:D
    Emléxek egyszer atlált nekem egy tiszta fasza Arena úszógatyát:D
  • byzhouse
    tényleg most jutott eszembe xD
    5.osztályban vettem Tech-decket (mini gördeszka és 2000huf)
    tesink volt odaadtam osztársamnak hogy rakja el biztonságos helyre erre mi történt gyerek elment és 1 kis pöcsarc elvitte
  • [HUN]FaTaL
    Ja nem napszemüveg volt hanem normál szemüveg..
  • [HUN]FaTaL
    Hát nagyon ritka az ha megkerül a cuccod. Nekem még az ottfelejtett szemüvegem is ellopták...

De azért van ellenpélda is:) Pénteken a suliban felejtettem a pendriveom az egyik teremben, de kaptam emailt hogy leadták a portán és lám meglett, tehát tényleg vannak még becseületes emberek:))
  • Gibor
    Ja azt elis felejtettem hogy suliból a busz megálóba sétálva találtam egy pénztrácát ami egy rendőré volt azt leadtam a rendőrségen... de a rohadt életbe 20precen keresztül kérdezősködtek hogy hol találtam, mikor stb...
  • ChuckyHUN
    Én csak 14 vagyok.
    Becsületes embernek érzem magam, szinte még soha semmit nem taláéltam.
    Nem vagyok köcsög, de ha találnék egy pénztárcát a pénzt(ha kisebb összeg) lehet kivenném belőle, és vennék egy kólát vagy mittomén.
    de ha pl sulimban multkor taláéltam egy tiszta fasza ezüstnyakast. Leadtam a portán. Cserébe ezért én is elvárom hogyha elhagyok valamit azt épségben visszakapjam.
    Röviden ennyi, így este gyengék a gondolatam.
  • Gibor
    Én egyszer régen pesten papámmal voltunk valami gyűlésen... azt kifelé a retyón találtam egy táskát... és lám rendes voltam leadtam a portán... de egyszer szemét voltam és találtam 200Ft-ot és elköltöttem... de ez mind minimum 5éve volt most vok 17.
  • David2
    gyorsan végig futottam a topikot, látom még vannak normális gondolkodású emberek.
    Siófokon egyik játékbarlangban találtunk egy pénztárcát, 2 perc múlva meg is lett a tulaj, de eszembe se jutott, h egyáltalán pénz után kutakodjak.

Jah, s nem is régen faterom elhagyott egy tízezrest egyik virágbolt előtt, és estére ott volt a postaládánkban, egy levéllel, h látta h ő ejtette ki. Nem kell mondanom, h erősen meglepődtünk vannak még jólelkű, becsületes emberek.

Ellentétben néhány túlságosan túlművelt emberrel, akik még mentálisan a fán élnek. Amit a többség erkölcstelennek tart, nagyon helyesen!, miért kell vele kérdedni? Ott tartunk már, ha találunk vmit, az automatikusan a miénk? Menő a lopás vagy mi fasz van?
    Az ilyen alja egyedektől, hadd ne nevezzük már embernek, tartunk ott ahol.

magára vessen
    te talán tévedhetelen vagy, bazdmeg? Sokan önhibájukon hagynak el dolgaikat, nem azért mert nem tudnak vigyázni rá.

Remélem sikerült elgondolkodtatnom pár delikvenst, hogy is van ez az "ingyen telefon".
  • w77d
    én is ezt vallom! Tapasztalatom, hogy csak nagyobb tőkéből lehet jelentős nyereséget csinálni!
  • karajjj
    én ezt inkább úgy mondanám, hogy sok nagy pénzből lesz a mégnagyobb...
  • byzhouse
    én találtam az utcán 1 jégbe fagyott 2forintost 2dikos koromban kiis kapirkáztam sok kis pénzből lesz a nagy xD
  • caseih9400
    Ki mit talált az utcán ?

-Én speciel betont
  • byzhouse
    a biciklizár megkarcolta volna a kormányt :D ezért nem vittem magammal xD

csesza: hát bicaj vagy süti egyértelmüen süti :D inkább haljak éhhen vagy inkább sirjak bicajért? xD inkább sírok
  • w77d
    XD
  • Csesza
    vond le a tanulságot!

aki bicajozik az ne egyen sütit -.-
  • Facek
    Én lezártam volna...
  • byzhouse
    1szer bicajoztam gondoltam veszek 1 kis sütit bementem cukrázdába 5perc volt az egész és elvitték a bicajom mindenki szeme láttára kapják be
  • Facek
    Értelek.

Engem kiskorom óta arra tanítottak, hogy nagyon vigyázzak a saját értékeimre. Nos pont emiatt még sosem veszítettem el semmit, rendkívül vigyázok a saját dolgaimra. Néha még kórosan. Nem rosszindulatból, de csak azoknak adom oda a telóm is akiben megbízok.

Egyszer kiskoromban találtam egy ötezrest a suliban. Felvittem a tanáriba. Aztán anyám mondta, hogy lehet nemkellett volna, biztos elrakták a tanárok.

Ha mindenki úgy gondolkodna mint ahogy itt eggyesek akkor nem lenne semmi probléma. De nem így van. Aki pedig hónapokig szenved egy drága cuccért igenis vigyázzon rá. Telóhoz vegyen egy bőrtokot, ne csak zsebbe rakja.
  • w77d
    nem a pénzről, hanem nagy értékű telefonokról és egyébb beazonosítható dologról van szó!
  • Facek
    Eltudom képzelni újságba hírdetést:

Az utcán talált 10 000 forintos keresi gazdáját. Tel.: 06 99 666 9999

Aznapi telefonok száma : 2453
  • Pepsi Twist
    27
  • Crat3r
    Nem gyakran szoktam irogatni az ilyen témáju fórumokba mert nem szeretek vitázni! DE amit itt egyes eberek löknek az egyenesen felháboritó! Könyörgöm nem kell ide törvényi paragrafus meg semmi, ez alap erkölcsi szabály: hogy ha valamit talállok az utcán vagy valahol és van lehetőség arra hogy visszajutassam a gazdájának vagy legalább leadjam valahol ahol tudnak valamit kezdeni vele! Őszinén ki az atyaúristenek vagytok ti(ez azoknak a személyeknek szól akik nagyon értelmes beszólásokkal illeték a fórumot) hogy öncéluan rendelkezzetek más értékéről! Nem tudom mennyi idősek vagytok, de én 18éves fejjel igy gondolkodom és szerintem ez normális. Gondolkodjaktok már el egy kicsit hogy mit beszéltek.
  • w77d
    erre próbáltunk már itt egy páran rávilágítani teljes mértékben sikertelenül! sokan gondolják, hogy amit meglátnak az az övék!
  • PyRex
    Milyen duma mar ez hogy aki elhagy valamit az vessen magara? Az ilyen erkolcsi hulladek mocsok emberekbol lesznek a meg nagyobb mocskok. Bunozok, ugyvedek, politikusok...
  • Checkerboy
    Egyszer, amikor Horvátországban nyaraltunk a családdal, találtunk az egyik parton egy borítékot, felvettük, belenéztünk, és tele volt képeslappal, amit magyarok írtak :D És ilyenekt írtak benne, h 'Szar az egész, de nemsokára vége a nyaralásnak (hálisten)', stb. Elküldtük a képeslapokat helyettük (meg voltak már címezve), és küldtünk levelet azoknak akik elhagyták, találkoztunk is velük egyszer, érdekes volt :D
  • [HUN]FaTaL
    Ratyi helyesírásért mikor fog büntipont járni az SG-n? Mi az a pimpong asztal elmeséled nekem?:D
  • artschiatwork
    váháháá, bannernak
  • rvn
    214 es alapjána fáél ország bünöző...
  • rvn
    Én eccer találtam vagy 5-6 éve egy gyerek pénztárcát és volt benne egy 10ezres....de semmi irat meg semmi csak ijen kis pénztálca
  • terron
    Én egy Vampire szerepjátékkönyvet találtam otthagyva egy pimpong asztalon :D Az olyasmi játék mint ez Vampir vs Werwolf online csak kockákkal meg karakterlapokkal. Tök vicces/érdekes dolog volt ám :) főleg mikor muterom megtalálta... Azt hitte valami sátánista szektába léptem be
  • ba32107
    Nálam is volt hasonló.....a legjobban utált osztálytársam leejtette a kis műanyag spéci távcsöves bizbaszát, amire nekem nagyon fájt a fogam, és gondolkoztam, hogy visszaadjam-e, de aztán végülis odaadtam neki.
  • Játszótárs
    Nagyon sokmindent találtam kiskoromban...