Ki mit talált az utcán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért van ellenpélda is:) Pénteken a suliban felejtettem a pendriveom az egyik teremben, de kaptam emailt hogy leadták a portán és lám meglett, tehát tényleg vannak még becseületes emberek:))
http://goo.gl/gd6Zi5
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Becsületes embernek érzem magam, szinte még soha semmit nem taláéltam.
Nem vagyok köcsög, de ha találnék egy pénztárcát a pénzt(ha kisebb összeg) lehet kivenném belõle, és vennék egy kólát vagy mittomén.
de ha pl sulimban multkor taláéltam egy tiszta fasza ezüstnyakast. Leadtam a portán. Cserébe ezért én is elvárom hogyha elhagyok valamit azt épségben visszakapjam.
Röviden ennyi, így este gyengék a gondolatam.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Siófokon egyik játékbarlangban találtunk egy pénztárcát, 2 perc múlva meg is lett a tulaj, de eszembe se jutott, h egyáltalán pénz után kutakodjak.
Jah, s nem is régen faterom elhagyott egy tízezrest egyik virágbolt elõtt, és estére ott volt a postaládánkban, egy levéllel, h látta h õ ejtette ki. Nem kell mondanom, h erõsen meglepõdtünk vannak még jólelkû, becsületes emberek.
Ellentétben néhány túlságosan túlmûvelt emberrel, akik még mentálisan a fán élnek. Amit a többség erkölcstelennek tart, nagyon helyesen!, miért kell vele kérdedni? Ott tartunk már, ha találunk vmit, az automatikusan a miénk? Menõ a lopás vagy mi fasz van?
Az ilyen alja egyedektõl, hadd ne nevezzük már embernek, tartunk ott ahol.
magára vessen
te talán tévedhetelen vagy, bazdmeg? Sokan önhibájukon hagynak el dolgaikat, nem azért mert nem tudnak vigyázni rá.
Remélem sikerült elgondolkodtatnom pár delikvenst, hogy is van ez az "ingyen telefon".
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
csesza: hát bicaj vagy süti egyértelmüen süti :D inkább haljak éhhen vagy inkább sirjak bicajért? xD inkább sírok
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
aki bicajozik az ne egyen sütit -.-
Engem kiskorom óta arra tanítottak, hogy nagyon vigyázzak a saját értékeimre. Nos pont emiatt még sosem veszítettem el semmit, rendkívül vigyázok a saját dolgaimra. Néha még kórosan. Nem rosszindulatból, de csak azoknak adom oda a telóm is akiben megbízok.
Egyszer kiskoromban találtam egy ötezrest a suliban. Felvittem a tanáriba. Aztán anyám mondta, hogy lehet nemkellett volna, biztos elrakták a tanárok.<#idiota>#idiota>
Ha mindenki úgy gondolkodna mint ahogy itt eggyesek akkor nem lenne semmi probléma. De nem így van. Aki pedig hónapokig szenved egy drága cuccért igenis vigyázzon rá. Telóhoz vegyen egy bõrtokot, ne csak zsebbe rakja.
Az utcán talált 10 000 forintos keresi gazdáját. Tel.: 06 99 666 9999
Aznapi telefonok száma : 2453
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!
http://goo.gl/gd6Zi5
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Azt a választ kaptam hát persze, ezért vissza mentem ugyanarra a helyre és mivel még mindig ott lapultak a százasok felvettem és hazavittem magamnak. <#kuss>#kuss>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ja és bocsi én miért lennék bûnözõ amikor nem is találtam még egy telefont sem?