Ki mit talált az utcán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]FaTaL
Ja nem napszemüveg volt hanem normál szemüveg..

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Hát nagyon ritka az ha megkerül a cuccod. Nekem még az ottfelejtett szemüvegem is ellopták...

De azért van ellenpélda is:) Pénteken a suliban felejtettem a pendriveom az egyik teremben, de kaptam emailt hogy leadták a portán és lám meglett, tehát tényleg vannak még becseületes emberek:))

Ja azt elis felejtettem hogy suliból a busz megálóba sétálva találtam egy pénztrácát ami egy rendõré volt azt leadtam a rendõrségen... de a rohadt életbe 20precen keresztül kérdezõsködtek hogy hol találtam, mikor stb...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

ChuckyHUN
Én csak 14 vagyok.
Becsületes embernek érzem magam, szinte még soha semmit nem taláéltam.
Nem vagyok köcsög, de ha találnék egy pénztárcát a pénzt(ha kisebb összeg) lehet kivenném belõle, és vennék egy kólát vagy mittomén.
de ha pl sulimban multkor taláéltam egy tiszta fasza ezüstnyakast. Leadtam a portán. Cserébe ezért én is elvárom hogyha elhagyok valamit azt épségben visszakapjam.
Röviden ennyi, így este gyengék a gondolatam.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Én egyszer régen pesten papámmal voltunk valami gyûlésen... azt kifelé a retyón találtam egy táskát... és lám rendes voltam leadtam a portán... de egyszer szemét voltam és találtam 200Ft-ot és elköltöttem... de ez mind minimum 5éve volt most vok 17.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

David2
gyorsan végig futottam a topikot, látom még vannak normális gondolkodású emberek.
Siófokon egyik játékbarlangban találtunk egy pénztárcát, 2 perc múlva meg is lett a tulaj, de eszembe se jutott, h egyáltalán pénz után kutakodjak.

Jah, s nem is régen faterom elhagyott egy tízezrest egyik virágbolt elõtt, és estére ott volt a postaládánkban, egy levéllel, h látta h õ ejtette ki. Nem kell mondanom, h erõsen meglepõdtünk vannak még jólelkû, becsületes emberek.

Ellentétben néhány túlságosan túlmûvelt emberrel, akik még mentálisan a fán élnek. Amit a többség erkölcstelennek tart, nagyon helyesen!, miért kell vele kérdedni? Ott tartunk már, ha találunk vmit, az automatikusan a miénk? Menõ a lopás vagy mi fasz van?
Az ilyen alja egyedektõl, hadd ne nevezzük már embernek, tartunk ott ahol.

magára vessen
te talán tévedhetelen vagy, bazdmeg? Sokan önhibájukon hagynak el dolgaikat, nem azért mert nem tudnak vigyázni rá.

Remélem sikerült elgondolkodtatnom pár delikvenst, hogy is van ez az "ingyen telefon".

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

w77d
én is ezt vallom! Tapasztalatom, hogy csak nagyobb tõkébõl lehet jelentõs nyereséget csinálni!

én ezt inkább úgy mondanám, hogy sok nagy pénzbõl lesz a mégnagyobb...
byzhouse
én találtam az utcán 1 jégbe fagyott 2forintost 2dikos koromban kiis kapirkáztam sok kis pénzbõl lesz a nagy xD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

caseih9400
Ki mit talált az utcán ?

-Én speciel betont<#wow3>

khm...khm...

byzhouse
a biciklizár megkarcolta volna a kormányt :D ezért nem vittem magammal xD

csesza: hát bicaj vagy süti egyértelmüen süti :D inkább haljak éhhen vagy inkább sirjak bicajért? xD inkább sírok

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

w77d
XD

vond le a tanulságot!

aki bicajozik az ne egyen sütit -.-

Facek
Én lezártam volna... <#idiota>
byzhouse
1szer bicajoztam gondoltam veszek 1 kis sütit bementem cukrázdába 5perc volt az egész és elvitték a bicajom mindenki szeme láttára kapják be

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Facek
Értelek.

Engem kiskorom óta arra tanítottak, hogy nagyon vigyázzak a saját értékeimre. Nos pont emiatt még sosem veszítettem el semmit, rendkívül vigyázok a saját dolgaimra. Néha még kórosan. Nem rosszindulatból, de csak azoknak adom oda a telóm is akiben megbízok.

Egyszer kiskoromban találtam egy ötezrest a suliban. Felvittem a tanáriba. Aztán anyám mondta, hogy lehet nemkellett volna, biztos elrakták a tanárok.<#idiota>

Ha mindenki úgy gondolkodna mint ahogy itt eggyesek akkor nem lenne semmi probléma. De nem így van. Aki pedig hónapokig szenved egy drága cuccért igenis vigyázzon rá. Telóhoz vegyen egy bõrtokot, ne csak zsebbe rakja.
w77d
nem a pénzrõl, hanem nagy értékû telefonokról és egyébb beazonosítható dologról van szó!

Facek
Eltudom képzelni újságba hírdetést:

Az utcán talált 10 000 forintos keresi gazdáját. Tel.: 06 99 666 9999

Aznapi telefonok száma : 2453
Pepsi Twist
27

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Nem gyakran szoktam irogatni az ilyen témáju fórumokba mert nem szeretek vitázni! DE amit itt egyes eberek löknek az egyenesen felháboritó! Könyörgöm nem kell ide törvényi paragrafus meg semmi, ez alap erkölcsi szabály: hogy ha valamit talállok az utcán vagy valahol és van lehetõség arra hogy visszajutassam a gazdájának vagy legalább leadjam valahol ahol tudnak valamit kezdeni vele! Õszinén ki az atyaúristenek vagytok ti(ez azoknak a személyeknek szól akik nagyon értelmes beszólásokkal illeték a fórumot) hogy öncéluan rendelkezzetek más értékérõl! Nem tudom mennyi idõsek vagytok, de én 18éves fejjel igy gondolkodom és szerintem ez normális. Gondolkodjaktok már el egy kicsit hogy mit beszéltek.

w77d
erre próbáltunk már itt egy páran rávilágítani teljes mértékben sikertelenül! sokan gondolják, hogy amit meglátnak az az övék!

PyRex
Milyen duma mar ez hogy aki elhagy valamit az vessen magara? Az ilyen erkolcsi hulladek mocsok emberekbol lesznek a meg nagyobb mocskok. Bunozok, ugyvedek, politikusok...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Checkerboy
Egyszer, amikor Horvátországban nyaraltunk a családdal, találtunk az egyik parton egy borítékot, felvettük, belenéztünk, és tele volt képeslappal, amit magyarok írtak :D És ilyenekt írtak benne, h 'Szar az egész, de nemsokára vége a nyaralásnak (hálisten)', stb. Elküldtük a képeslapokat helyettük (meg voltak már címezve), és küldtünk levelet azoknak akik elhagyták, találkoztunk is velük egyszer, érdekes volt :D

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tõled semmit!

[HUN]FaTaL
<#banplz><#banplz>Ratyi helyesírásért mikor fog büntipont járni az SG-n? Mi az a pimpong asztal elmeséled nekem?:D

artschiatwork
váháháá, bannernak <#idiota>

rvn
214 es alapjána fáél ország bünözõ...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
Én eccer találtam vagy 5-6 éve egy gyerek pénztárcát és volt benne egy 10ezres....de semmi irat meg semmi csak ijen kis pénztálca

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

terron
Én egy Vampire szerepjátékkönyvet találtam otthagyva egy pimpong asztalon :D Az olyasmi játék mint ez Vampir vs Werwolf online csak kockákkal meg karakterlapokkal. Tök vicces/érdekes dolog volt ám :) fõleg mikor muterom megtalálta... Azt hitte valami sátánista szektába léptem be <#nevetes1><#nevetes1>

Nálam is volt hasonló.....a legjobban utált osztálytársam leejtette a kis mûanyag spéci távcsöves bizbaszát, amire nekem nagyon fájt a fogam, és gondolkoztam, hogy visszaadjam-e, de aztán végülis odaadtam neki.

Játszótárs
Nagyon sokmindent találtam kiskoromban...

macselek
Én ha jól emlékszem, akkor történt itt is egy pontosan ugyanilyen eset. Leadták a pénzt a rendõrségen, aztán a tulajdonostól kaptak is egy kis jutalmat:)

sündisznót, de nem vettem fel...
Doomista
az iskola mellet találtam egy pénztárcát,felvettem,volt benne személyi,kiderült hogy akivel rosszban vagyok az osztályban,azét találtam meg,elöször nem akartam odaadni neki,de végül jo fiu voltam,odaadtam neki,azota mégjobban utáljuk egymást...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Jagumo
ez nagyon jó :DDD

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Molnibalage
Erre szoktam mondani, hogy az ügyvéded max. utólag tud azzal valamit tenni, ha jól orrbaver valaki...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Peetboy
Én régen amikor 10 éves lehettem, mentem haza a suliból és találtam a járdán 2 darab papír százast (akkor még olyan volt). De nem mertem felvenni, gondoltam nem szabad. Ezért haza mentem megkérdeztem otthon eltehetem-e azt a kétszáz ft-ot.
Azt a választ kaptam hát persze, ezért vissza mentem ugyanarra a helyre és mivel még mindig ott lapultak a százasok felvettem és hazavittem magamnak. <#kuss>

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Sadist
Hasonló volt velem is. 3-4.-es koromban találtam egy pénztárcát, szerencsére volt benne egy csekk, névvel, címmel, visszavittem a gazdájának, és a pasas megkérdezte, hogy ki az osztályfõnököm. Megmondtam, erre azt mondja, hogy épp ott van náluk az osztályfõnököm sógora, úgyhogy másnap már kaptam is az osztályfõnöki dícséretet <#idiota>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pepsi Twist
lol

Hegi90
Még kb 8 éves koromban a suli elõtt megtaláltam az osztályfõnököm pénztárcáját... azóta is én vagyok a kedvenc tanítványa.... :DDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Sadist
Oké, akkor a bûnözõ elé kéretik még beszúrni a potenciális jelzõt. A többire meg #201 elsõ fele.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Pepsi Twist
xD én nekem birka türelmem van :)

ghost rider
Basszus engem már az bosszant hogy te ilyen higgadt vagy<#vigyor>

Pepsi Twist
itt nem csak telefonról van szó... ha találsz 1 forintot és elrakod akkor akár börtönbe is kerülhecc :D

ghost rider
Figyelj Sadist: Ha nem tetszik a téma akkor ne járj ide.ENNYI... úgyis csak bunkóságokat írkálsz nekem.És hogy mered feltételezni azt, hogy erkölcsileg alulfejlett vagyok?Te retardált maki.
Ja és bocsi én miért lennék bûnözõ amikor nem is találtam még egy telefont sem?

Pepsi Twist
köszi ^^

Sadist
Gratulálok.

Sadist
Még régebben történt japánban, hogy egy férfi nyílvános vécékben borítékokat hagyott, tele pénzzel. Átszámítva több millió forintnyit. Ott szinte mindet leadták a rendõrségen. Kíváncsi lennék Magyarországon mi történne, ha felbukkanna egy ilyen jótevõ...

Pepsi Twist
hol érdekel? keress meg azt vigyél a biróságra :) (vannak kapcsolataim ha esetleg börtönbe kéne mennem na meg 1 nagyon jó ügyvédem)

Pepsi Twist
nekem megvolt kb 100eFTba :D tudod a kedvezmény meg az Áfa visszaigénylés...

Sadist
Vert helyzetben teljes visszavonulás. Okos döntés. Végülis tényleg nem érdemes pattogni, mert #214 szerint nem is csak erkölcsileg alulfejlett vagy, hanem bûnözõ is.