68
  • davidka003
    Én is azóta használok Vistát mióta megjelent.
    Nagyon jó. Semmi pénzért nem raknám vissza az ezeréves XP-t.
    Az nem a Vista hibája, ha az embereknek szar a gépük.
  • fflx
    "ki vesz ezek után a gyenge-közepesre sikerült vistából? "

Mikor is jelent meg az XP? es a 2000 es az ME es 98 es a 95 es a 3.1????
    Azert, mert egyszer elbaltaztak es nagyon sokat csusztak ket valtozat kozott?

Napi szintu feladatokra, bizonyos munkakra meg a windows 2000 mind a mai napig elegendo, sooot bizonyos esetekben a 98 is (plane ha nincs netre kotve a gep) es megis (szinte) mindenhol atalltak mar XP-re. A win95-rol is atallt szinte mindeki a 98-ra.
  • fflx
    arty, mit ertesz azalatt, hogy drm-es szar, meg, hogy extra szopas. vilagosiiiicccccccsa legyszives.
  • asysoft
    XP-t 2014-ig támogatják, tehát még bőven van idő. Vista kinézetét át lehet állítani (többek között) Vista Basic-re is, bár szerintem az borzasztóan néz ki, akkor már inkább a 2000 szerű classic, bár az is mókásan fest az új ikonokkal:)
  • bracsek #24
    Hát hogy sokan szidják ezt nem tagadhatod, joggal vagy jog nélkül ezen vitázhatsz, de a jelenleg működő gépeknek max a fele és most nagyon nagyon bőkezűen mondtam felét és nem tízedét, képes futtatni a vistát a többi, tehát a másik fele a géptulajdonosoknak már alapból joggal szidják, mert miatta előbb utobb az ők szövegszerkesztésre tökéletesen megfelelő gépük támogatott oprendszer nélkül marad, habár linux... de office termékek kompatibilitásáról szót se érdemes ejteni. Én fel is tehetném, licenszem is van hozzá, a dvd is megvan, a gépem is bírná, de mégsem teszem fel mert egyelőre még minden szempontból legalább annyit nyújt az xp-m mint a vista, nameg ez a tükrözéses vista style-tól hányok, nem tudom csak én vagyok ezzel így?
  • arty
    32bites vista - it világ komoly sz*patása
    64bites vista - drm-es szar, a 32bites megléte miatt extra szopás, a fejlesztők le se sz... szavazzák

3gb ram rulz!
  • DjDano
    Csatlakozom az előttem szólóhoz ;)
  • tommyg
    gondolom a cikk írójának köze nem volt még a vistához..." mint a sokak által (joggal) szidott Vista" először próbálja ki és ne mások véleményére adjon...én pont 1 éve használok vistát, az istenért se tennék már vissza xp-t
  • Su0my
    pont azért, hátha ez már elég lesz a köv windowsra is, ezáltal kitolva a gép élettartamát (gyk fél az új technikai dolgoktól:) )
  • Su0my
    hidd el, hogy mire eljő a következő windows, addigra sokan :) főleg a játékosok közül (DX10-> ha ma még nem is fontos, 1 év múlva is már az lesz).. 64bitről ne is beszéljünk (XP64 kb vicc kategória?)
  • Su0my
    ... te sem érted, sőt, reméltem, hogy ezzel az ironikus hangvételű hsz-el le is lehet tudni az egészet, és nem lsz az, mint az eddigi win7 cikkeknél. további dolgokat meg nem írok, mert egyszer s mindenkorra kéne száműzni ezeket a flame-ket.
  • Su0my
    olvasd el mégecce' :) ha akkor sem érted, akkor mindegy:) igazad van, felesleges volt ironizálnom :S
  • bippo
    Utolsó mondat zárójelében: (talán joggal) szerintem sokkal jobban festene a cikkben. Hitelesebbnek, kevésbé részrehajlónak tűnne, hiszen tök jó volt odáig, kár egy ilyen személyes véleménnyel elrontani.
  • arrakistor
    ne köntörfalazzunk : középsz*r
  • arrakistor
    Én is alig várom , el se tudom mondani hogyan
  • Ravkin
    látom az alább említett program is hamar megtalálta a célközönséget.
  • Kritikus
    Linux alatt win, kicist gyenge minöségü, de a lényeg látszik.
    uhu linux alatt win
  • Balumann
    teli hibával meg kellemetlen dolgokkal, hogy utána jöhessen az új gondolom
  • echo
    ki vesz ezek után a gyenge-közepesre sikerült vistából?
  • homeless
    Úgy, hogy egyesek késztetést éreznek windows vs linux flame gerjesztésére. Unatokoznak otthon, ez van. Inkább nem is reagálok a linuxos részre, unalmas már...
  • tomcsa4
    Az hagyján, de remélem hogy körülményesebben járnak el a regisztrációnál (key érvényesítés), akkor hogy milyen állapotban kerül a felhasználókhoz és ha már a legbiztonságosabbnak nyilvánítják ki, akkor legyen is az. ÉS remélem nem fogják a "jajj de beszarós GUI"-val hájpolni, hanem valami normális célkitűzésük legyen már.
  • Molnibalage
    Beza. Vista sem lesz a gépemen egy jódarabig az tuti...
  • hpteso
    Alig váárom.
  • julius666
    Hát én egy komolyabb összeget is fel mernék rá tenni, hogy Micro$oftos barátaink a megjelenést 4-5 évig még húzni fogják...
    Persze maga az oprendszer lehet hogy kész lesz 3 év múlva már, de hát az ki a f@szt nem érdekel?
  • Ajnasz
    Ez a hír a következő Windows verzióról szól, sehol nincs benne mégcsak célzás sem a linuxra. Hogy jön ez most ide?
  • barii
    az már gamer kártya nem?
    uterodnak gamer notit rendeltél munkához?:)
  • Su0my
    u.i.: remélem, hogy el fog futni [na nem Capable :D annál kicsit több :)] egy 8600M GT-n, mert anyámnak sajna munkája miatt csak windows-os gépet lehet venni, és jelenleg egy ilyen kártyával rendelkező notit néztem ki..
  • Su0my
    Hajrá!

Remélem, hogy 2010-ben kicsit fejlődünk ahhoz a szinthez képest, hogy jaj legyen még 2056-ig Vista támogatás, mert az jajdehűdejó nekünk, ez a hetes meg de kaki.. És különben is az ubuntu annyit fejlődött, hogy már tényleg csak 102314234 parancsot kell tudni hozzá, meg ha csak arra akarod használni, hogy semmit se csinálj vele, akkor még jobb is, mint a vindóz meg M$ meg winfos... omg..