2010-ben jön a Windows 7

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

... te sem érted, sõt, reméltem, hogy ezzel az ironikus hangvételû hsz-el le is lehet tudni az egészet, és nem lsz az, mint az eddigi win7 cikkeknél. további dolgokat meg nem írok, mert egyszer s mindenkorra kéne számûzni ezeket a flame-ket.

Blackmail the Universe

olvasd el mégecce' 😊 ha akkor sem érted, akkor mindegy😊 igazad van, felesleges volt ironizálnom :S

Blackmail the Universe

Utolsó mondat zárójelében: (talán joggal) szerintem sokkal jobban festene a cikkben. Hitelesebbnek, kevésbé részrehajlónak tûnne, hiszen tök jó volt odáig, kár egy ilyen személyes véleménnyel elrontani.
ne köntörfalazzunk : középsz*r

Ki nem szarja le a Visztát?

Én is alig várom , el se tudom mondani hogyan <#email><#unalmas>

Ki nem szarja le a Visztát?

Ravkin
látom az alább említett program is hamar megtalálta a célközönséget. <#mf2>

Windows 7

Linux alatt win, kicist gyenge minöségü, de a lényeg látszik.
uhu linux alatt win
Balumann
teli hibával meg kellemetlen dolgokkal, hogy utána jöhessen az új gondolom

ki vesz ezek után a gyenge-közepesre sikerült vistából?

Úgy, hogy egyesek késztetést éreznek windows vs linux flame gerjesztésére. Unatokoznak otthon, ez van. Inkább nem is reagálok a linuxos részre, unalmas már...

Az hagyján, de remélem hogy körülményesebben járnak el a regisztrációnál (key érvényesítés), akkor hogy milyen állapotban kerül a felhasználókhoz és ha már a legbiztonságosabbnak nyilvánítják ki, akkor legyen is az. ÉS remélem nem fogják a "jajj de beszarós GUI"-val hájpolni, hanem valami normális célkitûzésük legyen már.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Molnibalage
Beza. Vista sem lesz a gépemen egy jódarabig az tuti...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

<#worship><#worship><#integet2>Alig váárom. <#szeret><#szeret><#love11><#fogmosas>
julius666
Hát én egy komolyabb összeget is fel mernék rá tenni, hogy Micro$oftos barátaink a megjelenést 4-5 évig még húzni fogják...
Persze maga az oprendszer lehet hogy kész lesz 3 év múlva már, de hát az ki a f@szt nem érdekel? <#fejvakaras>

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

Ez a hír a következõ Windows verzióról szól, sehol nincs benne mégcsak célzás sem a linuxra. Hogy jön ez most ide?
az már gamer kártya nem?
uterodnak gamer notit rendeltél munkához?😊

u.i.: remélem, hogy el fog futni egy 8600M GT-n, mert anyámnak sajna munkája miatt csak windows-os gépet lehet venni, és jelenleg egy ilyen kártyával rendelkezõ notit néztem ki..

Blackmail the Universe

Hajrá!

Remélem, hogy 2010-ben kicsit fejlõdünk ahhoz a szinthez képest, hogy jaj legyen még 2056-ig Vista támogatás, mert az jajdehûdejó nekünk, ez a hetes meg de kaki.. És különben is az ubuntu annyit fejlõdött, hogy már tényleg csak 102314234 parancsot kell tudni hozzá, meg ha csak arra akarod használni, hogy semmit se csinálj vele, akkor még jobb is, mint a vindóz meg M$ meg winfos... omg..<#falbav><#mf1><#levele><#violent>

Blackmail the Universe

← ElőzőOldal 2 / 2