Ahol a szöveg a lényeg
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de filmek terén is milyenek mennek már... emígy a popdaráló sztem jó volt, csak lehet kifogytak a magyar slágerekbõl 😄
Mert ez a csatorna már nem tud új dolgokkal elõrukkolni.
Mit csinál ? Elõkapar 1 éves letûnt dolgokat, mert nincs semmije.
Aki látta anno, az már tudni fogja, mi fog történni, ki fog kiesni, stb.
Ez a helyzet a Vacsoracsatával is.
S ez aztán marhára kikapcsolódás...<#idiota>#idiota>
<#wave>#wave>
SZerintem jó kis mûsor a kikapcsolódni vágyóknak.
pedig akit kiejtett (vagyis a szakitobprobán nem ment át) az sztem vitt volna vmi pénzmagot haza..
ez van majd máskor....
de az eddigi adások közül nekem a csabi meg elõtte 2 adással az a csajszi produkcioja tetszett mikor a végén alig lehetett levinni a szinpadrol és mindig visszament 😄
na nekem tetszik a müsor...
aztán jön a beugró az is fasza 😄
24 - Exile -Nov.23
ezzel semmi gond nincs 😄
am van pár képen..tegyek be?
24 - Exile -Nov.23
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
One man\'s hero, is another man\'s demon...
énekesek közül?pedig az a szõkés..de nem a nagydarab😄
24 - Exile -Nov.23
nem is gondolta volna az ember -😄dddd
24 - Exile -Nov.23
24 - Exile -Nov.23
...vágod?
Qwerty4
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Ennyi.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ha elolvastad volna amit írtam,akkor rájöttél,hogy nem azt mondtam,hogy csináljatok ilyen szart,hanem,hogy jobbat.Érted?JOBBAT!!!!!
Ha nem megy,akkor K.U.S.S!!!!!!!
#19:csinálok én,ha úgy megfizetnek érte,mint akit ezt a sz*rt mûsorra tûzte😛
ups and downs
>:C
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ahhoz képest énekelniük kellett a dalokat, nem elmondani vagy leírni a szöveget... És volt akit még ki is röhögtek ezér, mer nemtud énekelni.. Szóval ez igy: FOSH.
.: mobilize.hu :.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)