Ahol a szöveg a lényeg

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
nyáron ez van mindég, majd õszre jön 2 új mûsor aztán lehet örülni 3 adásig még nem lesz sablonos...

de filmek terén is milyenek mennek már... emígy a popdaráló sztem jó volt, csak lehet kifogytak a magyar slágerekbõl 😄
Amúgy ez ismétlés.
Mert ez a csatorna már nem tud új dolgokkal elõrukkolni.
Mit csinál ? Elõkapar 1 éves letûnt dolgokat, mert nincs semmije.

Aki látta anno, az már tudni fogja, mi fog történni, ki fog kiesni, stb.
Ez a helyzet a Vacsoracsatával is.
S ez aztán marhára kikapcsolódás...<#idiota>

kössz nem.Mint mondtam, én szeretem ezt a mûsort.Amíg nincs más maradok ennél.
Inkább a távirányítón nyomd meg a csatornaváltógombot.

<#wave>

Szerinted.De ezért szép a világ,hogy mindenkinek más a véleménye.
SZerintem jó kis mûsor a kikapcsolódni vágyóknak.
Ez a világ legszánalmasabb mûsora...

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

nagyon jól állt a táncoslányokon ez a ruha.😊
II Rocky II
ezek vannak 😄 a végén a srác 0 ft-al tért haza XD
pedig akit kiejtett (vagyis a szakitobprobán nem ment át) az sztem vitt volna vmi pénzmagot haza..
ez van majd máskor....
de az eddigi adások közül nekem a csabi meg elõtte 2 adással az a csajszi produkcioja tetszett mikor a végén alig lehetett levinni a szinpadrol és mindig visszament 😄
na nekem tetszik a müsor...
aztán jön a beugró az is fasza 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
íme a kincsvadászos csajszikaa 😄

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II

24 - Exile -Nov.23

Palinko
jaja
II Rocky II
ööö kincsekre vadásznak nem?elveszett ereklyékre vmilyen szinten kincsnek nevezhetõ azaz jol tudta a sorozatot csak kicsit szlengesen mondta 😊
ezzel semmi gond nincs 😄
am van pár képen..tegyek be?

24 - Exile -Nov.23

Hol van az elõírva,hogy pontosan kell tudnia,hogy a saját csatornája milyen filmeket ad?Nem lehet mindenki sorozatfüggõ.Úgy látszik te az vagy.
stargatelost
ja, pont elcsíptem. hát majdnem pofán ütöttem, legalább a saját csatornájának a sorozatait tudná.....

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Neogan
Mai adás: "Úgy nézel ki, mint Tia Carrere a Kincsvadászokból!" 😄

One man\'s hero, is another man\'s demon...

hát igen.Van vagy 86 millió ági az iwiwen.😊
Palinko
ja. Ági, ezt írja a http://popdaralo.tv2.hu/ lapon, de ez kevés ugye
Nem tudom a nevét.
Palinko
a vörös táncoslány nincs fenn? 😄
Hát igen.õ nekem is kedvencem.Fenn van iwiw-en.vannak képek is,de sötét haja volt még akkor.
II Rocky II
íme egynéhány kép..

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
tegnapi mûsorban 😄

24 - Exile -Nov.23

A göndör hajú?Asszem arra gondolsz.Nem rossz az se.De a szõke hosszú hajú az nagyon tudja rázni.Az az énekes csaj nekem is bejön,kár hogy nem énekel olyan sokat,mint a nagydarab.
II Rocky II
hmm.nekem pl a szöke bal oldalon szokott lenni 😄
énekesek közül?pedig az a szõkés..de nem a nagydarab😄

24 - Exile -Nov.23

Jah.Alig lehetett lezavarni a színpadról.😊Ez az Áron meg a Szili(vagy ki) nagyon hülyék.Kinek melyik háttér táncos jön be?Tegnap nem mutatták õket annyiszor,pedig jó kis ruhájuk volt.
II Rocky II
ez a mai jo volt.a kiscsaj hogy bepörgött a végén 😄
nem is gondolta volna az ember -😄dddd

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
sztem meg fasza a sorozat.😄 nekem tetszik épp azért jo mert énekelni mindenki tud,folytatni szóról szóra az a vmi!

24 - Exile -Nov.23

Palinko
a mai jobbra sikerült szimpi volt ez a csaj aki megnyerte.
Beast Machine
a regelés dátuma nem számít, nem kell feltétlenül 5 perccel a hozzászólás elõtt regelned, lehet akár 7 évvel ezelõtt is.

...vágod?

Senkinek,ha megnéznéd régebben regeltem,mint te,így kinek lennék az álregje?Amúgy meg nem vagyok a kiscsillagod,mert buzi se vagyok.
Qwerty4
Popdaráló kritika 😄

Asszem egyet értek a cikk írójával. 😊

Qwerty4

Beast Machine
kinek az alregje vagy kiccsillag?

...vágod?

dragon11
Fogd vissza magad..
Te is piamania..

Super Saiyan
dehát ennél jobb a szar :[

>:C

te nem fogtad fel h õ mit akar...

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

PíszLávJuniti
Nem a mûsor készítõivel van gond, hanem csak azokkal, akik engedélyezik hogy leadják. Vannak sokkal értelmesebb, színvonalasabb mûsorok, azokat kéne inkább támogatni.
Ennyi.

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

dogfish
flame topic lesz ez...
Nyomi a jó édes....
Ha elolvastad volna amit írtam,akkor rájöttél,hogy nem azt mondtam,hogy csináljatok ilyen szart,hanem,hogy jobbat.Érted?JOBBAT!!!!!
Ha nem megy,akkor K.U.S.S!!!!!!!
FZoleee
Nem... -.-
antijuve
néztem belõle véletlenül 10 percet.hát vmi förtelem,a mûsorvezetõvel együtt.
#19:csinálok én,ha úgy megfizetnek érte,mint akit ezt a sz*rt mûsorra tûzte😛

ups and downs

Super Saiyan
jajj de nyomi vagy! mindenki ezzel a "csinál jobbat" dumával jön :| minek csináljak ilyen szart???

>:C

PíszLávJuniti
így is túl sok fos van a TVben. minek még egy

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

autoszimulator
akkor: szia.

.: mobilize.hu :.

Úgy imádom ezt a fórumot.Itt csak okoskodó,kritizáló,másnál mindent jobban tudó emberek vannak.Csináljatok ti mûsort és akkor lássuk az milyen lesz!!!!!!!
Kaplan
Vicc volt az egész, olyan 'énekeseket' raktak be akiknek fingjuk nincs az énekléshez, emellett unalmas volt és vontatott. Viszont az elõtte lévõ Beugró mekkora istenség volt 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

autoszimulator
énektudás helyett - csak a szöveg számít!

ahhoz képest énekelniük kellett a dalokat, nem elmondani vagy leírni a szöveget... És volt akit még ki is röhögtek ezér, mer nemtud énekelni.. Szóval ez igy: FOSH.

.: mobilize.hu :.

Pepsi Twist
nekem sem teccik ez kb 1 hónapig fog menni azt helo

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Azé kellenet a ribik, hogy valami érdekes is legyen mert az szarhangu nyamvadt énekesekre senki nem kiváncsi viszont a kockáshasú furdorucis táncosokra sztem annál töb ffi

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

Oldal 1 / 2Következő →