64
Popdaráló
  • FZoleee
    Nem... -.-
  • antijuve
    néztem belőle véletlenül 10 percet.hát vmi förtelem,a műsorvezetővel együtt.
    #19:csinálok én,ha úgy megfizetnek érte,mint akit ezt a sz*rt műsorra tűzte:P
  • Super Saiyan
    jajj de nyomi vagy! mindenki ezzel a "csinál jobbat" dumával jön :| minek csináljak ilyen szart???
  • PíszLávJuniti
    így is túl sok fos van a TVben. minek még egy
  • autoszimulator
    akkor: szia.
  • piamania
    Úgy imádom ezt a fórumot.Itt csak okoskodó,kritizáló,másnál mindent jobban tudó emberek vannak.Csináljatok ti műsort és akkor lássuk az milyen lesz!!!!!!!
  • Kaplan
    Vicc volt az egész, olyan 'énekeseket' raktak be akiknek fingjuk nincs az énekléshez, emellett unalmas volt és vontatott. Viszont az előtte lévő Beugró mekkora istenség volt :DDD
  • autoszimulator
    énektudás helyett - csak a szöveg számít!

ahhoz képest énekelniük kellett a dalokat, nem elmondani vagy leírni a szöveget... És volt akit még ki is röhögtek ezér, mer nemtud énekelni.. Szóval ez igy: FOSH.
  • Pepsi Twist
    nekem sem teccik ez kb 1 hónapig fog menni azt helo
  • JackMeadow
    Azé kellenet a ribik, hogy valami érdekes is legyen mert az szarhangu nyamvadt énekesekre senki nem kiváncsi viszont a kockáshasú furdorucis táncosokra sztem annál töb ffi
  • D4nY
    ez annyira szörnyű volt, hogy úristen...
    a táncoslányok mint a kis r*bancok úgy rázták magukat... meg idegesitő volt.. szóval én első reklámnál tv off xD
  • gyuri12
    Fiúknak jobban örültél volna,mi?:D
  • PyRex
    de igen, de tökmindegy -.-
  • FZoleee
    Szerintem is baromság a műsor. Gyuri, szerintem a táncosnőket túl sokat mutatták, nem túl keveset :D
  • ldavid
    a címeket véletlenül nem fordítva kellett volna írni?
  • gyuri12
    már vártam,hogy megnyíljon a topik,és én leszólhassam a műsort:)
    egy megrendezett kaki.az egész úgy ahogy van szar, egyedül a táncosnők a jók,de őket meg alig mutatják,szóval még ezt sem tudom felhozni jó pontként.szóval szar
  • JackMeadow
    pont
  • fanka93
    szar és kész
  • Picar77
    vacak
    szar zene, pocsék hang ennyi :DD
  • Benc16
    nekem nem tetszik :(
  • davidka003
    Szerintem király műsor.
  • piamania
    nincs is olyan későn.
  • cucmalajmc
    én nem néztem mert 10 órakor kezdődik. miért rakják későre? nem értem...
  • piamania
    A TV2 zenés showműsorában - énektudás helyett - csak a szöveg számít! Kovács Áron, a műsorvezető nyolc potenciális játékost ragadott ki a közönség soraiból, az első fordulóban ők küzdöttek a továbbjutásért.

Nekem tetszett,kiváncsi vagyok nektek hogy jön be.