64
Popdaráló
-
#24 Nem... -.- -
#23 néztem belőle véletlenül 10 percet.hát vmi förtelem,a műsorvezetővel együtt.
#19:csinálok én,ha úgy megfizetnek érte,mint akit ezt a sz*rt műsorra tűzte:P -
#22 jajj de nyomi vagy! mindenki ezzel a "csinál jobbat" dumával jön :| minek csináljak ilyen szart??? -
#21 így is túl sok fos van a TVben. minek még egy -
#20 akkor: szia. -
piamania #19 Úgy imádom ezt a fórumot.Itt csak okoskodó,kritizáló,másnál mindent jobban tudó emberek vannak.Csináljatok ti műsort és akkor lássuk az milyen lesz!!!!!!! -
#18 Vicc volt az egész, olyan 'énekeseket' raktak be akiknek fingjuk nincs az énekléshez, emellett unalmas volt és vontatott. Viszont az előtte lévő Beugró mekkora istenség volt :DDD -
#17 énektudás helyett - csak a szöveg számít!
ahhoz képest énekelniük kellett a dalokat, nem elmondani vagy leírni a szöveget... És volt akit még ki is röhögtek ezér, mer nemtud énekelni.. Szóval ez igy: FOSH. -
#16 nekem sem teccik ez kb 1 hónapig fog menni azt helo -
JackMeadow #15 Azé kellenet a ribik, hogy valami érdekes is legyen mert az szarhangu nyamvadt énekesekre senki nem kiváncsi viszont a kockáshasú furdorucis táncosokra sztem annál töb ffi -
#14 ez annyira szörnyű volt, hogy úristen...
a táncoslányok mint a kis r*bancok úgy rázták magukat... meg idegesitő volt.. szóval én első reklámnál tv off xD -
gyuri12 #13 Fiúknak jobban örültél volna,mi?:D
-
#12 de igen, de tökmindegy -.- -
#11 Szerintem is baromság a műsor. Gyuri, szerintem a táncosnőket túl sokat mutatták, nem túl keveset :D -
ldavid #10 a címeket véletlenül nem fordítva kellett volna írni? -
gyuri12 #9 már vártam,hogy megnyíljon a topik,és én leszólhassam a műsort:)
egy megrendezett kaki.az egész úgy ahogy van szar, egyedül a táncosnők a jók,de őket meg alig mutatják,szóval még ezt sem tudom felhozni jó pontként.szóval szar -
JackMeadow #8 pont -
#7 szar és kész -
#6 vacak
szar zene, pocsék hang ennyi :DD -
#5 nekem nem tetszik :( -
#4 Szerintem király műsor. -
piamania #3 nincs is olyan későn. -
cucmalajmc #2 én nem néztem mert 10 órakor kezdődik. miért rakják későre? nem értem... -
piamania #1 A TV2 zenés showműsorában - énektudás helyett - csak a szöveg számít! Kovács Áron, a műsorvezető nyolc potenciális játékost ragadott ki a közönség soraiból, az első fordulóban ők küzdöttek a továbbjutásért.
Nekem tetszett,kiváncsi vagyok nektek hogy jön be.