64
Popdaráló
-
#64 nyáron ez van mindég, majd őszre jön 2 új műsor aztán lehet örülni 3 adásig még nem lesz sablonos...
de filmek terén is milyenek mennek már... emígy a popdaráló sztem jó volt, csak lehet kifogytak a magyar slágerekből :D -
Daza500 #63 Amúgy ez ismétlés.
Mert ez a csatorna már nem tud új dolgokkal előrukkolni.
Mit csinál ? Előkapar 1 éves letűnt dolgokat, mert nincs semmije.
Aki látta anno, az már tudni fogja, mi fog történni, ki fog kiesni, stb.
Ez a helyzet a Vacsoracsatával is.
S ez aztán marhára kikapcsolódás... -
piamania #62 kössz nem.Mint mondtam, én szeretem ezt a műsort.Amíg nincs más maradok ennél. -
Daza500 #61 Inkább a távirányítón nyomd meg a csatornaváltógombot.
-
piamania #60 Szerinted.De ezért szép a világ,hogy mindenkinek más a véleménye.
SZerintem jó kis műsor a kikapcsolódni vágyóknak. -
Daza500 #59 Ez a világ legszánalmasabb műsora... -
#58 -
piamania #57 nagyon jól állt a táncoslányokon ez a ruha.:) -
#56 ezek vannak :D a végén a srác 0 ft-al tért haza XD
pedig akit kiejtett (vagyis a szakitobprobán nem ment át) az sztem vitt volna vmi pénzmagot haza..
ez van majd máskor....
de az eddigi adások közül nekem a csabi meg előtte 2 adással az a csajszi produkcioja tetszett mikor a végén alig lehetett levinni a szinpadrol és mindig visszament :D
na nekem tetszik a müsor...
aztán jön a beugró az is fasza :D -
-
#54 íme a kincsvadászos csajszikaa :D
-
-
#52 jaja -
#51 ööö kincsekre vadásznak nem?elveszett ereklyékre vmilyen szinten kincsnek nevezhető azaz jol tudta a sorozatot csak kicsit szlengesen mondta :)
ezzel semmi gond nincs :D
am van pár képen..tegyek be? -
piamania #50 Hol van az előírva,hogy pontosan kell tudnia,hogy a saját csatornája milyen filmeket ad?Nem lehet mindenki sorozatfüggő.Úgy látszik te az vagy. -
#49 ja, pont elcsíptem. hát majdnem pofán ütöttem, legalább a saját csatornájának a sorozatait tudná..... -
#48 Mai adás: "Úgy nézel ki, mint Tia Carrere a Kincsvadászokból!" :D -
piamania #47 hát igen.Van vagy 86 millió ági az iwiwen.:) -
#46 ja. Ági, ezt írja a http://popdaralo.tv2.hu/ lapon, de ez kevés ugye -
piamania #45 Nem tudom a nevét. -
#44 a vörös táncoslány nincs fenn? :D -
piamania #43 Hát igen.ő nekem is kedvencem.Fenn van iwiw-en.vannak képek is,de sötét haja volt még akkor. -
#42 íme egynéhány kép..
-
#41 tegnapi műsorban :D
-
piamania #40 A göndör hajú?Asszem arra gondolsz.Nem rossz az se.De a szőke hosszú hajú az nagyon tudja rázni.Az az énekes csaj nekem is bejön,kár hogy nem énekel olyan sokat,mint a nagydarab. -
#39 hmm.nekem pl a szöke bal oldalon szokott lenni :D
énekesek közül?pedig az a szőkés..de nem a nagydarab:D -
piamania #38 Jah.Alig lehetett lezavarni a színpadról.:)Ez az Áron meg a Szili(vagy ki) nagyon hülyék.Kinek melyik háttér táncos jön be?Tegnap nem mutatták őket annyiszor,pedig jó kis ruhájuk volt. -
#37 ez a mai jo volt.a kiscsaj hogy bepörgött a végén :D
nem is gondolta volna az ember -:Ddddd -
#36 sztem meg fasza a sorozat.:D nekem tetszik épp azért jo mert énekelni mindenki tud,folytatni szóról szóra az a vmi!
-
#35 a mai jobbra sikerült szimpi volt ez a csaj aki megnyerte. -
#34 a regelés dátuma nem számít, nem kell feltétlenül 5 perccel a hozzászólás előtt regelned, lehet akár 7 évvel ezelőtt is. -
piamania #33 Senkinek,ha megnéznéd régebben regeltem,mint te,így kinek lennék az álregje?Amúgy meg nem vagyok a kiscsillagod,mert buzi se vagyok. -
#32 Popdaráló kritika :D
Asszem egyet értek a cikk írójával. :) -
#31 kinek az alregje vagy kiccsillag? -
#30 Fogd vissza magad..
Te is piamania.. -
#29 dehát ennél jobb a szar :[ -
JackMeadow #28 te nem fogtad fel h ő mit akar... -
#27 Nem a műsor készítőivel van gond, hanem csak azokkal, akik engedélyezik hogy leadják. Vannak sokkal értelmesebb, színvonalasabb műsorok, azokat kéne inkább támogatni.
Ennyi. -
#26 flame topic lesz ez... -
piamania #25 Nyomi a jó édes....
Ha elolvastad volna amit írtam,akkor rájöttél,hogy nem azt mondtam,hogy csináljatok ilyen szart,hanem,hogy jobbat.Érted?JOBBAT!!!!!
Ha nem megy,akkor K.U.S.S!!!!!!!