Háttérbe szorul a PC-s Unreal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megvettem!!!
gondolom az oprendszerrel is igy vagy 😄
Hmm én 2003-nál vagyok még leragadva vagy hol... a Kérdésem az lenne, hogy a 2004-ben is van olyan labdás játékmód???
A warezolósok meg... no comment.. ifjú emberként (mondom ezt 21 évesen 😄 ) velem is megesett, de azóta egy részét megpróbáltam pótolni, a másik részére meg nemhogy büszke nem vagyok, mitn egyesek, szégyellem magam.. ugyebár lopni bûn!
A warezolósok meg... no comment.. ifjú emberként (mondom ezt 21 évesen 😄 ) velem is megesett, de azóta egy részét megpróbáltam pótolni, a másik részére meg nemhogy büszke nem vagyok, mitn egyesek, szégyellem magam.. ugyebár lopni bûn!
Blackmail the Universe
Kár hogy ps2-re nem olyan egyszerû warezolni mint pécén
Kár, hogy a sok sügér inkább lewarezolja, mintsem megveszi a most 5ezer körüli játékot... aztán meg néznek nagyokat hogy a game ipar szép lassan csak konzolra fejleszt, mert ott még kissebb a warez arány (az egyéb elönyök mellett).
Kár hogy 65000 szín bõven elég is...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Az egyetlen negativum a kevés (vagy inkább kevesebb) játékmód. Mondom ezt úgy, hogy Vehicle Capture the Flag-en kivül mással nem is játszok 😄😄😄
Nekem speciel ez annyira megunhatatlan, hogy ha más nem is lenne benne, nem is hiányozna. Kicsit lehetne több pálya mondjuk, de ezt majd megoldják a modderek. Most asszem olyan 5000 Forintba kerül a program szóval, én csak biztatni tudok mindenkit a vásárlásra. A grafikáról meg annyit, hogy izlések és pofonok. Szerintem ez a fajta grafika sokkal unreal-esebb, mint a 2003, 2004 kicsit képregényszerû látványvilága. Nekem eddig mindegyik UT nagy kedvencem volt, de eddig ez viszi a pálmát.
Nekem speciel ez annyira megunhatatlan, hogy ha más nem is lenne benne, nem is hiányozna. Kicsit lehetne több pálya mondjuk, de ezt majd megoldják a modderek. Most asszem olyan 5000 Forintba kerül a program szóval, én csak biztatni tudok mindenkit a vásárlásra. A grafikáról meg annyit, hogy izlések és pofonok. Szerintem ez a fajta grafika sokkal unreal-esebb, mint a 2003, 2004 kicsit képregényszerû látványvilága. Nekem eddig mindegyik UT nagy kedvencem volt, de eddig ez viszi a pálmát.
lehet hogy nem 65000 színt tudó gagyi hádéelcédén kellett volna kipróbálni <#miaz>#miaz>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sztem az UT3-nak igazi UT1 feelingje van, teljesen el van találva, még a soundtrack is tulképpen az elsõ rész zenéinek remixe. Gáz, hogy nem vették meg PC-re a 3-at, kíváncsi vagyok, hogy ennek mi lehet az oka (talán az, hogy PC-n már unalmas az online FPS, konzolon viszont teljesen új élmény), a játék ugyanis teljesen hozza az UT szintet, nem is értem a sok lehúzót. Vszínûleg üzletileg nem hiba a konzolokra összpontsoítani, bár én sajnálom, hogy már ezt az õs PC-s címet is elveszítjük.
Korrekt. Én játszom a PS3-as verzióval, de a 2004 mindent üt. A konzolos barna-szürke árnyalatos az egész, alig vannak színek, élsimitás nuku, a rakéta alig ad ki fényt, eccerûen nem értem! Még a "rongybaba" effektus is kevésbé látványos. Érdekes. A CoD4-ben meg minden zöld-barna...<#nemtudom>#nemtudom><#fejvakaras>#fejvakaras>
szerintem meg nem <#crazya>#crazya>
Amit nem csípek,hogy ezt a tournament-es dolgot erõltetik.Persze eccerûbb multis gammát csinálni,mert akkor nem kell vacakolni az AI - val, meg a történettel.
A másik a jármûirányítás az UT -ben . Mi a fenének kell egy fps-ben külsõ nézetre váltani,ha jármûvet vezetek??
A másik a jármûirányítás az UT -ben . Mi a fenének kell egy fps-ben külsõ nézetre váltani,ha jármûvet vezetek??
Mert az PC-s UT III kuka... Már bocs a rajongóitól. Konzolost még nem láttam, de gondolom a lényege ugyanaz. Szerintem az UT 2004 ezerszer jobb, még ma is.
A kudarc az, ha meg sem próbálod.