13
-
PacaTriK #13 Én megvettem!!! -
M0RN1NGST4R #12 gondolom az oprendszerrel is igy vagy :D -
Su0my #11 Hmm én 2003-nál vagyok még leragadva vagy hol... a Kérdésem az lenne, hogy a 2004-ben is van olyan labdás játékmód???
A warezolósok meg... no comment.. ifjú emberként (mondom ezt 21 évesen :D ) velem is megesett, de azóta egy részét megpróbáltam pótolni, a másik részére meg nemhogy büszke nem vagyok, mitn egyesek, szégyellem magam.. ugyebár lopni bűn! -
SA2B #10 Kár hogy ps2-re nem olyan egyszerű warezolni mint pécén -
Theodoric #9 Kár, hogy a sok sügér inkább lewarezolja, mintsem megveszi a most 5ezer körüli játékot... aztán meg néznek nagyokat hogy a game ipar szép lassan csak konzolra fejleszt, mert ott még kissebb a warez arány (az egyéb elönyök mellett). -
#8 Kár hogy 65000 szín bőven elég is... -
M0RN1NGST4R #7 Az egyetlen negativum a kevés (vagy inkább kevesebb) játékmód. Mondom ezt úgy, hogy Vehicle Capture the Flag-en kivül mással nem is játszok :D:D:D
Nekem speciel ez annyira megunhatatlan, hogy ha más nem is lenne benne, nem is hiányozna. Kicsit lehetne több pálya mondjuk, de ezt majd megoldják a modderek. Most asszem olyan 5000 Forintba kerül a program szóval, én csak biztatni tudok mindenkit a vásárlásra. A grafikáról meg annyit, hogy izlések és pofonok. Szerintem ez a fajta grafika sokkal unreal-esebb, mint a 2003, 2004 kicsit képregényszerű látványvilága. Nekem eddig mindegyik UT nagy kedvencem volt, de eddig ez viszi a pálmát. -
#6 lehet hogy nem 65000 színt tudó gagyi hádéelcédén kellett volna kipróbálni -
Sance231 #5 Sztem az UT3-nak igazi UT1 feelingje van, teljesen el van találva, még a soundtrack is tulképpen az első rész zenéinek remixe. Gáz, hogy nem vették meg PC-re a 3-at, kíváncsi vagyok, hogy ennek mi lehet az oka (talán az, hogy PC-n már unalmas az online FPS, konzolon viszont teljesen új élmény), a játék ugyanis teljesen hozza az UT szintet, nem is értem a sok lehúzót. Vszínűleg üzletileg nem hiba a konzolokra összpontsoítani, bár én sajnálom, hogy már ezt az ős PC-s címet is elveszítjük. -
#4 Korrekt. Én játszom a PS3-as verzióval, de a 2004 mindent üt. A konzolos barna-szürke árnyalatos az egész, alig vannak színek, élsimitás nuku, a rakéta alig ad ki fényt, eccerűen nem értem! Még a "rongybaba" effektus is kevésbé látványos. Érdekes. A CoD4-ben meg minden zöld-barna... -
M0RN1NGST4R #3 szerintem meg nem -
gemi #2 Amit nem csípek,hogy ezt a tournament-es dolgot erőltetik.Persze eccerűbb multis gammát csinálni,mert akkor nem kell vacakolni az AI - val, meg a történettel.
A másik a járműirányítás az UT -ben . Mi a fenének kell egy fps-ben külső nézetre váltani,ha járművet vezetek?? -
sanner011 #1 Mert az PC-s UT III kuka... Már bocs a rajongóitól. Konzolost még nem láttam, de gondolom a lényege ugyanaz. Szerintem az UT 2004 ezerszer jobb, még ma is.