19
-
#19 Nem biztos, lehet hogy az m$ vagy intel megfizette a külömbséget + egy kis extra ;) -
#18 Ez a faszlámák által páréve elterjesztett egetrengető baromság még most is él tovább? -
V1G3C #17 Bár a banki szférában az olcsóság nem mindig cél ;) -
V1G3C #16 Pont az Integrity szerverek innen nagyon kilógnak, mivel Itanium CPU-s rendszer.
Viszont a HP csak ezzel tud Win OS alatt sok CPU-t felmutatni. Olcsóbban megúszták volna a bankos fiuk egy x3950M2 vagy x3850M2 IBM rendszerrel. -
digital #15 A legnagyobb hazai bank, épp mostanában váltott szerverparkot. integrity_szerver -
dez #14 Hát elég rosszul tudod, mert ilyen max. valami pancser vagy lefizetett kiscéges beszerzésnél merül fel. A szerverpiac jelentős részét birtokolja az AMD. (Persze nem Asrock alaplapokkal. :P) -
dez #13 Hogy jön ide a vinyó? Ideje lenne megnézned a PC-k architektúráját... :) Az FSB-set és az IMC-set. -
GABOR16 #12 Vagyis a szerverek világa :) -
GABOR16 #11 Bevételben mindenképp az teszi ki a csúcsot :) -
lee56 #10 Megbízhatatlanság.., háhá, ime egy tájékozott fórumozó :) -
Su0my #9 na az jó, bár én úgy tudtam, hogy a megbízhatatlansága miatt kevésbé szokták az AMD termékeit használni prof célokra/szerverbe..
mondjuk arra kíváncsi lennék, a server része a piacnak hány százalékot tesz ki:) -
sathinel #8 Jah memória, PCIE, proci együtt ketyeg, és mellé jön a többi külön vezérelve, tehát ezeket elviekben nem lassítja a winyó, stb. Elég gyors ezért a taskváltás AMD-n már régóta. az új alaplapok meg 2kHz-n ketyegnek. És mindezt egy régebbi max 800MHz-s memóriákkal. Kemény lessz ha 4-6 magos procik magonként tartalmaznak majd memóriavezérlőt, :D -
CyrSyS #7 Győrben tudnék rendelni E8400-et. De nem régiben felvitték az árát és 60e ft-ot nekem nem éri meg. -
dez #6 Szerver vonalon még most is az AMD van az élen, mert ott többet számít az integrált memóriavezérlő, és a procik közötti buszrendszer fejlettsége. Ugyebár ezekben, azaz az architektúrában az Intel van lemaradva több immár pár évvel, az elavult FSB-s rendszerével. Ezen a Nehalem fog változtatni (de egyébként nem lesz minden fajtájában IMC és QPI). -
Su0my #5 tehát már csak másfél generációval vannak elcsúszva :) -
JTBM #4 Az intel jó lenne, ha elkezdené valóban árulni a 8400-t, mert Európában ma még nem lehet átlag halandónak hozzájutnia... -
M0RN1NGST4R #3 Nagyon kiváncsi leszek arra, hogy mennyit fog számitani teljesitményben az imc. -
GABOR16 #2 Az új változatok nagyjából azonos órajelen egálban lesznek a Core2-kel... -
tomcsa4 #1 Hmm figyelmesen elolvastam a leírtakat. Izgalmas évnek nézünk elébe hardver fronton. Főként AMD Phenom érdekel majd, hogy mit fog tudni.