Újabb rejtélyeket vet fel a perui meteorit
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arrakistor: ...egy ilyen ritka esetben mint a fenti, nem is lehet szó kõzet meteoritról, csak egy ...
tényleg lehetséges, hogy jobban vágod a témát innen a gép mögül, mint egy egyetemi geológus, aki ott volt? ez nem semmi! 😊
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Ki nem szarja le a Visztát?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
\"The voices are back... Excellent.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudod, hogy mi az öltés? Varrtál te már életedben tûvel, cérnával?
Kukoricára kellene téged térdepeltetni, kisfiam.
Kara kánként folytatom tanításom.
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Nos a mai tudomány 90%-a fikciók alapján létezik ... Bizonyítani vajmi keveset tudnak , viszont ha a vélt tényektõl eltérõ tapasztalás történik mint esetünkben is , akkor jönnek az újabb fantáziálások , melyet éretlen tinik tudatcsapongásaihoz tudnék hasonlítani ... : jön a sok baromság , aminek semmihez semmi köze sincsen , minden csak fikció , és kitaláció .
azér', hogy legyen viszonyítási alapunk.
Kár hogy a kõzetmeteoroknak sok köze nincs a fémekhez mint anyagokoz (vegyületekrõl gondolom még nem hallottál, általános suliban eleinte valóban csak az elemeket tárgyaljátok), és kár hogy a csodás "megoldásod" a problémára a cikk szinte pontos idézete 😉
Az utodod 35 evesen ismet esigytovabbesigytovabb....
Kösz endale <#vigyor2>#vigyor2>
Mellesleg nem értem miért hoztad fel az ûrszondák sebességét. Egyáltalán nincsennek arra felkészítve, hogy a Föld légkörébe kelljen berepülniük.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az emberöltõ egy fogalom, 35 évet jelent.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Belépõ ûrsikló = 7.777,778 m/s = 28.000 km/h (17.500 mph)
DE: az ûrszondák bõven e felett száguldoznak.
"Az ember által épített eddigi leggyorsabb ûreszköz, a Helios-2 legnagyobb sebessége 253 000 km/h volt, ami a fénysebesség 0,0235%-a. Ez az ûrhajó tehát 17 000 év alatt érné el a Proxima Centaurit. Ha egy emberöltõt 35 évnek veszünk, akkor ez majdnem 486 nemzedéket jelent."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
Aztán ott a másik kérdés, a beérkezés szöge. A leírtak alapján nagyon úgy tûnik, hogy nagyjából úgy érkezhetett a légkörbe, mint egy ûrsikló vagyis se nem lapos szögben /lepattant volna/, se nem túl meredek szögben, akkor meg minimális az esély, hogy nem esik darabokra.
Lehetséges hogy<#alien>#alien><#alien2>#alien2><#nevetes1>#nevetes1>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/