18
  • dez
    A Blu-ray úgy lett kitalálva, hogy viszonylag könnyen emelhető a rétegek száma (amellett, hogy rétegenként is több adat tárolható).
  • Sanyix
    Pont mint amilyen a blu-ray...
  • arty
    a mikrofos film-letöltése igénytelen minőségű, DRM-el szarrákorlátolt filmformátum

de odaát, az agyhalott fogyasztók biztos zabálják majd es ránk is az vár nemsoká' :)
  • dez
    Bagoly mondja...
  • dez
    "a sony leginkább attól fosik hogy az internetes letöltések feleslegessé teszik a blurayt"

Aha, sokan ezt súlykolják, csakhogy ez butaság, még jópár évbe fog az telleni, hogy a HD-s tartalmakat mindenki a netről szedje. A DVD-nek van ettől egyelőre félnivalója.
  • dez
    Teljesen nyilvánvaló, hogy a MS hazudik.

"A szoftvercég szóvivője ezzel egy időben a Next Generation weboldalnak adott válaszában elmondta, hogy nincsenek ilyen tárgyalások és mivel a konzolpiacot a játékok hajtják előre, ők a jövőben is erre koncentrálnak majd, nem pedig a nagy felbontású filmekre és egyéb filmes tartalmakra."

Hát, ezek nagyon szép szavak, csak éppen jó nagy hazugság, ugyanis máris nyomják a filmes letöltéseket, Xbox360 alapon.
  • virs lee
    Talán mert nem mindenki ész nélküli windows fikázó. Tudod, vannak akik értenek is hozzá, és tudják mi mennyit ér valójában, másoknak meg csak a birkanyájjal együttbőgés marad.
  • virs lee
    Nyilván az történt hogy a sonynak elszállt az arca, és nyeregben érezve magát előnytelen feltételekkel állt elő a ms-nak. Az meg kiröhögte, és mivel tudja nagyon jól hogy a sony leginkább attól fosik hogy az internetes letöltések feleslegessé teszik a blurayt, az ms meglobogtatta hogy inkább arra fog koncentrálni (xbox live) ha a sonynak ekkora az arca. Aztán most majd vár hogy mit lép a sony. Végülis nem kell sietnie, az ms van nyerő(bb) helyzetben.
  • Kovász
    Én is ezt akartam mondani:)

"A Microsoft eközben tagadja, hogy Blu-ray meghajtóval egészülne ki az Xbox 360." - 1-2 hónap múlva, mikorra kiszórják a maradék HDDVD meghajtókat, meg majd jön a cikk, hogy jééé, mégiscsak lesz BR az x360-hoz...
  • Dzson
    A microsoft hazudott, hazudik és hazudni fog.

Nekem az a meglepő, hogy mégis mennyien kiállnak mellette, és a világ legszentebb cégének kijáró tisztelettel dicsőitik - mindenki mást lehülyézve.
  • Axon
    Nem tudom, hogy miért kell ekkorákat hazudniuk a mikroszoft vezetőinek. Rendre homlokegyenest ellentmondanak egymásnak. Lassan már olyan szinten lesznek, hogy felveszik őket az mszp-be politikusnak...
  • Glutamin
    Már ezer és egy helyen volt szó róla, hogy nem a technikai paraméterek voltak elsősorban döntőek. Ez egyszereűen arról szólt, hogy ki tud nagyobb pénztömet állítani a formátuma mögé.

De én is örülök neki, hogy végre döntés született.
  • avman
    közel sem, de nem baj...
  • FoodLFG
    Mondhatni a bukás is benne volt a pakliban. Így jártak.
  • DjDano
    A HD DVD ott bukott meg, hogy csak egy felturbózott DVD formátum nem több...
  • Kaadi
    Kijelentes 1: a Microsoft tamogatni fogja a nyertes formatumot +
    Kijelentes 2: a Microsoft nem keszul BD tartozekot kiadni
    ------------------------------------------------------------------
    Eredmeny: csinalja meg mas a meghajtot, mi majd kitesszuk a drivereket
  • bertino
    eleve nem kellett volna csatározniuk, sztem egyértelmű volt, hogy ki lesz a győztes... I.J. póló nekik ajándékba.
  • Alwares
    Pedig jó lenne azért az a Blu-ray az Xbox360-hoz is...