Sweeney Todd, a Fleet Street démoni borbélya
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pl. számomra ismeretlen volt, hogy Johnny Depp tud énekelni is!
Nekem ez a film kellemes csalódás volt.
Pl. számomra ismeretlen volt, hogy Johnny Depp tud énekelni is, de még mennyire! Nekem ez a film kellemes csalódás volt.
Engem minden szempontból tetszett.
A borbélynál meg volt olyan frankó régimódi borotva ami a Sweeney Todd-nak is van.
És hát ha mai értelemben vett fodrásznak nevezzük akkor az egész történet értelmetlenné válik. 😊 Mert hát eléggé vicces lenne ha hajszárítóval ölne.
Ennyire jövõ gyermeke???
"Mi az hogy tönkrevágta? Egy musical a film alapja."
Erre reagáltam én, hogy nem, nem egy musical az alapja, vagy ha igen, akkor nem Sweeney Todd-ként kell eladni, hanem úgy, hogy Sweeney Todd Musical-je.
"nem igaz, ennek a mostani sweeney todd-nak a musicales sweeney todd az alapja, ami színdarabként is játszódott!"
Ezeket ne nagyon hagoztassuk, mert az ilyenkbõl szokot lenni, hogy nem Moszkvában, hanem Szibériában, nem ajtót, hanem autót, nem osztogattak, hanem fosztogattak.
Ha Tim Burton úgy gondolta, hogy a musical-bõl készíti el a filvászonos adaptációt, az legyen az õ baja, de ettõl mi még nyugodtan tisztában lehetünk azzal, hogy a musical is már egy kiformált történetet dolgozott fel.
Ettõl kezdve a kérdés már csak az, hogy szükség volt-e arra, hogy Tim Burton mindenképpen a már elkészített musical-hez nyúljon szamárvezetõként, vagy jobban járt-e / jártunk-e volna, ha az eredeti alapanyagból dolgozik.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
a filmet meg még nem láttam, de sokak szerint jó film, szal bizti érdemes lesz megnéznem😄
We\'ll get higher and higher, straight up we climb. We get higher and higher, leave it all behind !
hehh?
Egyébkén Tim Burtonnek van más szar filmje is: a majmok bolygója.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
De a vén, morbid báró
Mármint Alan Rickman?
és a csaj sem
Akartad mondani Helena Bonham Carter?
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
De a vén, morbid báró és a csaj sem volt rossz😊
Fákjúal!
Megint miért beszéllsz a közönség nevében te pöcs? próbálod ezt a filmet is lehúzni de nem fog menni elárulom.....
.....Ja és Borbély bazdmek borbély nem fodrász....tudom, hogy a borbély sérót is válallt anno, de Sweeney akkor is borbély mert a pengéivel nehezen lötte volna be a frizurádat.Bár te tuti mentél volna a pitébe....(ja és tudom, hogy úgy is törlöd a kommentemet,ez már rosszabb itt mint a diktatúra 😄 )
http://videodrome.freeblog.hu/
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"
Persze tegyük hozzá, hogy a Habeas Corpus - azaz, senkit sem szabadott bírói elfogatóparancs nélkül elkapni, illetve, ebbõl következõen a charlie-k, a városrészek rendfenntartói sem viselhettek lõfegyvert -, igen megnehezítette az igazságszolgáltatás dolgát.
Aztán meg csodálkoztak, hogy gyakorlatilag a bûnbandák kezében voltak a városrészt védõ õrök, az a kevés titkosrendõr meg alig-alig mert beleavatkozni a bizniszbe😊
A legenda az alapja. Még az angol kriminalisztika is foglalkozott vele a 18. században.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ezt kár volt elcseszni😞
Igaz, hogy abszolút szokatlan feldolgozás, de mindenki tudja, hogy félig poénra kell venni, nem?
Annak ellenére, hogy abszolút nem rajongok a musicalekért, engem teljesen magával ragadott, a vége meg akkorát üt, hogy... (Mármint annak, aki nem ismeri az eredeti történetet.) 😊
Nothing Ever Changes
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Nekem már a film is letöltve <#beka3>#beka3>
Tényleg ajánlom mindenkinek, és csak 1-2 helyen lapos (mégis melyik film nem?).
Persze aki a Motelre veri meg a Rambóra, annak lehet hogy lapos lesz, bár sztem annyi vér itt is folyik, mint a Motel 1. részében.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
http://videodrome.freeblog.hu/
Én láttam. OST letöltve... Sokszor hallgatom. :-)P