60
Az igazság ára
-
Coco #20 kamuszar kiborulás. pff -
#19 a válasz...
...igaz. -
ugot2know #18 következő részben 2 poligráf fog beszélgetni -
#17 Vagy nem is agymosás... inkább ízlésficam, vagy népbutítás. -
#16 Ennél szarabb műsort én még nem láttam. Agymosás kétezer... -
#15 Ez hülyeség. Ennek mi értelme lenne, akkor nem jönnének zavarba, meg egyebek... -
#14 hat ezt is bukni fogja tv2, az otlet meg nem is volt olyan rossz, de a musor meg szerintem a musorvezeto se a legjobb vhogy nem illik a Jakupcsekhez -
#13 még a műsor előtt elvégzik a "vizsgálatot", és a műsorban már csak a kérdéseket teszik fel, amikre vagy ugyanazt válaszolja, vagy bevallja az igazat. Gondolom én. De persze erről senki nem mond semmit hogy a székben valójába mi is történik. -
#12 "arról nem is beszélve, hogy a "hazugságvizsgálat" nem élőben történik."
frankón? akkor mikor történik? én is láttam egy fél részt a múltkor, sokat nem jósolok neki amúgy. -
#11 hát ha van aki mindent bevállal vagy teljesentiszta életű akkor meg vinné a főnyereményt egyenesen... hogy válogatják akkor az embereket? :) -
gyuri12 #10 eszméletlen rossz,egyhangú, és az összes kérdésre igen a "helyes" válasz.
-
#9 Rettentő rossz műsor, habár látom, mögötte az ötletes elképzelésnek a foszlányát.
Azt szokták mondani, hogy poligráf megbízhatósága 90%, holott ez az emberiség 10%-ra igaz csak, úgy általába 60% megbízható.
Az első műsorba a legelső nőci kapta a kérdsét, hogy fizetett-e már a szexért, ő azt mondta, hogy "NEM" és a választ a poligráf HAMIS-nak mondta. Nemtudom, de szerintem a poligrág itt tévedett, lehet hogy nem, de nem hiszem hogy a nő azt hitte volna vizsgálat alatt, hogy "át tudja verni" a "hazugságvizsgálót", ezért valószínűleg az igazat mondta akkor is, csak megijedt a kérdéstől.
De egyébként a többi játékoson is látszik, hogy most nem tudják, hogy miket válaszoljanak, pedig ha a poligráf 100%os lenne akkor mindenki 100%-ra tudná, hogy mit kell vagy épp kéne válaszolni.
Szóval ha 100%os megbízhatóságot néznénk akkor azt mondhatnánk, hogy ez a műsor arra jó, hogy bevállalhatjuk benne, hogy menniyre égetjük le magunkat a TV-be, és ez mennyit ér meg nekünk.Ez szánalmas.
De igazából nem ennyi, mert a "hazugságvizsgáló" messze nem 100%os, így aki játszik, annak azt is figyelmebe kell vennie, hogy vajon a "hazugságvizsgáló" hogyan reagálta le a válaszát és a reakcióját, amit igencsak nehéz lehet kitalálni. Egyébként a törvényszéken sem fogadnak el egy poligráfos vizsgálatot döntő bizonyítékként...ami nem csoda.
és visszatérve az első nőcire, ha a hazugságvizsgáló tévedett, és tényleg csak kínos volt számára a kérdés, akkor mostmár az egész ország azt hiszi róla hogy egy kurva.
ennyit a műsorról, persze ez csakis szűken az én véleményem. -
#8 Hát kb:D -
#7 Ez egy szokásos tv2-s unalmas, gyenge médiaszar, ami nyárig se fog kitartani. :D Kár erőltetniük... -
#6 hátha neked tetszik, akkor megérdemled a bűntetőpontokat. ;)) -
#5 Én is szélsőséges és reteknek tartom. Gondolom ezzel erősíti a polkorrekt vonalat a csatorna és dobna a reklámmásodperceken. Két rövidebb részt láttam, de gyorsan váltottam, mert csak felidegesített. Maximum arra jó, hogy a szerencsétlenekben az elfogadást erősítse a nem elfogadható emberekkel kapcsolatban; az a két előember akit láttam (szilikonos, pénzért fekvő retardált meg a meleg szociáldarvinista roma) meg maximum csak kihasználja a "műsor" (nem volt elég bajuk eddig?).
(erős a gyanu, hogy megrendezett, manipulált az egész)
Neeem, köszönöm, maximum akkor lenne élvezhető, ha nem "hazugságvizsgáló berendezés lenne", hanem villamosszék. -
#4 Nagyon szar műsor. Olyan kérdéseket tesznek fel, amik már alapból a kérdésre reagálva is fals eredményt adhat ki, arról nem is beszélve, hogy a "hazugságvizsgálat" nem élőben történik. -
#3 Nagyon rossz műsor szerintem, max 5 részt jósolok neki -
#2 A jósnyanya komoly volt. XD Szokott olyat mondani amit az emberek hallani akarnak? Nem. HAMIS! XDXDXD -
#1 Már multhét óta megy, de én tegnap láttam elsőreés nekem tetszik. Csak az a baj, hogykésőn adják(tegnap a Dr. House után volt). Arrol szól, hogy, vannak emberek, a műsorba, és mindig kihívnak egyet és tesznek fel neki kérdéseket az életéből(van-e előitéletei a romákkal szemben stb.), és hogy ha azt mondja igaz, akkor megy tovább egy 6 gorduló van, max. nyerhető összeg 20 millió forint, de nagyon kemény, olyan kérdések vannak hogy ááá...