Az igazság ára

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eszméletlen rossz,egyhangú, és az összes kérdésre igen a "helyes" válasz.

TommyC
Rettentõ rossz mûsor, habár látom, mögötte az ötletes elképzelésnek a foszlányát.

Azt szokták mondani, hogy poligráf megbízhatósága 90%, holott ez az emberiség 10%-ra igaz csak, úgy általába 60% megbízható.
Az elsõ mûsorba a legelsõ nõci kapta a kérdsét, hogy fizetett-e már a szexért, õ azt mondta, hogy "NEM" és a választ a poligráf HAMIS-nak mondta. Nemtudom, de szerintem a poligrág itt tévedett, lehet hogy nem, de nem hiszem hogy a nõ azt hitte volna vizsgálat alatt, hogy "át tudja verni" a "hazugságvizsgálót", ezért valószínûleg az igazat mondta akkor is, csak megijedt a kérdéstõl.
De egyébként a többi játékoson is látszik, hogy most nem tudják, hogy miket válaszoljanak, pedig ha a poligráf 100%os lenne akkor mindenki 100%-ra tudná, hogy mit kell vagy épp kéne válaszolni.
Szóval ha 100%os megbízhatóságot néznénk akkor azt mondhatnánk, hogy ez a mûsor arra jó, hogy bevállalhatjuk benne, hogy menniyre égetjük le magunkat a TV-be, és ez mennyit ér meg nekünk.Ez szánalmas.
De igazából nem ennyi, mert a "hazugságvizsgáló" messze nem 100%os, így aki játszik, annak azt is figyelmebe kell vennie, hogy vajon a "hazugságvizsgáló" hogyan reagálta le a válaszát és a reakcióját, amit igencsak nehéz lehet kitalálni. Egyébként a törvényszéken sem fogadnak el egy poligráfos vizsgálatot döntõ bizonyítékként...ami nem csoda.

és visszatérve az elsõ nõcire, ha a hazugságvizsgáló tévedett, és tényleg csak kínos volt számára a kérdés, akkor mostmár az egész ország azt hiszi róla hogy egy kurva.

ennyit a mûsorról, persze ez csakis szûken az én véleményem.

dixitque deus fiat lux

csgery
Hát kb😄
Qwerty4
Ez egy szokásos tv2-s unalmas, gyenge médiaszar, ami nyárig se fog kitartani. 😄 Kár erõltetniük...

Qwerty4

M@TriX
hátha neked tetszik, akkor megérdemled a bûntetõpontokat. 😉)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

trident
Én is szélsõséges és reteknek tartom. Gondolom ezzel erõsíti a polkorrekt vonalat a csatorna és dobna a reklámmásodperceken. Két rövidebb részt láttam, de gyorsan váltottam, mert csak felidegesített. Maximum arra jó, hogy a szerencsétlenekben az elfogadást erõsítse a nem elfogadható emberekkel kapcsolatban; az a két elõember akit láttam (szilikonos, pénzért fekvõ retardált meg a meleg szociáldarvinista roma) meg maximum csak kihasználja a "mûsor" (nem volt elég bajuk eddig?).
(erõs a gyanu, hogy megrendezett, manipulált az egész)

Neeem, köszönöm, maximum akkor lenne élvezhetõ, ha nem "hazugságvizsgáló berendezés lenne", hanem villamosszék.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Fabio Capello
Nagyon szar mûsor. Olyan kérdéseket tesznek fel, amik már alapból a kérdésre reagálva is fals eredményt adhat ki, arról nem is beszélve, hogy a "hazugságvizsgálat" nem élõben történik.

Seth
Nagyon rossz mûsor szerintem, max 5 részt jósolok neki

PSN ID.: Beegabor

ThisZip
A jósnyanya komoly volt. XD Szokott olyat mondani amit az emberek hallani akarnak? Nem. HAMIS! XDXDXD

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

mama2
Már multhét óta megy, de én tegnap láttam elsõreés nekem tetszik. Csak az a baj, hogykésõn adják(tegnap a Dr. House után volt). Arrol szól, hogy, vannak emberek, a mûsorba, és mindig kihívnak egyet és tesznek fel neki kérdéseket az életébõl(van-e elõitéletei a romákkal szemben stb.), és hogy ha azt mondja igaz, akkor megy tovább egy 6 gorduló van, max. nyerhetõ összeg 20 millió forint, de nagyon kemény, olyan kérdések vannak hogy ááá...

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

← ElőzőOldal 2 / 2