Az igazság ára

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommyg
ték

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

Isabel417
Annyi pénzért én is elvállalnám. <#circling>

Nem gondoljátok, hogy ez is csak egy moderált szenny volt?

Meg tök jó, hogy valaki több diplomával a zsebben (JG) ilyen töketlenséggel milliókat vág zsebre.......

Walk the Talk.

Nem kár érte. Szenny egy mûsor volt.

M@TriX
akkor mégiscsak van értelmes lét a földön 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

TommyC

dixitque deus fiat lux

Livin in sin
amugy a jakupcsek eddig mindig ugyanabban a ruhában volt nem? az valami mûsorvezetõs egyenruha ?😄 az a ronda piros öv...<#lama>amugy rohadt szar a mûsor..<#lama>

\"NEKED ateista vagyok; Istennek viszont a Kitartó Ellenzék..\"

Seth
Jaj azok a mûdrámák meg a zene alatta

PSN ID.: Beegabor

xy21
Ne legyél már ennyire retardált!
Csak pojénból monta hogy csak egy csatornájuk van...

desigo
a harmadik részben mekkora szánalmas volt a 24-éves picsa.
Nagymenõn nyalogatja a száját stb...
a menõ már csókolózott lánnyal is wáááó

-Ha tehetné lecserélné a családját?
-Nem
-HAMIS

mekkora egy kis genny ...
kb haza se vittem volna az anyja helyében
mama2
Jelentem: a tv2, egy nagy sz*r. Kezdjük ott, hogy tegnapi adás második kérdés:"A tv2 a kedvenc csatornája?" Csaj azonnal 1mp után rávágja:"IGEN!!!". Gép:"A válasz(hatásszünet) IGAZ"
Jakupcsek:-Miért pont a tv2?
Csaj:-Mert azt szoktul legtöbbbet nézni(nevetés hehe).
Jakupcsek:-És hány csatornájuk van összesen?
csaj:-Egy
Jakupcsek:-a tv2?(nagy mosoly).
csaj:-Igen(nagy mosdoly)
Nézõk:-Taps

Nem hiszem el, hogy valakinek egy csatornája legyen és az pont az, amelyikben szerepel. Nem hiszem el. szvsz mindenkinek minimum 3,három,H.Á.R.O.M csatornájának lenni-e kell(M1,tv2,RTL)
Ez most egy nagy reklám volt. Ez az tv2 gratulálok!

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Dark Angel 666
ha egyszer feltették az összes kérdést a músor elõtt , csak ki kell válasszák a kinosabb kérdéseket és kész

Attila8805
Hali!
Csak egy kérdésem van a mûsorra kapcsolatban.
Honnan tudják hogy mit kérdezzenek ahoz hogy zavarba ejtsék azt akitõl kérdeznek?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

M@TriX
jó kis fék képek 😉))

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

pontosan.

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

TommyC
sokáig bíztam abban, hogy elég ha csak egyvalakiben megtalálom mindazt a szépet amire szükségem van...aztán rájöttem, hogy abba az egyvalakibe is csak beleláttam mindent.ígyhát kicsit megálltam, és félbehagyva mindazt amit eddig az élet értelmének gondoltam, körülnéztem...

és aztán így ahogy lassan körülnézek és végre látok is, egyre többször veszem észre, ahogy az emberek arca megrándul miközben mosolyognak...

20 vagyok...

dixitque deus fiat lux

Törölt felhasználó
18-25 között már rég rá kellet volna jönnöd hogy az ember, gyarló és egy kalap szar töbet ér nála.

Persze vannak kivételek , de sajnos nem az ajellemzõ)

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

TommyC
annyira szánalmas, hogy mindenki próbálja kimagyaráznia a gennyeit

kezdek rájönni, hogy az emberek nem is olyanok, mint amilyennek elképzelem õket...de ezt nemcsak erre a mûsorra alapozom

dixitque deus fiat lux

TommyC
úristen, dobják már ki ezt a HP-t!!
/második nõci ma/

dixitque deus fiat lux

M@TriX
persze-persze, a média azt hitet el amit akar

M@TriX
néha jó a kivételekhez tartozni 😉

de a médiafelhajtást követem mellette 😉

lett is egy kis koncepcióm...

naszóval, van az egyszeri jelentkezõ, aki elmegy jelentkezni kap 100 kérdést, amibõl lehazugságvizsgálózzák, majd bedobják a mûsorba, majd kap 21 kérdést a 100-ból. amit a szerkesztõk a poligráfos vizsgálat során feltett kérdések közül választják ki.

õk tudják az eredményt is. szóval egyszerû a dolog, kiválasztanak 21 kérdést és abban tetszés szerinti helyen olyat választanak, amivel a hazugságvizsgáló elõtt elbukott.

jó 5tlet?

poligráfos vizsgálat ráadásul nem is 100%-os és erre építve elzavarva az embereket nagy merészségre vall.

ez olyan mint az a zebra stílusú, senki nem szereti, mindenki fikázza, de érdekes módon, mindenki napirenden van, pedig nem nézi senki, tisztelet a kivételnek.
z99999
márpedig külföldön elég nézett mûsor pl egyik országba kiderült a mûsorba h a csaj bérgyilkost küldött a férje megöletésére

Pszt.

Dark Angel 666
Birtam amikor kiderült a csajról hogy kurva <#idiota>
Utána meg sirva játszotta az ártatlan szüzet

Elég szar hogy a népnek a kellementlen kérdések legtöbbször kimerülnek a szexualitásban meg elõítéletekben. Sokkal jobb memozgatobb kérdéseket fel lehetne tenni de az ostoba köznépnek ez kell hát ezt játszák... ha látja areklámban hogy elõfordul a SEX szó akkor tuti h nézni fogja, de ez igy van az aktivval is meg a fokusz al meg az öszes bulvér turhával...minden nap bevillan 2-3 csöcs 😊 és valszeg az "ngyen prono 6 órakor gyerekeknek is", miatt nézi a legtöbb férfi...gááááz. Meg most Belenéztem popdarlálóba. Milyen neeve van ennek vaze. Ostoba aki kitaláltam meg akinek kitaálta azok is. Azon meg a 4 furdoruhás táncikáló kurvák miatt folyhat a nyála az embernek.

Pepsi Twist
Sztem ez ilyen megrendezett keci 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Azt se tudod, hol élsz, a szék nem azért van, hogy rajta üljenek, hanem, mert jól néz ki designe...
Zsinor nincs nem is kell, már a teszt megvolt amikor jelentkeztek, volt 120 kérdés, és azokra adtak 120 választ és a mûsorban van lehetõségük, mást mondani mind a teszten, és ha a teszten hazudott, még mondhat a mûsorban igazat. Persze nem tudják, hogy a gép az elsõ tesztnél mit mutatott ki, itt a csel.
Persze, hogy ráállnak egy témára, a nõket könnyebb a szexel és a hiúsággal nyaggatni, miig a hiúsággal a férfiaknál nem sokra mennek, romás kérdés meg nem volt(szerintem) bûnözõ szexuális beállítottságról viszont volt. kevés dolog van amivel lehet szorongatni az embereket...
bordy
hát ez nagyon kaki.
hogy lehet egyáltalán ilyen széket betenni. azokon ülni se lehet bakker. megmozdul és a fejére esik az emeber.
nem is érem, hogy megy ez? hol vannal a zsínorok. a széken keresztül veszi az infot a gép a seggükbõl vagy bluetooth?
másik hogy 1 embernél egy témára beállnak és arra jönnek a kérdések.
csajnál csak sexes a srácnál romás... halál unalom.

kit érdekel, ez egy szorakoztató mûsor, kit érdekel az igazság, ha megygyõzõen el tudja adni a hazugságot, fõleg, ha a poligráfon is átviszi, inkább a kényes kérdések éltetik a mûsort, mert titokban mindenki kíváncsi, hogy más az ilyen kérdésekre mit válaszól, fõleg ha egy kurva, vagy egy nem "szûz" elõéletû egyén válaszait lesheti 😊
Danman
100%osan meg van játszva az egész...
1. most õszintén ha csak így menne hogy megválaszolod az igazat, mész tovább, ki ne tenné hogy jelentkezik és elviszi a fõdíjat? szánalmas.
2. Ugye mint a legtöbb ilyen "szaftos" mûsor ez is a nagy Amerikából ered, ott úgy tudom Jerry Springer volt a mûsorvezetõ. Egyik jelentkezõ felrakta internetre blogjára hogy miket élt ott át. /ha megtalálom, belinkelem/.
3. A poligráfot is át lehet vágni, vagy legalábbis nem jó hazugságvizsgáló - nem hiába nem használja a rendõrség sem..ahogy te is említetted.

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

Hát mindenesetre meleg árvaházi romának felnõni se kutyafüle.
Hát az tényléeg jó lenne.

k9duli
Én gyurcsányt ültetném be a mûsorba.
És az elsõ kérdés ez lenne:
Dübörög a gazdaság? 😄DDDDDDDD

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Csabesz6
szerinem is😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Sadist
Azért tévében még egész jól néz ki, egy patront megérne.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Casillas
pedig ez az igazság, ha tetszik ha nem
zavarba két okból jöhetnek:

a) a mûsor kedvéért
b) az 50-100 kérdésbõl nem tudja hogy melyik 20-at kapja

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Akkor is jó volt... Dugtál pénzér?.... Nem... Hamis, mümellû grouppenes picsa miért kellett ezen gondolkodnia, vagy vót vagy nem, ha hamis volt a hamis értékelés, akkor is elgondolkodott rajta, amúgy meg bevallotta, hogy belépõért, akkor meg pénz nem pénz totál mind1.
A színpadiasság netovábbja:

-Szokott járni színházba?
-Igen.

A VÁLASZ

IGAZ.

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

kamuszar kiborulás. pff

PJack
a válasz...

...igaz.

Pain is inevitable. Suffering is optional.

következõ részben 2 poligráf fog beszélgetni

Ramadamammy rapidrandi

Hegi90
Vagy nem is agymosás... inkább ízlésficam, vagy népbutítás.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Hegi90
Ennél szarabb mûsort én még nem láttam. Agymosás kétezer...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

csgery
Ez hülyeség. Ennek mi értelme lenne, akkor nem jönnének zavarba, meg egyebek...
Martin Rome
hat ezt is bukni fogja tv2, az otlet meg nem is volt olyan rossz, de a musor meg szerintem a musorvezeto se a legjobb vhogy nem illik a Jakupcsekhez

Fabio Capello
még a mûsor elõtt elvégzik a "vizsgálatot", és a mûsorban már csak a kérdéseket teszik fel, amikre vagy ugyanazt válaszolja, vagy bevallja az igazat. Gondolom én. De persze errõl senki nem mond semmit hogy a székben valójába mi is történik.

5c0rp330n
"arról nem is beszélve, hogy a "hazugságvizsgálat" nem élõben történik."

frankón? akkor mikor történik? én is láttam egy fél részt a múltkor, sokat nem jósolok neki amúgy.

Aquir
hát ha van aki mindent bevállal vagy teljesentiszta életû akkor meg vinné a fõnyereményt egyenesen... hogy válogatják akkor az embereket? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Oldal 1 / 2Következő →