338
véleményeket,nem puzyzást várok,tapasztalatokat köszvm.
-
kr1szmester #338 köszönöm :) akkor megyek és veszek is waxot :D xD -
#337 Aha, vasaló, aztán hátul waxal megcsinálod...
vicces, mert nekem sokszor tök hasonlít a hajam a képhez, pedig nem akarom olyanra xD -
#336 vasaló+wax -
kr1szmester #335 Nekem az lenne a kérdésem hogy új hajat akarok,de hátul nem tudom megcsinálni és vasalóval megtudnám-e? esetleg lakkozom és utána kicsit kézzel összetapasztom?
egy
kettő
hárommmmmmm
vagy vasalóval is meg tudom oldani? -
#334 -
rainbow22 #333 Jah, főleg neked -
horvdavid #332 Szerintetek nekünk ki kellene vasalni a hajunkat?
kép -
horvdavid #331 szerintetek nekünk ki kellene vasalni?
Kép:
http://www.kisalfold.hu/jatek/ki_lesz_a_megye_parja/?vote_id=3721 -
Driftman #330 jó megprobálom kösz -
#329 200fok, utána meg hajlakk. Megvan oldva.. -
Driftman #328 ja hát igen a hőmérséklettől volt szaga, ma 200fokon csináltam és egyből nincs de így meg nem tartós na mind1 azért kössz. -
#327 Nem tudom... hát valamennyi furcsa szaga nekem is szokott lenni, de nem olyan vészes, és az mindig is volt. -
Driftman #326 gondolhatod, hogy nem véletlen csinálom így máskép nem igen birok vele -
#325 Vedd lejjebb, még a nagyon göndör haj is 200fokon már kisimul...Ha meg nincs nagyon göndör hajad, akkor elég a 160 is. Így csak a hajad baszod szét... -
Driftman #324 nem teszek rá semmit se előtte se utána
230fok
ööö jah nem is tom milyen szag dee számomra nem kellemes bár még mást nem kérdeztem és nem is panaszkodtak
-
#323 Büdööös??? Hát azt hogy?:S -
#322 hmm:S Nem is tudom... hány fokon valasod? Mit teszel rá vasalás előtt? -
Driftman #321 Hi
Nos vette megy új hajvasalót Remington és ezzel már sokkal jobban kitudom vasalni a hajam de az a baj h nagyon büdös lesz a hajam tőle még ha megmosom akkor is érezni nem kicsit, a másik vasalóval egyáltalán nem volt. Mit kéne vele csinálnom?
-
#320 Igen, jól is néz ki, főleg reggel, csak elég hülye hajam van, nem kell neki túl sok idő, és eléggé lelapul, akkor meg olyan átlagos:D -
#319 wow,az tuti haj lehet :P -
#318 Én göndör voltam eddigi életem során végig, szóval aki eddig ismert meglát, rácsodálkozik, és általába tetszik mindenkinek :) Meg amúgy is bírom hogy megnéznek az utcán :D Most úgy néz ki hogy lekerül a szemüveg is a fejemről ( majd 10 év után, mert ebbe az utolsó 9-10 hónapba eltört eddig 3-szor :) ) kíváncsi leszek hogy hogy fogok kinézni lencsével :) -
#317 Szerintem is... bár ki tudja, lehet, hogy vasalt, de szerintem ezt nem olyan könnyű megállapítani... az enyémről sem lehet nagyon megmondani, hogy vasalt, nekem hosszabb mint a srácnak de nekem is ilyen összekócolt kicsit ilyen manga szerű hajam van. -
#316 Jaa, igen látom. Amúgy nemhiszem, a csávónak szentem alapbol sima a haja, kapott egy kis lakkot, waxot, zselét és összeborzolta. De ezt majd a többiek mindjárt megmondják :) -
#315 Valahogy szarul töltötted fel a képet -
El Deloro #314 ... nemtudom mi van a linkkel, Itt van újra -
El Deloro #313 Üdv!
Szerintetek ez a haj ki van vasalva? -
rainbow22 #312 Örülök neki, szívesen :) -
bame #311 Hú, bocsi, h ilyen sokára írok, köszi a választ! Sajnos azóta sok minden jött közbe, neki még nem volt ideje kipróbálni, de én szilveszterre kivasaltam a sajátomat :D És működik, szóval a vasaló jó, és a technika is világosabb, hasznos volt amit írtál. A mutert meg majd megtanítom :) -
#310 Ha vasalás után lakkozol jobban tudod állítgatni a hajadat, mert ha megszárítja formázás után a hajlakkot a cucc, akkor nem egyenletesen vasal, hanem ahogy összeragadt.
Mellesleg, utána ha belefésülsz, akkor ilyen fehér szarság repülget majd mindenfele. : D
-
#309 Jah ok, köszi :D -
#308 Tapasztalatból mondom, mert én alakítottam már így a fejem...xD
És érekes volt, amiko ilyen szarság ottvolt a kerámia lapon...:O -
#307 Akkor inkább haggyuk :D -
#306 Hanem a kerámia lapon marad, és ilyen barna színű szar lesz. -
#305 Kerámia lapossal elvileg nem ég rá.... -
#304 hajlakk után soha ne vasalózz! hülye vagy? ráég a hajadra -
#303 Ja hogy így :D Nem vagyok igazán téma szakértő még, azért kérdeztem :) -
#302 Én nem vettem észre semmilyen különös változást a hajamban, mióta vasalom, és már jó ideje vasalom. Annak nem látom sok értelmét, hogy hajlakk után vasalod ki, miért nem vasalod ki, és utána állítod be, és arra hajlakk? -
#301 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy nektek nem töredezik a hajatok a vasalástól, vagy nem hullik, stb?? Szóval van akinek volt károsodás?? Hajlakk+ utána hajvasalás szerintetek mennyire károsítja a hajat? Meglehet jól csinálni egyáltalán?? Előre is köszönöm a válaszokat :D -
rainbow22 #300 Jééé
Bár nem én kérdeztem, azért köszi, érdekes volt. De szerintem egyszerűbb lehet egy hajsütővel... -
#299 Így lehet göndöríteni