Negyedszer is visszatér a Múmia?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azok a kis manószerû izék engem a Diablo 2-ben, a dzsungel terepen szereplõ ellenfelekre emlékeztettek erõsen...
mint a segglyuk, mindenkinek van egy...
SZERINTEM nem volt jó a 2. rész<#vigyor2>#vigyor2>
1. az amerikai filmes kisgyerekes feature-öktõl alapból kiráz a hideg (tudod, kell egy vagány gyerek, akit majd jól meg kell menteni, de mivel vagány a végén õ is sokat tesz, hogy mindenki megmeneküljön, brrr...)
2. ettõl függetlenül egész tûrhetõ kis kalandfilm lett volna, de a végén azok a manók tönkrevágták az egészet. a fejemet fogtam, hogy ez miért kellett. lettek volna óriásskorpiók vagy bármi más, ami illett volna a múmia vagy a skorpiókirály világához, de azok az izék...<#wow3>#wow3> tipikus "még többet, még látványosabbat" hozzáállás, amivel a legtöbbször átesnek a ló túloldalára.
SZERINTEM nem volt jó a 2. rész<#vigyor2>#vigyor2>
1. az amerikai filmes kisgyerekes feature-öktõl alapból kiráz a hideg (tudod, kell egy vagány gyerek, akit majd jól meg kell menteni, de mivel vagány a végén õ is sokat tesz, hogy mindenki megmeneküljön, brrr...)
2. ettõl függetlenül egész tûrhetõ kis kalandfilm lett volna, de a végén azok a manók tönkrevágták az egészet. a fejemet fogtam, hogy ez miért kellett. lettek volna óriásskorpiók vagy bármi más, ami illett volna a múmia vagy a skorpiókirály világához, de azok az izék...<#wow3>#wow3> tipikus "még többet, még látványosabbat" hozzáállás, amivel a legtöbbször átesnek a ló túloldalára.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bírom az ilyeneket mint #2 meg #5 akik onnan hogy "kurva szar volt" mindig lefelejtik odarakni hogy "szerintem"... mivel nem vagytok istenek nem mondhatjátok meg hogy valami Abszolút rossz vagy Abszolút jó. csak a saját véleményeteket. abból meg még van 6500000000 másik...
múmiák nem csak egyiptomban vannak nagyokos, számos más helyen konzerválták még a halottakat valamilyen módon, nem is beszélve a természetes mumifikálódásról. csak ezért...
4. részben már a múmia annyi lelket fog kiszívni, hogy nanosuitba folytatja az öldöklést...
Nothing Ever Changes
És mi a retkes rozmárfogért kellene egy "múmiás" filmnek az Amazonas mentén játszódni?
Nekem a 2. rész is tetszett.
A második tényleg egy raklapnyi szar volt, de ez a harmadik hátha...
Brendan Fraser-rel azért még van esélye a filmnek. De az õ játéka nélküle már tényleg értelmetlen lenne.
Szerintem. 😊
Szerintem. 😊
én nem. miért kell ez? már a 2. rész is borzasztó volt.<#szomoru2>#szomoru2>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"