48
-
Gauge #8 ...sok... -
Gauge #7 Hát játszál egy kicsit több RTS-sel. C&C3 egy utóbbi évek egyik legszarabb RTS-ére sikerült. Az baj, hogy az igénytelen játekos, aki szerint a C&C3 egy jó RTS, és ez sajnos a pénzügyi számokban is látszik.
Ez lesz a világból, sok majom, akinek minden jó amit elé tesznek... -
torcipepe #6 a Kreml lerombolása hard szinten az egyetlen, amit nem tudok megcsinálni. addig végigtoltam már számtalanszor.
képek alapján inkább a generals-ra hasonlít, persze annál lényegesen szebb. az épületek azért lehettek volna kockábbak és egyszerűbbek. a kerek és csicsa formák inkább a C&C-re jellemzőek.
a sok vizi egység viszont lehangoló, főleg az a kétéltű tank. gondolom nem az lesz a legjobb egység, elvégre hatalmas és ormótlan, biztos piszok lassú is. a szovjet tesla hajó sem a legjobb ötlet, bár ha olyan képességeket kap, mint a tesla tank a RA2-ben, akkor feldobhatja a vizi csatákat.
a tesla katona bedobozolása is nagyon gagyi, akkor inkább már a C&C3 jatpack-es egységéhez közelíthették volna és nem egy kartondobozhoz. -
#5 Az egyetlen játék amit 2x vittem végig, de úgy, hogy minden percét élveztem -
sanner011 #4 Hát ez egy TW mod lesz. X) -
Reggaester #3 Ahogy elnézem a tavalyi évben az fpsek jöttek (cod4, ut3, bioshock), idén stratégiázunk -
#2 Nekem első stratégiám a RA1 volt, és nagyon jó rá visszagondolni. Te játszottál az 1-el és kiegészítőivel? Mert lehet, hogy több minden volt a 2-ben, de hangulatban az 1 szerintem jobb volt. Nem mondom, hogy rossz a 2, de az 1-nél nem jobb. Ez csak az én véleményem :)
Utólag játszottam ki a C&C-t is, és nagyon jó volt az is. A C&C3 is nagyon jó lett, épp az benne a zsír, hogy a grafon, és az egységeken kívül nem változtattak a jól bevált dolgokon, és csak kis újításokkal fűszerezték meg. Remélem a RA3 is ilyen lesz, jól skálázható motorral, gördülékeny, és pörgős játékmenettel, és jó multival.
Várjuk nagyon! ;) -
Vardar #1 Első stratégiám volt a Red Alert2 és még most is játszok vele.