50 kilométerre merészkedik a Cassini az Enceladushoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A felszíni gravitációs vonzás függ a bolygó átmérõjétõl! Ezért lehet hogy ha a Szaturnusz felszínén állnál (ami persze lehetetlen mert gázoriás) akkor a súlyod kb pont ugyanakkora lenne mint itt a Földön, holott a Szaturnusz gravitációja jóval nagyobb mint a Földé.
Az általad hirdetett áltudományos marhaság ezt az apró tényt elfelejti figyelembe venni. Ha a Föld valóban ennyit növekedett volna a Dinoszauruszok óta az a teljes evolúciót hazavágná!!
A dinóknál a jelenlegi gravitációval is problémás megmagyarázni hogy voltak képesek ekkor tömeggel és mérettel futni mozogni!
Ha az a hülyeség amit linkelgetsz igaz lenne az azt jelentené hogy a Földön a felszíni gravitáció többszöröse volt a Pángea idején a mainak. EZ PEDIG BIZONYÍTHATÓAN NEM IGAZ!
Szal buktad...
Common sense,based on a strict construction of the term,consists of what people in common would agree on:that which they\"sense\"(in common)as their common natural understanding. Go buy some!
Ittvan mire vágytál, A világító ágytál.
Szal tényleg érdekes lehet, hogy mi lehet, ami így füstöl?!
Monnyuk xerintem is az idegenek a felelõsök, ott ülnek ezen a hólabdán, persze hogy fáznak, hát tüzet gyújtottak.😉
A csíkok meg valszeg a sítalpak nyomai.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kannibál kanalas orvosság felirata...
Mottó: olyan nincs hogy a gyermek nem érti, csak másképp érti... C:
Gracie Barra
Kara kánként folytatom tanításom.
A sok vizet az ufók hozták amikor látogatóba jöttek.
És a Világegyetem tágulása sem gyorsul, hanem lassul! Hogyan gyorsulna már???!!!!
(Ja bocs az utolsó mondat az 10 évvel ezelött volt igaz😉))
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Létezet egybefüggõ kontinens is (Gondvana)...
Minden növekszik! A világegyetem, a csirke, a kislányom.
Miért ne növekedhetne a föld is?
<#awink>#awink>
Egészen biztos, arrakistor nem hülye.....
<#hehe>#hehe>
Megnézném a bizonyítékot is, amit L3zl13 igért.
Télleg, ezekbe az országokba nem szerveznek exluzív társasutakat?
Most lesz az ötvenedik házassági évfodulóm azasszonnyal, elmennénk.
<#vigyor1>#vigyor1>
http://www.tradeximp.com/
Ha egy csapágygolyót befestesz, majd idõvel helyenként leverõdik a festék, arányaiban nagyobb különbség van a festett és a leverõdött rész között, mint a Himalája és a legmélyebb óceáni árkok között!
Ebbõl is rögtön kitünik a tágulás elmélet botorsága...

Táguló föld ? Ugyan már!
Akár még hihetõ is lenne, csak van egy dolog ami az egész elmélet gyenge pontja.
Mégis honnan van az a rengeteg anyag ami a táguláshoz kell ?

Ezenkívül az összetételének aránya a köpenyben ad arra vonatkozóan magyarázatot, hogy a Mimashoz -amely jóval közelebb van a Szaturnuszhoz- képest nagyobb hõ keletkezik az árapályerõk hatására. Az Európához hasonlóan itt is egy felszínalatti folyékony, vagy félig folyékony, esetleg idõszakosan folyékony halmazállapotú víz és/vagy víz és egyéb (pl: radioaktív) kõzetek alkotta "óceánról" lehet szó, amely ebben az esetben semmiképpen nem lehet 90 km mély csak néhány km maximum.
Ki nem szarja le a Visztát?
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Valahogy az ûrhajózás kezdeteit juttatja eszembe, amikor fellõttek egy ûrhajót, amely párszor fordult a Föld körül, majd visszapottyant.
No, de nem ezeknek a banalitásoknak a leírásához jöttem most ide. Hanem meg szerettem volna osztani azt az egetrengetõ ötletem (megint!), hogy én látnék fantáziát egy naprendszer-szintû GPS rendszerben. Tehát a mostani császkálás helyett fellõni 24 sol-stacionárius ûrszondát, amely fix pontokat foglalna el a Naprendszer körül, és onnan sugározná a színes, szélesvásznú adást a belsõ bolygókra telepített átjátszókon keresztül a Földre. Mondjuk, így elsõre sok értelme nem lenne, mert de Gaulle óta tudjuk, hogy a mobil hadviselésé a jövõ. :-)
Ugye, arrakistor?