Michael Clayton - Belépés csak 150-es IQ fölött
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen ha legyek lennénk 10 pontot adnánk az imdb-n a szarra. Csakhogy mivel nem vagyunk legyek így nem adunk 10 pontot a szarra csak is a jó filmre. A szar filmre meg 1 et.
"nem kell ennyire izzadtságszagúan úgy tenni, mintha neked mindig más véleményed lenne, mert annyira kúl kívülállónak érezni" Kedven idevágó mondatom. Ki a sználmasabb? A divat emo, vagy a divat anti-emo? 😛 Az egész emo mizériának egy jó oldala van, jók az emos sminkek. Szigorúan lányokon persze. :>
a legyek világában a szar a legfinomabb csemege. minden légy 10 pontot adna az imdb-n a szarra. akkor most mind birkalelkû?<#nezze>#nezze>
nem kell ennyire izzadtságszagúan úgy tenni, mintha neked mindig más véleményed lenne, mert annyira kúl kívülállónak érezni magad. ez inkább szánalmas. de egyébként no offense<#law>#law>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
semmi baj nem lenne, ha legalabb egyszer latnam a "szerintem" szot, de eddig meg egyszer sem, tehat...
Pl.: A hazai jogászok egy jelentõs része is vakon hisz a jog sérthetetlenségében (kicsit mindenhatóságában), és igyekeznek is maximálisan precíz jogkövetõ életet élni. Nyilván más ország jogászai között is kialakul egy ilyen réteg.
Persze egy deviáns réteg kialakul ellentétként, akikre meg minden jellemzõ, csak a jogkövetés nem. Persze a látszatot õk is igyekeznek fenntartani.
Szóval egy ilyesmi jellegû "ragaszkodást" itthon is tetten érhetsz.
A tradíció meg szakmailag is adott az angoloknál, ugyanis az angol jog döntõen precedens alapú szokásjog (gyk: a korábbi bírói döntésekbõl lehet kitalálni, hogy mi is az adott esetre vonatkozó jog, és nem jogszabályból). A törvényi jog (amit a parlament alkot) csak eléggé nehezen tudott a 20. században megfelelõ teret nyerni a bírók masszív ellenállása miatt.
Tehát az egész rendszerbõl adódik a "tradíciók" fontossága.
Ha az ember nem érti egy film nyelvezetét, mert mondjuk egy bizonyos szaknyelvet, és annak trükkjeit, csavarjait használja, akkor hajlamos az ember azt gondolni, hogy az illetõ tényleg nem vette az "adást".
Mikor a vizsgázónak a prof már harmadszorra mond el egy kulcsinformációt a feleletével kapcsolatban, de az a sötétsége miatt csak néz bambán, és még az esélyét sem tudja megadni annak, hogy átengedjék.
Most már szinte biztos h megnézem a filmet. Kiváncsi vagyok, hogy Viktornak voltak túl rövid antennái, vagy hogy túl kicsi az IQ-m nekem is...
Akárhogy is, szar film nem kap IMDB-n 7.6-ot...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A címbõl fakadóan, jó hogy karaktertörténet. Ha nem az lenne, akkor nem a személy nevét kapta volna a film. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Michael Clayton:Nekem sem tetszett.Kicsit sem. Egyetlen jelöléssel sem értek egyet, de nem mondanám ,hogy rossz film. Csak nem jó😊
http://videodrome.freeblog.hu/
Ha pedig te (már???) eljutottál odáig, akkor meg hálát adok az égnek, hogy nem a te kritikáidat kell olvasnom.
(Légyszi, Viktor, ne juss el odáig, plzzzz 😉
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ezen kívül minden szavával egyetértek 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Per pillanat Viktor minden egyes szavával egyet kell értsek! SZinte szóról szóra ezeket az érzéseket éltem át/írtam le én is. A film rettenet gyenge, és hiába keresnénk a mögöttes tartalmat. Tilda oszkárját szintén nem értettem, ahogy Clooney jelölését sem.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
playstation 3 id: Rencsike Playstation3 Xbox 360
Csodálkoztam hogy eddig hogy bírtad megállni h ne ugasd le a sok fax fejét aki mindig kritizálja az írásaidat néha okkal de gyakran ok nélkül -.-
Köszönjük SG.
Egyesek bizonyára úgy gondolják, hogy "homályos, érthetetlen" = "mûvészi", meg "ha nem értjük, biztos nagyon elvont". Ezekkel nem tudok egyetérteni.
AMD 2500+, 1 GB RAM, ATI X800 Pro 256 MB
Neked tetszett, neki nem és akkor mi van? Olvassgass amerikai kritikákat amik el vannak ájulva a filmtõl. Állandóan azzal vagytok elfoglalva, hogy a Szekeres Viktor hogyan ír egy filmrõl, nem pedig arról szerintetek milyen a film.
Te annyit írsz neked kifejezetten tetszett. Hozsanna semmi érveléssel.
MO.-dawinD - 20008
köszönjük
MO.- SG.hu - 2008.
köszönjük