Játék rögzitő!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(V)akarom (O)tt,ahol (L)eér a (T)érdemig (A) (M)ogyoróm <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#nevetes2>#nevetes2>
voltam ..... elött<#idiota>#idiota>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
..............................................
...............................................
.............................VOLT!!<#hehe>#hehe>
szerintem te gyíkabb vagy mint a topic nyitója 😄DD
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Voltam zárás elõtt <#idiota>#idiota> (De büntipontot nem kérek, igaz úgy is kapok 😄 😛)
Valóban nem kellett volna ennek topic, de egy újszülöttnek minden vicc új.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Segitségeteket szeretném kérni abban hogy tudtok e olyan programot amivel fel tudom venni a játékaimat játék közben!
Tudtok esetleg ilyet?