Alien vs. Predator 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Az eredeti Alient és az elsõ Predatort fekete-fehérben monó hanggal 4:3 képaránnyal láttam elõször és azóta a kedvenc filmeim közt vannak.
Az AvP2 filmen a világ összes 3Dblueraydvdhd7.3-a sem segít.
Azért nem, mert ratyi.
Semmiben nem hozza az elsõ 3 Alien film vagy a Predator mozik szintjét.
Na jó, több csecsemõt ölnek benne, ha ez számít és volt pár valóban nyers és zora jelenet, de az eredeti filmek után tizenhuszon évvel ez nem fejlõdés.
Logikátlan. Az Alien filmekben 1-2 napig tartott, mire kikelt a kis genyó. Itt elfordulsz, és mire visszanézel már nincs meg a szereplõ. És nem is hiányzik.
Meg tudsz nevezni kapásból akár egyetlen karaktert? A Yutani csaj és C.B.Weyland nem ér.
Történet nem sok van. Oké, mondjuk a szereplõk nem is tudják, mi történik, és úgy nehéz történetet összehozni, gyakorlatilag az invázióról szól az egész.
Kis vágással mehetne a National Geographicba természetfilmnek, annak elmegy, akkor nem fikázom, bocs.
Az elsõ Alien film egy klasszikus, a saját mûfajában és azon kívül is. A Predator is tele volt új ötlettel.
Ez a film egy mûanyag sokadik rész. A Fox lehúzta a sokadik bõrt a rókáról.
Olyan Britney Spears-féle sztárság. Azért sztár, mert azt mondják, hogy az. Önmagában nem áll meg, felejthetõ.
Amúgy kösz neked és Darkoo-nak, hogy a kommentem legfontosabb részére reagáltatok. Sajnos arra már nem emléxem, a kamera melyik részén volt a nézõtérnek és hogy 700 vagy 730MB volt-e a letöltött film 😊
Szóval, hogy kapcsolódjunk az AvP3-hoz is, közzéteszem komoly megfigyelésemet a sorozattal kapcsolatban és némi jóslásba is bocsátkozok a leendõ új résszel kapcsolatban:
Alien vs Predator: kicsit véres, következetlen, ratyi
AvP2 : véresebb, még következetlenebb, ratyibb
AvP3 : valószínûleg még véresebb és még ratyibb
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Csak kezet tudok veled fogni, hogy egy ócska szar hulladék kamerás verzió alapján ítélsz meg egy filmet.
Komolyan mondom torrent oldalakon betiltanám a kamerás rilízeket a HD világában.
Min. akkor már egy DVDripet megnéz az ember. Sosem értettem ezt a kamerás õrületet.
Mondjuk ha HD kamerával vennék fel a filmeket a moziban az jó lenne, de így 😄 Hulladék.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
novemberben még le sem adták a filmet
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
És különben is: ismeretlen második részt nem töltök le nagy méretben.
http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu
Nekem elég összevissza katyvasznak tûnt, úgyhogy se moziért, se dvd-ért nem fizetek.
Három dolog viszont tetszett:
1. Ahogy az alienek elárasztják a várost, az nagyjából pótolja azt, hogy Aliens-ben nem ábrázolták Hadley kolónia elestét, olyan brutális egy-két jelenet.
2. Az ócska minõség, a folyton elmászó fókusz miatt olyan volt, mint egy dokumentumfilm.
3. A szereplõk egy csapatszállítóval valami távoli tiszt tanácsára elindulnak a város közepe felé. Ekkor valamelyik egyforma szereplõ elkezd azon agyalni, miért befelé mennek, hisz ott a leggázabb a szitu.
Egy másik kijelenti: -Menjünk, a kormány nem hazudna nekünk!
Na, itt tört ki az amerikai moziban a röhögés.
Szóval szerintem a jó forgatókönyvet rég felhasznnálták: a játékban.
amíg fosch forgatókönyveket eszkábálnak össze - lehet sóherek a jó forgatókönyvért,de mindent megadnak a látványért - addig ne is várjunk jó filmet
Ramadamammy rapidrandi
igen én követtem el ezt a rajzot. kb. egy éves unalom rajzomat kipingáltam fotoshoppal. (megjegyzés, ez az lesõ alkotásom)
Töltsük le az internetet!
pred
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Egyébként tényleg korai még ez a topic. Hivatalosan még be sem lett jelentve, hogy lesz 3. rész. A folytatás elkészítésének feltétele ugyan teljesült (az AvPR hozta a hasznot), de ez még nem jelenti azt, hogy lesz is.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
mit nem lehet ezen érteni?
A végén pár év múlva a kettõ is tûrhetõ lesz 😄, de nekem mondjuk a 2dik nem teccett annyira.
És arról tudsz, hogy nagyon sokat kivágtak a filmbõl?
Szóval ezzel kapcsolatban ne a készítõket szidd hanem a producereket! 😊
err... http://cryptozone.extra.hu
a másik: az AvPegy is reális. mert azok még ifjoncok, és ez az elsõ harcuk aliennel.