640
-
Dikri #79 Na az egyikötökét elfogadtam, de nem tudom kiét. -
Dikri #78 Átküldtem az egyik automat is oda, de ugy látom 1xübb lesz lopni, mert amire átér.... -
Dikri #77 Jobb oldalt lent van a reklám link :)
Ok átutazok hozzád, mert baltimorban vagyok éppen. -
#76 énis meghívtalak, kipróbálnám h mit tud ez a kocsi -
#75 Meghívtalak...
Hol lehet reklám klikkelgetésével szerezni "skulot"? :D -
#74 ohh loptam egy tütüt...
Készitve: Horch
Modell: 930V Phaeton
Ország:D
Épitve:1937
Ülések: 4
Motor: Cilinderek:8 4000CC
Lóerő: 92BHp
kor: 3600RPM
Max. Sebesség: 78mph/124.8kmh
Hossz: 5000MM
Szélesség: 1800MM
Új ár: $ 50,000
ez jó autó a játékban? eladjam, megtartsam, obay, vagy mit cisnáljak? 36 %ra sérült, 25000$ért el tudnám adni.
bocs a sok kérdésérrt -
Dikri #73 Dikri a felh nevem is.
Igen kell fegyver és skulo is. Skulott lehet kapni kb naponta 300db-ot, ha a reklámokra ráklikkelsz.
A statisztika oldalon kiirja hogy mennyi a szintlépés még, a gyilkolás a soförködés, stb... -
#72 azzal próbálkozok, átlagban minden 3. biztosan meg van :) -
#71 Rabolj ki egy ékszerüzletet, azzal több pénzt lehet rabolni :D -
#70 ja értem. és azt hol látod h mennyire megy? mellette az esély? -
#69 Gondolom hogy kell fegyver is hozzá meg töltény, hogy legalább a lábamat eltaláljam?! :) De még nincs annyi pénzem se. A szabadulásos az hogy is müködik? -
#68 Rolls Royce Phantom III-al kiállsz versenyezni? :P
Mi a felh. neved? -
Dikri #67 A bönözésnél kell lövöldözni a sörös üvegre. Én sokszor a lábamba lövök :) A szabaditást meg természetesen a börtönben kell gyakorolni másokon, vagy saját magadon. -
#66 mármint fejleszteni -
Dikri #65 Apropo, ha valakinek van kedve szivesen versenyeznék, nem feltétlenül pénzben, csak a Skillt erősiteni :) -
#64 ilyet hol lehet állítani? -
Dikri #63 A szabadulásra érdemes ráhajtani, és a gyilkolás skillre is feltétlenül!
Bár az elöbbi az iszonyu lassan megy fel nekem még csak 0.04% :O -
#62 ma 20 próbálkozásbol (autó és bünözés) 19szer biztos hogy lecsuktak...
nem tom mi van
-
#61 Akkor majd kiderül, ha lefekszek aludni és reggel nézem hogy egy lófej van az ágyaban akkor elkezdek imádkozni és messze futok :) -
#60 Aszem attol meg,ha jol emlekszem legalabbis regen igy volt!!!! -
#59 Ha nem vagyok bejelentkezve akkor meg támadhatnak és végezhetnek velem vagy ez hogy is van? -
#58 Sorry... :D -
#57 Nemlehetne esetleg nem beirni minden lopas eredmenyet,ugyis latja mindenki aki jatsza! Thx -
#56 Féltéglán kívül? :) -
#55 Nyilvánvalóan nem tudod, hogy lehet egy kocsit óvatosan ellopni. Teljesen tönkretetted a járművet. -
#54 A kocsi amit el akartál lopni 10 éve lerobbant és berozsdásodott.
Ez jobb? :D -
#53 Azok lesznek majd a jok,mikor 4-en kelletek majd 1 rablashoz! :)) -
#52 Elloptad a kocsit, de túl ideges voltál és nekimentél egy fának. Szerencsére nem sérültél meg.
Ilyen szerencsés is csak én lehetek :D -
#51 Hmm aszem azota mar volt vagy 3-4 ujitas!! DE hat meg fosulin nyomtam sokszor eloadason ,ha eppen bejartam! :) -
#50 Erre voltam kíváncsi ha megsérülök mit lehet csinálni. köszi -
Dikri #49 Én ugy látom most többen el kezdtek játszani, ugyhogy hajrá.
De én nem láttam olyan opciot egyenlöre, hogy mástol lopsz. Elég sokmindent változtattak a játékban. Pl vért sem lehet eladni, csak venni, és csak akkor ha sebesült vagy.
Aki játszik vegyen fel barátlistába, nálam akik vannak mind magyarok!
Nevem Dikri -
#48 :) Nekem még golyóm sincs :D nem hogy cslád tag lennék. -
#47 Minden csalad szinte csak lott en is osszes toltennyel stb!! Allat volt,de tudtuk,h ez a veg! :) -
#46 Maffia háború az szép lehetett :) -
#45 Ha arra mesz ,h lopas mastol es vmi nagy erteket lopsz szamits ra,hogy megkeresnek es kinyirnak!! Vmi nagyobb csaladban erdemes benne lenni! -
#44 Hi all!!
Regebben 1 evig nyomtam! Aztan kinyirtak mindekit,mert kitort a maffi haboru azota nem folytattam! De ezt ugy erdemes,h kozben irc es mikor mentek route 66 stb egyutt mentek!! Ha lennenek jelnetkezok szivesen ujrakezdenem! -
#43 whááá.. a rendörség nagyon félhet a drog kartelektől.. 2 fenyegetéssel 1000-ret szereztem :D (szinte a legelején vagyok :D) -
#42 Hihi, érdekes egy kis játék :D Bár az ékezetek tényleg furcsák. -
Dikri #41 Itt egy egész jo oldal angolul persze, elég sok minden le van irva pl, hogy egy heist akcioval 1 millát is lehet keresni :)
http://omertaholic.blogspot.com/ -
#40 roflol