640
-
#119 Akkor nem :D Nekem a legjobb autóm a Packard :D -
Dikri #118 Természetesen a legjobb autom ellen :P -
#117 Milyen autó ellen? xD -
#116 Még mindig nem volt szívem eladni a Packard 740 Roadster-t :D -
#115 ezt találtam: Készitve: Bugatti
Modell: Type 32 'Tank'
Ország:FR
Épitve:1923
Ülések: 2
Motor: Cilinderek:8 5000CC
Lóerő: 100BHp
kor: 4900RPM
Max. Sebesség: 115mph/184kmh
Hossz: 3700MM
Szélesség: 1800MM
Új ár: $ 120,000 -
Dikri #114 Valaki verseny? -
#113 hehe, megtudtam lépni a rendőrök kezéből -
Dikri #112 Hááát, én már csak olyanokat tartok meg ami nagyon olcso és jo, azaz min 4 személyes, lehet nagyobb akciokhoz is használni.
Illetve ami 200felett tud repeszteni. -
#111 mert teljesen 100%ra lesérült. mondom, 99en volt verseny előtt. 500ért eladhattam volna de ahoz tul jó autó volt xD
inkább haljon meg verseny közben/után, ő is így kívánná :D
Szted eladjam a Rolls Royce Phantom III-t 40.000 ért, 30% sérüléssel? -
Dikri #110 Miért veszett el? -
#109 nekem meg elvezsett az autóm xD
grat ;) -
Dikri #108 Nos ezt megnyertem pedig az én autom 30al ment kevesebbet. -
Dikri #107 Passz, de nyilván sok mulik rajta. Ha meg kb egyforma, szerintem a skill befojásolja eröteljesen. -
#106 elfogadtam, 99% sérüléses a kocsi, ugyh kicsit meghal :D de inkább kapjak tp-t érte, mint h 500ért eladjam... -
#105 az autóverseny szimplán azon mulik h kinek megy gyorsabban az autója? -
Dikri #104 Ez 2 emberes melo volt igy osztozkodtunk, alapbol a leader viszi a zsákmány, és átküldi a felét, ha meg nem jöhet a leszámolás :)
Ha családba vagy akkor ha jol tudom automatikusan részesedik a családi kassza, bár még én is magányos farkas vagyok :) -
#103 szép :)
Ha jól vettem ki, kaptál kocsit, lét meg golót?
ha családba lépek, ott levonják kell fizetni? vagy levonják mondjuk a rabolt pénzemből x %-t? -
Dikri #102 Hehe, most csináltunk egy sráccal egy rablást:
Subject: Route 66 heist
You follow a van, which is driving erratically. You think that maybe the driver is drunk and wonder what you might be able to score if you tail him for long enough.
After a while of weaving country-lanes, he pulls to a halt, with smoke rising from the back door of the van.
He does not even see you stop behind him as he unbolts the rear doors of the van.
In the back you can see three women, bound an gagged.
Newspaper is burning on the floor. As you get out of the truck, one of the women grabs the driver by the face.
He pulls out a cosh and whacks her in the face...
Time to act!
You jump up and draw your weapon.
The guy kicks at your gun, but you shoot him in the leg. He howls and falls to the ground, clutching his bleeding limb.
You free the girls. They turn out to be 'ladies of the night' who work for your Uncle Vinny, down at his strip-joint, by the harbour.
'We had been kidnapped' says the 'ho who lit the bonfire. 'But you saved us!'
You keep the car, a 1x Mercedes-Benz W125 ($150000). The leader drives it home.
You take them home.
On the way back she points out the kidnapper's hideaway and you burst in to find it empty.
In a box under the table you find $ 590,506 and 1863 bullets!
Your Uncle Vinny is very pleased and stands you and your buddy drinks all evening!
You kept your gun and car! -
Dikri #101 Mert még nagyon pici a menekülési skilled, nekem már 1.re is 5% :O -
#100 Az miért van hogy ha elkapnak a rendőrök soha nem tok elmenekülni? 1% esélyt ad rá, 3. probánál már 2-t :D -
#99 Ok, akkor eladom :) -
Dikri #98 Szerintem ne, add el, és lesz pénzed, nem igazán veszik az autokat, hacsak nem különleges. -
#97 #93-as üzimre válaszolna majd valaki? :) -
Dikri #96 Nem az pénzbe kerül, de még én sem használtam.
Thx :) Most már nekem is 2,5% :) -
#95 Nyertél, grat :D -
#94 menedékházba hogy lehet berakni? garázsban rákattintottam h tegye be, de kiirta h nincs elég pénzem. menedékházat kapok kezdésből? -
#93 Packard 740 Roadster szerintetek elárverezzem az obayen?
Készitve: Packard
Modell: 740 Roadster
Ország:USA
Épitve:1931
Ülések: 2
Motor: Cilinderek:8 6306CC
Lóerő: 108BHp
kor: 3200RPM
Max. Sebesség: 87mph/139.2kmh
Hossz: 3580MM
Szélesség: 1748MM
Új ár: $ 40,000
10%-os sérülése van, 34400 dolcsit ér :D -
Dikri #92 Elfogadtam a te kihivásodat is Fzolee. -
#91 bafjameg. sikerült lopnom egy ilyet : Oldsmobile Model F-30
kezdésnek sztem egy tök jó kocsi, de 99 %os sérülés, javítása duplája lenne az autó uj árának. megpróbálom feltenni obayre -
#90 legelső lövésem volt, 4% esélyem volt, szétlőtte az öveget és adott 0.1 % ölési szakértelmet :) -
#89 értem. kaparóson nyertem 50 golyót -
Dikri #88 Nem törlödik az soha. Csak akkor megerösitett dutyiba kerülsz, ahonnan csak nehezebben tudnak kiszabaditani, és több pénz ha ki akarsz jönni, illetve több idő kivárni... -
Dikri #87 Na az teljesen jo :)
Egyébként rablásokhoz és gyakorlo versenyekhez érdemes olcso autot használni, mert szinte ingyen lehet javittatni :)
Csak pénzes versenyre érdemes az ászt használni.
Nálam ez a két leggyorsabb most:
http://www.barafranca.com/carinfo.php?car=34
http://www.barafranca.com/carinfo.php?car=41 -
#86 ha 3szor nem tok elszökni egymás után, törlődik a rangom? -
#85 2.5 %ot. utána eladtam az autót és elsőre ki is fogtam lopáson egy Rolls Royce Phantom III-t 30 % sérüléssel -
Dikri #84 3. szintöl lehet, ha a kezdő szintet 0nak vesszük. Shoplifter a rang neve
Mennyi %XP-t kaptál a verseny nyeréséért? -
#83 Ki nyert? :D -
#82 Melyik szinttől lehet rabolni? Azt írja:
Ezt a r�szt majd csak k�s�bb... van m�g mit fejl�dn�d -
#81 megvan ;) -
#80 én voltam, azt irta ellenőrizzem a postámat, eddig nem jött levél