Asztali PC virtuális gépként
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rdesktop a linuxos verzió.
open VNC nekem NAGYON nem jött be. lanon is csiga. távoliasztalkapcsolat, egy fél megás neten átmegy. mi kell még?
a cikk címérõl teljesen más koncepcióra gondoltam..
open VNC nekem NAGYON nem jött be. lanon is csiga. távoliasztalkapcsolat, egy fél megás neten átmegy. mi kell még?
a cikk címérõl teljesen más koncepcióra gondoltam..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Igen, tudom. Szóval Win és linux alá még van a VNC. Meg a Linuxon, még be lehet lõni valahogyan SSL-en az X-et. De biztos van még kismillió megoldás. Ezt nagy (nemzetközi) cégeknél már régóta alkalmazzák.
Amúgy miért kell Vista az ilyen munkaállomásokra? Igazából, egy rakás munkát el lehet végezni nativ webes felületen. IMHO
Amúgy miért kell Vista az ilyen munkaállomásokra? Igazából, egy rakás munkát el lehet végezni nativ webes felületen. IMHO
Figyu ugyanezt már több mint fél évtizede feltalálták: MSTSC.EXE
Lehet hogy sávszélességigényes, de egy szervert télleg nagyon könnyû beállítani.
Linux alól is létezik valami hasonló...
Lehet hogy sávszélességigényes, de egy szervert télleg nagyon könnyû beállítani.
Linux alól is létezik valami hasonló...