25
  • Rundstedt17
    azért vicces lex gagyibb mint a macskafogó 2:DD
  • Hirvaer
    Egy olyan nagyszerű nevet, mint a Vuk tönkretenni ezzel a semmitmondó cgi förtelemmel... a mai világban már semmi sem szent
  • adam first
    Jó, csak hát ugye a Wall-e Pixar Animation és ők már 1985-ben komolyabb teljesítményt nyújtottak, mint a kis deviáns Vuk.
    Muszáj, minden örök klasszikust meggyalázni a magyaroknak. A nagy kommunizmusban az összetartásnak köszönhetően kellemes produkciók születtek, ugyanez a mai világban megismételhetetlen. Kb. fél éve, láttam a „gigászi produkció” bemutatóját. Hát nekem csak annyi ugrott be a meséről, hogy merénylet ez a CGI a gyerekek ellen. Vuk képe alól, pedig csak ez a szlogen hiányzik „Karak szerinted, én normálisnak születtem”.
  • freemanone
    AD-Block plus rulZ

cikkhez: valaki írta lentebb, hogy ugrálós platform cucc. Megnéztem a trailert és télleg a régi Crock és társai szintet hozza... kicsit "jobb" grafikával :S
    selejtes, pedíg mennyire szerettem :( elbasznak minden jót folytatásokkal meg feldolgozással... lassan egy 3éves gyerek is azt fogja mondani, hogy: apu ugye nem arra a vacakra viszel el moziba? irtsuk a szemetet!

cikkíró: NC
  • MiZo81
    bvalek2:
    Igazad van, használni kell vmi jó ad-blockert, vagy tűzfalat.
    Egyszer rendszertelepítés után benéztem iwiw-re, még nem volt beállítva a tűzfal,
    és áradtak a reklámok. Úgy elképedtem, hogy beírtam az üzenőfalra, hogy mi ez a
    sok szar?

Pl. a tűzfalam ad-blokkolójával ezen az oldalon most egy icike-picike Google-reklám, meg egy szintén kicsi, piroskeretes reklám csúszott át. :)
  • bvalek2
    Nem a negatív hozzászólások arányát nézik, hanem a hozzászólások abszolút számát. Mert attól (is) függ, hogy hányan nézték meg a reklámokat az SG-n. És ebből a szempontból Viktorkánk igen produktív, majd hülye lesz a szerkesztőség megválni tőle, ha így nyomja fel a látogatószámot, amit a Google meg a Median mér, és a reklámozók perkálnak érte rendesen.

A cikk információtartalma lényegtelen, ez nem egy törvényileg szabályzott közszolgáltató médium, hanem egy privát vállalkozás. Van még rajta kívül más, amit olvasni lehet, ettől verseny a verseny. Esetleg kitalálhatnának egy közös etikai kódexet, amit minden cikkíró betart, de nincs rá igény, a reklámozók gátlástalansága és a kellően primitív olvasók kifogyhatatlan utánpótlása miatt (ez is egy jó példa arra, mennyire rossz, ha bedobjuk a gyeplőt a lovak közé, hosszútávon kontraproduktívvá teszi a társadalmat).

Jómagam is összerúgtam a cikkíróval már a port, de igazából a filmkritika egy komolytalan téma, szóval se megsértődni, se végleges következtetéseket levonni nem érdemes. És látod, én is itt vagyok, és kommentelek
    (de azért a reklámokat blokkoltam )
  • NEXUS6
    Én az ilyen műfajból mostanában a Wall-e címűt várom, a tréleren is összeröhögtem magam. Tudom a korral hülyülök.;)
  • Seth
    Ez divat lett itt az sg-n, hogy a cikkírókat fikázni és földbe kell döngölni? Nem védeni akarom,nem is ismerem Sz. Viktort, de akkora bunkó dolog ilyet beírni és már nagyon unalmas,hogy minden egyes cikknél vkinek tutira be kell írnia vmi tahóságot (tudom,akkor ne olvassam..).
  • NEXUS6
    A Pirosszka rondább volt, aztán az egy gyenge közepes cgi-filmnek még is elment. Volt benne 1-2 jó polyén is, meg is vettem occsó DVD-n;)
  • Aram95
    Szerintem Macskafogó 2 egész jó volt...
    De ennek már eleve annyi a 3D miatt.
  • CaptainRumi
    Hiába próbálják a bukást az elhalasztott premierre fogni már most mikor még senki sem látta ezt a szart még a jó Isten sem tudja megmenteni a totális beégéstől. A Macskafogó után a következő magyar klasszikus amit legyaláznak.........ettől a rókától meg rókáznom kell a képen blőőőőááááá
  • kisember
    Várjuk ki a végét.

Ezzel a filmmel kapcsolatban maga az elvárás szó is új értelmet nyer.Ez katasztrófa lesz:)
  • SonicBoom
    2-3 éveseknek lehet, hogy élvezhető lesz, a totális fikázással még megvárom a bemutatót, de az előzetes alapján az elvárásaim _nagyon_ lent vannak.
  • Szilvi79
    sipiatti, íme: http://filmbuzi.hu/archives/2007/05/08/a-kis-vuk-elozetes-3d-ez-komoly/

Én majdnem elsírtam magam.
  • DonMaros
    Én kicsinek komáltam Vukkot de ez förtelem lesz az tuti. A cikkhez nem kell már kommentár, az író millió soron bizonyította mennyire nem ért a sajtó műfajához. Azt a barmot is megnézném aki ennyi negatív hozzászólás után még foglalkoztatja ezt a majmot.
  • Hoz_Hun
    Titanikkal való párhuzam az jó, csak épp nem a filmmel hanem a hajóval. Szerintem ez úgy fog elsüllyedni első útján mint az.
  • Drawain
    Nem is szólva a kiszivárgott "sztoriról", meg a szafari-rambó-vadászról...
  • pauly
    szörnyű...erre pénzt pazarolni...
  • snorbi
    Asszem moziban láttam "bemutatót", nekem leginkább egy évekkel ezelőtti ugrabugra platformjátékra emlékeztetett, azok közül is az elszúrt fajtából. Az előzetes semmiről sem szólt, így még azt sem mondhatom, hogy dehát legalább a sztorija jó, inkább csak azt demonstrálta, hogy milyen szép és aranyos és mozgalmas az erdő :\
    Persze tévedhetek, de én úgy látom, hogy a csávó valakitől pénzt kapott arra, hogy megtanulja a CGI alapjait, plusz valami érthetetlen okból hagyták, hogy a Vuk nevet használja hozzá.
    Kisebb gyerekeknek azért biztos tetszeni fog...
    De hogy a cikk írója - aki egyébként negatívan közelít szinte mindenhez - miért ny@lizik már előre, azt nem értem.
  • Hesztia
    Ne akard látni!
  • znono
    Most őszintén, ki az aki ezt várja egyáltalán???Siplatti!Készülj a legrosszabbra.:)De komolyan.Csak azért nyaggatták rá erre a valamire a Vuk nevet, hogy eladható és könnyen emészthető legyen.De nem fog működni.Tudom, hogy nem szabad elhamarkodott következtetéseket levonni, de ezt szerintem mindenki láthatta, hogy nagyon rossz lesz.Gratulálok a készítőknek a sok elpocsékolt millióhoz!!!Persze azoknak is akik oly bölcsen adták rá.
  • sipiatti
    van valahol trailer?
    hogy megnézhesse az ember mire készüljön?
  • kandeláber
    Április 17-én lesz a premier, ha el nem halasztják. ;)
  • Blasta
    Viktorom, azért párhuzamot vonni James Cameron Titanic-ja és Gát György izzadtságszagú, harmatgyenge CGI -vel készülő Kis Vukja között, nem túl bölcs dolog!