Balfék Körzet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnarchoiD

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Klemice
BOHÓKÁS

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

gibson9
elõször barátok közt-nek olvastam így reggel 😄 aztán rájöttem, hogy nem az, de utána már azt hittem amíg be nem léptem, hogy valami barátok közt paródia <#idiota> mondjuk az már önmagában is az..

Köszönöm, hogy OFFolhattam!

tommygear
haló
Narancs
Megkúrták a Hozélujízt a börtönbe? Jajj de csúnya...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

frászt pénteken van 21:30 tól és szombaton ismétlik 18:30 tól ( AXN )

SHADOWEYES7
most miért?
én mindig nézem mivel általában hajnal 2-3 körül van 😄

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

örülök neki....

gabber_saviola
felcsigáztál, következõ részt szerintem megnézem. köszönöm szépen.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Már maga történet illetve a történetek is nevetségesek, hihetetlne hogy képesek még a legegyszerûbb dolgot/dolgokat is elbaltázni, felettébb humoros és szórakoztató. Szerintem nagyon jó, de ezt már lejjebb is írtam. Van akinek a ( számomra ) vacak magyar vagy Dél-amerikai szappanoperák vagy kvízmûsorok jönnek be nekem ez, izlések és pofonok...

😄

gabber_saviola
fu ez fantasztikus. szia, mesélj róla miért tetszik.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Remélem sokan szeretik ezt a bohókás spanyol sorozatot az oldal látogatói közül, én nagyon és csak ajánlani tudom mindenkinek.

pár infó :
1.
2.
videó