Ultra-Mobile PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ha valaki tud valamit, szóljon pls😊
egész jól hangzik az 52
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
persze, ez már nem 100 dollár, de még így is jóval a subnotik ára alatt van
Én azt érzem, hogy a PDAmnál egy kategóriával nagyobb kütyüm lenne, akkor az sokkal jobban kihasználható lenne. Mert egy két weblapot megnyitni vele még oké, de emaileket pötyögtetni, az már gázosabb, meg olvasni róla.. A másik problémája, hogy konvertálgat, Lant nem tudok rádugni, Wifi meg elég gyorsan leszívja az akksit. Navigálásra persze tökéletes.
eee PC bõl nem csak 90 e ft-os van, van 52000;- is, amiben cask 512 mega ram van, de egy ilyen mini géphez sztem doszt elég.
Gyerekeknek, iskolába, utazáshoz szerintem tökéletes a asus eee leveleket nézni, msn-ezni, filmet nézni stb...
Árban kb olyan, mint egy pda, ami tudja azt amit elõbb felsoroltam, de azért ez mégis csak könnyebben használható, fõleg annak, aki nem ért a számítógépekhez annyira.
Bár vhogy igazán belezsúfolhattak volna egy dvd meghajtót.
Amiket itt mutattatok,szerintem sok értelmük nincs.Túl kicsik,még ha az is lenne a cél.Nekem szermély szerint egy sima Acer Travelmate 4222WLMI laptopom van.Tökéletes a célra,kicsit nehéz,de megbírkózom vele😊
XBOX Live Gamertag:Waczkor
de wifi, bluetooth, bõvíthetõ, kamera, érintõképernyõ, képernyõ elfordítható és távoli asztallal tudom használni windowst<#wink>#wink>
Asus EEE pc, MSI, és a többi olcsó, és kis méretû laptop
Lehet hogy külföldön 20ezer egy ilyen laptop nálunk 70-90ezer egy asus eee pc, szóval az olcsó egy enyhe tulzás, szerintem fölösleges ez a topik .
Ha jól látom linux van rajta

CoD,CoD2,Age of Empires III,Empire Earth II, Age of Mythology - The Titans,Commandos Strike Force,Rise and Fall, LotR-BfME II...
hír az MSI rõl
Gigabyte
Asus, XP vel
elonex
Lesz bõven választék, kérdés mit éri meg venni, milyenek a tapasztalatok.