Érkezőben a 2 GB-os grafikus kártyák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétlem, h. az itt hozzászólóknak ViewSonic G225fB montorja lenne (vagy hasonló minõségû CRT). Márpedig minõségrõl ezeknél a kijelzõknél beszélhetünk.
Inkább tûnik egy frusztrált ember véleményének az, h. a mai TFT-k képminõsége csak az igénytelen "igénytelen" embereknek felel meg.
Mert tényekel alátámasztani ezt a kijelentést nem igazán lehet.
„Ha jól tudom az egyik legnagyobb probléma a monitor bámulásnál, hogy jóval kevesebbet pislog a szem mint amennyit egyébként...ez ellen meg a TFT sem véd..."
No comment... <#wow3>#wow3>
vége az off-nak😊😊 ja a 2GB annyira feelsleges erre a áértyákra mint a 8500 gt-re az 1 giga vagy mint anno a 256 memória a 9600-asokra
[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Najó, nem 60Hz-en gyilkolom magam, ez igaz.meg nemis 25ezres LG-m van😊
max res:2048*1536
Amíg el nem füstöl marad<#vigyor2>#vigyor2>
az,hogy Te valami kis selejtel kínoztad magad attól még vannak jó CRT-k<#integet2>#integet2>
Amúgy sztem is föli még a 2 GB RAM a grafkártyákra, elvégre a memóriasávszél még túl alacsony hozzá. Ráadásul tiszta deja vu ez az egész: régen a procik órajelét emelték ész nélkül (nem mintha baj lett volna 😊), most megismétlõdik ez a grafkártyáknál is, csak memóriában. Bár, inkább a rendszermemóriának kéne fejlõdnie, de nagyon. 😞
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Blackmail the Universe
Lehet hogy nem kell minden embernek egy 30"-es 2560x1600-as felbontású LCD monitor, de van egy olyan érzésem még nem láttál ilyet. Nahh hát azzal élmény dolgozni.
Amúgy meg vásárlás elõtt kipróbálod a monitort, ha pixelhibás akkor nem veszed meg. Nagyon ritka, hogy csak úgy hipp-hopp elõjön utólag egy pixelhiba.
Egyébként a /3G bootopció teszi lehetõvé az alkalamazások számára 3GiB memória használatát.
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
De ha van olyan 32 bites oprendszered, ami képes ezt kihasználni (pl. Win2003 PAE-el), egy komoly korlát akkor is marad: egy 32 bites folyamat akkor is csak max. 4GB-ot tud használni. Tehát 4GB-nál többet csak több erõsen memóriaigényes folyamat egyidejû futtatásával tudsz kihasználni.
Memory Limits for Windows Releases
<#nezze>#nezze><#vigyor2>#vigyor2>
Ez felbontás elég?

Xp32 és xp64 közt bazinagy a diff, vista32 és vita64 között viszont alig akad.
Ha már egyszer xprõl váltassz vista-ra és instant 64bitesre, akkor kb fel sem fog tünni...
Vista64 nálam alapból ismerte hálókártyát, és mire ati weboldaláról lehúztam ati drivert, addigra minden ismeretlen hw-hez lehúzta winupdate-rõl a legfrissebb whql-es drivert, és feltelepítette 😊
háhááá így járt a tisztelt LCD tulajdonos.. õ és az õ zseniális vékony monitora.. pláne akkor háhááá amikor elõjön egy pixelhiba.. lehetõleg a kép közepén..
én inkább maradok a CRT-nél.. ott nem gond a felbontás szal jöhetnek azok a progik amik megeszik a memóriát a részletesség miatt.. majd veszek alá gépet is😄
Azt tudjátok h miért nem ismer fel a Vista csak 2 GB-ot a 4-bõl DDR-ram ról beszélek, mert SP1 nincs még hozzá ha valaki tudja a megoldást irjon thx
Elsõre még a sima integrállt hálókártyát se ismerte fel. Tavaly májusi a gép, és nem volt hozzá 64bites driver... Mivel utp-n jön a net így net se volt hogy le tudjak töletni drivert. Nagy nehezen "manuálisan" fel tudtam vele ismertetni.
De azóta is sok hasonló gondom van a 64bites rendszerrel. Remélhetõleg a Vista 64-es verziója jobb lesz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Tehát ha egy 4GB rammal szerelt gépbe beteszel egy 2GB-os grsfikus kártyát, nem fog semmi problémát okozni. A 32 bites oprendszer (és a CPU) szépen címezgeti magának a rendszermemóriát, a GPU meg a grafikus memóriát, gyakorlatilag egymástól függetlenül.
Nothing Ever Changes
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
Ezt ki hitette el veled?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Itt nyugszom én, olvasod te. Olvasnám én, nyugodnál te!
Asus TUF Gaming F17 17,3" Intel Core I7 11800h, 2x8 Gb Ddr 4, 500 Gb Ssd, Rtx 3050ti.
/*WTF?!*/
Amúgy nincs értelme most még ennek, bár azt mondják Carmack Tech5-ös engine-e majd igencsak elterpeszkedig a VGA fedélzeti memóriáján (legyen fél-, egy- vagy kétgiga). Nem tuom mi igaz belõle, majd meglátjuk!
Ez a két giga meg felesleges.
Blackmail the Universe