4200
Igényes glamour divatfotók szép lányokról, ahol a nőiességen van a hangsúly nem szexen. Erotikus, szexi képeket csak +18 alattit!
-
Vardar #1107 Brainiacből a melyik gyümölcs lebeg és az eltörik vagy visszapattan "műsorvezetője". Wikipédiában találtam így a nevét. -
#1106 -
megalodon #1105 én sem.
lehet nmjól irod a nevét.
amugy ki ez a csaj?
-
Vardar #1104 Nem találtam. -
daneszbaby #1103 Google a barátod. -
Vardar #1102 Mayang Lee<erről a csajról kitudna szerezni képet? -
megalodon #1101 Amugy az a kékrucis csaj kicsoda?? -
megalodon #1100 hát igen,vannak a "münők"között is szépek! Amugy meg kitudja hogynéztek kielötte,ugyhogy inkább ilyen legyen mint egy bányarém. -
Vardar #1099 Megmondjuk az is sokat ront, javít egy nőn, hogy milyen belülről. Lehet, hogy Jessica Alba egy hárpia(tételezzük fel) és akkor utána egyből megváltozik róla a véleményed. -
#1098 azért ne túlozz:D de részben igazad van..azért azokbol is van jó bőr..:D de a természetes az igazi.:) -
#1097 jó neked akkor... sulimba nem igen van jó nő :(
egyébként egyetértek veled, de nem csak a ps a gond, hanem hogy semmi sem eredeti rajtuk, igy aztán nem tudom mire büszkék. bután hangzik de termékek... mivel (majdnem) mindin szilikon rajtuk meg sebészi munka. A képek meg még ugye ps-ezve is vannak. Igy reklám eszközzé válnak, reklámozzák hogy milyen jó terméket/reklámot csinált belőlük a sebész...
csak ugye a férfiak ehez szoknak hozzá... -
Vardar #1096 Aha szerintem is. Maximálisan egyetértek veled. -
Theodolit #1095 ott a pont! ma tököm ki van h mineki ezeket a túl cicmázott photoshoppolt nőket mutatja példának nálunk suliban is van egy rakat jó csaj ->szóval aki szép annak nem kell ilyesmi:P -
megalodon #1094 jaja!És igy is szép!! Picit sötét a kép de jól néz ki a leányzóó
-
#1093 végre egy kép ami nincs agyon photos shop-olva -
#1092 édes -
mafy #1091 aranyos :P -
#1090 a sok szöveg,után egy kép is legyen má' :D
-
#1089 jaja, asszem Nickynek hívják -
Vardar #1088 Krumplis zsák nálunk szövetből van és belülről sáros. -
#1087 :)
(a krumpliszsák az a raffel zsák, ami lyukacsos... azt hiába huzod rá attol még látod) Tápos zsákot inkább... -
Vardar #1086 Még olyanja is van? -
#1085 Ő nem a kevésbé ismert huga véletlenül ? -
Vardar #1084 Krumpliszsákba belenyomom, aztán igyál a Rábából. Olcsó és költség hatékony megoldás.
Hogy tudnak az amerikaiak ilyenekért rajongani? Milyen értékrendjük van azoknak? -
#1083 LOL. -
#1082 Jócsaj felette jócsaj afelett jócsaj afelett is jócsaj.Felettük meg vmi mutáns -
#1081 én még bottal se piszkálnám...
vegyvédelmis cuccba kötözd meg :)
-
Vardar #1080 Ja tényleg. Meg kell kötözni és meg kell tölteni a fegyvert. Kösz, hogy mondtad -
#1079 előbb más -
Vardar #1078 Headshot... -
neB #1077 á á á á őt felismerem ő véletlenül nem Paris Hilton? (sztem nem sexi) -
#1076 Fúj bázzeg, ez a nő de girhes...
-
#1075 -
#1074 -
#1073 -
#1072 olyan egyszerű, de jó kis nő... elfogadnám :) -
#1071 pi de otromba feje van...
itt a PS és a töménytelen smink, de még a plasztika sem segít...
megoldás: huzzatok zsákot a fejére -
Vardar #1070 Egyből jobb. -
#1069 Anna Nalick
-
#1068 sztem szép :|