Legenda vagyok alternatív befejezés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
Az eredeti befejezéssel az volt a jó hogy ott világos volt midnen, feláldozta magát a többiek érdekébe és igy lett belõle legenda, de ezzel a befejezéssel csak egy rakat kérdést vetettek fel..
- Hogyan került oda az a híd a körülzárt New York-ba?
- Kopasz muki mért hagyta abba a plexi fejelgetését mikor már majdnem betörte?
- Ha már ilyen jól összejöttek mért nem ittak meg valamit a szomszéd krimoba?
- Hol itt a legenda?
Nekem se teccet az eredeti befejezés DE CSAK azért mert tudtam hogy igy nem elsz folytatása, így meg lesz de igy az egész filmnek a hangulatát tették tönkre...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
PSN ID.: Beegabor
Mert már a film közben lehetett látni, hogy a "Zombikapitány" tudatosan cselekszik és nem ösztönbõl!
Ezt így kell befejezni!
Az a zombi érdekesen viselkedett, és szerintem nem ez a legjobb befejezés de az eredeti szerintem nem jó.(vagy csak nem jött át a könyv rendesen)
Tedd rá a kezed a forró tûzhelyre egy percre és egy órának tûnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tûnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Az alternatív befejezés viszont két kérdést vet fel: mi van ha a zombik nem (vagy legalábbis nem mind) agyhalott zabagépek (és pont erre rímel a "szuperzombi" által állított csapda is, ami korábban nem illett a képbe, akárcsak a szuperzombi ragaszkodása az asszonyához), valamint (mint az elõbb is utaltam rá), nem mutatják a kolóniát, azaz nem tudhatjuk biztosan hogy tényleg létezik-e... Jöhet a második rész. :D
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pofásabb befejezés, meglepõ, és nem klisé, de a cg szörnyekért kár. otthon vagyok a témában és igy fõleg rossz rájuk nézni, nem mai szinvonal, nem ekkora költségvetésen.
mindegy a film hangulata tetszett és igy már a befejezés sem rossz, dvd azthiszem elfér majd a polcon:)
1. Egész végig életveszélyesek a dark-seekerek, és szociálisan visszafejlõdöttek. Ha elnézõek vagyunk azzal a következetlenséggel, hogy hogyan is lehetne helye a viselkedésükben a gyengédségnek, még mindig ott van az a pszichológiai tény, hogy egy szociálisan teljesen visszafejlõdött ember - miután az egész filmben emberevõ kannibál - hát pont nem akkor fog elnézõ lenni, amikor a kezében van az utolsó ember a városban, aki ráadásul elrabolta a párját. Tehát ez szappanopera-színvonal, lehet megkérdezni egy filmkritikust.
2. A fõszereplõ így ebben a befejezésben "nem lett legenda". A filmcím, miszerint "Legenda vagyok", éppen attól lesz érthetõ és súlyos, hogy a fõszereplõ az életét adja azért, hogy a gyógymód fennmaradhasson. De nem csak a túlélõkért adja az életét, hanem a fertõzöttekért is, azokért is, akik a következõ percben megölik. ETTÕL legenda õ, mert ez egy megváltói cselekedet, és mert csak a nõ és a fia mesélhet róla az utókornak.
Ezzel az alternatív befejezéssel "csak" egy hõs. De nem legenda.
Akkor lehet hogy megtveszem a DVD-t...
Hat szer meg hat csak kihúzta a csajból a tût szóval még bármi lehet...
Én e melett a vég melett teszem le a voksom...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Elárulom: Itt Will Smith a rosszfiú, aki írtja a másik fajt. Itt õ a mumus, akitõl a vírusfertõzött faj retteg. Itt õ a legenda.
És bár ennek a végén egy halvány utalás található az I am legend kifejezésre /kitekintés a sok legyilkolt képére/, de egyáltalán nem olyan csattanós a vége, mint a könyvben.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
energy-klan.hu magyar klán oldal, hírekkel
Nem értem miért nem ez került bele a filmbe.
Komolyan, ez az egész film meg ez az egész zombi-mutáns vírus egy vicc! Erre nem lehet filmet építeni... Aki csak egy kicsit is konyít a biológiához, tudja, mekkora marhaság az egész...
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.