Kevés CD-t és DVD-t hasznosítanak újra
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk ez már elég régen volt...
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetõk pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevezõ emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Hoppá...ha ez igaz akkor megszívtam? Kb 60 lemezt pörköltem meg (1-1 másodperc erejéig)<#falbav>#falbav><#vigyor2>#vigyor2>
\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc
és nem drágább mint a sima papíros
csak otthon nekem minek ilyen gép
cégnél meg azt mondta a fõnök, hogy nemkell <#nemtudom>#nemtudom>
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
persze csak úgy vagyok hajlandó ilyet leadni, hogy én magam darálom le
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Vagy például a millió CDt, amire annak idején kiírtad õket, és amik a kukában landoltak, miután átmentetted az egészet nyolcadannyi DVDre? Vagy a rakás DVDt, amit ki fogsz dobni, amikor elterjed a Blu-ray?
Szvsz üdvözlendõ minden eljárás, amivel csökkenthetõ / jobban felhasználható az általunk szült hulladékhegy.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedõ idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petõfi Sándor/
Mennyi lemezt dobsz ki egy hónapban egyáltalán?
Vannak egyszerû mechanikus, és elegáns lézeres adatmegsemmisítõk. Ezután meg mehetne a szelektív CD gyûjtõbe.
Nem a megvásárort programokon van a hangsúly, hanem a töménytelen írható lemezeken, és újságmellékleteken.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______