8
-
arrakistor #8 ha engem ilyen vádak alapján állítanának bíróság elé koholt vádakkal akkor azt hiszem röpködnének a levágott maradék f*tymák a levegőben -
Laurion #7 A két mondat nem ellentmondás: a merevlemeze tartalmát csakugyan nem figyelték, csak a billentyűzetleütéseket meg a képernyőt. Persze ez a hétköznapokban tökmindegy, így is és úgy is "kémkednek" a gépen, de biztos vagyok benne, hogy jogilag különbözik a két dolog: 1) figyelni a gépe tartalmát és 2) figyelni, hogy épp mit csinál a gépén. -
willcox #6 Szerintem is kacsa, de ha igaz lenne, akkor ez minden, csak nem online házkutatás. Ezt operatív megfigyelésnek hívják, amit már akkor is alkalmaztak, amikor számítógép még nem is létezett... -
arrakistor #5 KACSA... HOAX -
bakagaijin #4 Hmm, nekem ez a két mondat ellentmondásnak tűnik: Feltelepítettünk rá egy billentyűleütést figyelő és képlopó szoftvert...Nem telepítettünk fel kémprogramot a számítógépre, nem hatoltunk be titokban a PC-be és nem kémkedtünk a merevlemeze tartalma után" Ezt a kommentet nem én írtam. Jó volt ide kommentelni. -
#3 Ez így van, bár terrorist_boy_83-at sem kell különösebben védeni. Ha felmerült a gyanú, akkor inkább vizsgálják ki, nehogy aztán para legyen. Viszont ha ezt megtehetik, akkor a normál userek is elgondolkodhatnak, mert könnyen ellenük fordulhat ez a fegyver. Sz'al necces kérdés ez. :P -
waterman #2 98 giga? netán torrentezett?:) -
juhand #1 > Feltelepítettünk rá egy billentyűleütést figyelő és képlopó szoftvert, amely segített a megjelenített tartalmak kiértékelésében.
> Nem telepítettünk fel kémprogramot a számítógépre, nem hatoltunk be titokban a PC-be és nem kémkedtünk a merevlemeze tartalma után
Na most ez így együtt érdekes, olyan mintha hazudnának. És ha ebben ilyen nyílvánvalóan hazudnak, akkor másban is hazudnak.