48
  • Yv@n
    Tudja ám a francokat. Töredékét sem.
  • bvalek2
    Rögtön hozzáteszik azonban, hogy a sebesség és a hibák nagy száma miatt még egyáltalán nem ajánlott otthoni, mindennapos használatra - erre még nyilván várni kell.

Mégpedig pontosan addig kell várni, hogy befagyjon a pokol, cigánygyerekek potyogjanak az égből, és a marketingesek megtanuljanak programozni.
  • floatr
    Jahh kiváncsi leszek mi sül ki abból, ahogy lecsaptak a HTML5-re
  • floatr
    Úgy látom kibővítették az eredetileg 3 fős fejlesztőcsapatot :D

Mellesleg az az érzésem h ez már eg yideje ott volt a tarsolyukban, és az alkalmat várták h előrántsák. Nemrég még a projekt létezését is tagadták, majd később előálltak azzal h "IE8 lesz a következő neve".

No mind1, ha ez így igaz, akkor egyformán jól fog teljesíteni IE8-on FF3-on és Operán az egy és osztatlan kód.
  • Drawain
    Ezek nagy részét már az IE7 is tudja...
  • Gerygrey
    Forrásnál színkódolás -> Firefox :)

Kíváncsi leszek, hogy az új Explorer képes lesz-e végre a WWW nélkül beírt címeket értelmezni és nem a sz*r Live Search-re irányítani, lesz-e benne normális letöltéskezelő, meg tudja-e jeleníteni a flash videót anélkül hogy rá kelljen kattintani egyet, képes lesz-e visszahozni a félig megírt fórumhozzászólást ha elszáll menetközben, lesz-e hozzá Exif megjelenítő, Youtube-downloader, és más hasznos pluginek, meg tudja-e jeleníteni végre normálisan az átlátszóságot tartalmazó PNG-t, meg még ami nem jut így hirtelen eszembe - röviden szólva, utoléri-e valaha is a Firefoxot? :)
  • stevenson1988
    én leszedtem... nem rossz
    amit én észrevettem hirtelen: acid2 teszten már kapásból átmegy, beleraktak valami developer tools-t ami ugyebár az aktuális lap forráskódját mutatja, meg már a css részét is, stb., csak egyet hiányolok, a forrásnál igazán belerakhattak volna egy színkódolást, csak azt hiányolom...
  • LeonSilver
    Éljen:D