10
  • Seth
    Persze ,ebben biztos vagyok ,hogy nem leszel egyedül, megint minimum 3 évig fogja uralni a top10 pc eladásokat. Csak azt tapasztaltam itt az sg-n, hogy ha egy új sims-es hír van,akkor többynyire összejön max 10 hozzászólás, abból kb 6 úgy alakul mint most is, hogy a fanok várják a fikázókat, aztán meg nem történik semmi, mivel akik nem szeretik,azok a simses hírekre már csak legyintenek(vagy még azt sem)vagy nagyritkán vki berak egy rókabőrt
  • gyuri12
  • Akuma
    Mások nevében ne beszélj! Én nem próbáltam ki se a Sims 1-et se a 2-t, de ha megjelenik a 3 azt azért kipróbálom... És tuti nem leszek egyedül.
  • Seth
    Nem lesz itt flame,mert a kutyát sem érdekli már ez pénzfejő, szóval még a hírre se fognak kattintani,nem hogy beírni
  • Lobsterman
    Wright inkább adná ki a Spore-t. Azt már régebb óta várom, és gonolom nem csak én :D
  • Csaba42
    Természetesen a bugyuta, ész nélkül fikázók többsége életében nem játszott a játékkal egy másodpercet sem (nagy részük tán még azt sem tudja, milyen típusú játék is ez), másrészt ha nekik csak a "menj előre és lőjj le mindenkit" típusú ész-gammák felelnek meg, akkor gratulálok nekik.
  • nagykovi
    Jah, valószínű h a hozzászólások 90+%-a nagy mondanivalóval rendelkezik majd :D
    Egyébként én kíváncsi vagyok rá, hogy mit tudnak kihozni belőle, attól függetlenül, h engem nem igazán kötött le eddig egyik sims se (csak a házépítés:P)
  • Fenrir
    Jön nemsokára gyurika és majd okoskodik egy jót, már alig várom :P
  • Loverman
    na vajon hány flame meg fika lesz itt péntek végére...