782

• RAZOR27
    igen tudtam, énis nagy halo-fan hírébe állok :D
    Viszont a halo novellákat már szívesen elolvasnám (magyarul!!)
    A képregények fantasztikusak amúgy :D abból már egy valaggal olvastam
  • Steve Q
    Ami azt illeti, azért "vágom" ennyire, mert már kismilliót utánaolvastam a Halo-univerzumnak a Halopedián, kiolvastam a The Fall of Reach-et, valamint 2-szer végigjátszottam a Halo 1-et, illetve mostanában játszom a Halo 2-vel. A Halopedián rengeteg mindent lehet találni, még a Halo 1-2-3 angol szövegátiratát is, amiket mostanában fordítok, mármint a 2-ét, mert az 1-é már kész van (na jó, egy mondat még nincs benne lefordítva ). Tényleg, tudtad/tudtátok pl., hogy a Halo 1 és 2 cselekménye közt egy hónap telik el és mindkét játék 3 nap eseményeit öleli fel?
  • RAZOR27
    nem, nincs co-op, és az a gyanúm, hogy a 3ba se lessz
    egyébként még nemhallottam hogy feltörték volna a live-rendszert, demajd utánanézek.
    első résszel viszont lehet, nagy játékos voltam egy időbe :D énvoltam MasterThief
  • KILLER2
    És nem tudod, hogy PCn hogy lehet nem eredeti Halo 2-vel neten játszani? Mert játszhatnánk egyet, ha van rá mód. Amúgy CO-OP van a 2-ben?
  • RAZOR27
    az 1 és 2 pc-re (sajna nincs konzolom)
  • RAZOR27
    nekem a kedvenc járművem a warthog, a kedvenc fegyverem az emberi sniper(yehaa) kombónak meg a plasma pistol és smg a nyerő, noob-kombóval végig (plamával pajzsbontás, smg-vel hústépés)
  • KILLER2
    Igy, hogy ennyit beszéltünk a Halo-ról, tisztára kedvet kaptam hozzá. Szóval az egy, hogy én játszok, de kéne egyet multizni. Innen kinek van meg pl a Halo 2? Meg nem mindegy, hogy XBOX-ra vagy PC-re? Szóval kinek van meg és mire?
  • KILLER2
    Fúúú. Hát járművet azt nem is tudom. Igazából én nem szerettem annyira a járműveket, de a banshee-vel elvoltam (remélem, hogy az a repkedő coventant izé), meg bírtam az emberek terepjáróját is. A tankot annyira nem csíptem.
    Fegyver sem egyszerű, de arról többet tudok nyilatkozni. Kedvencem talán a Covenant Plasma (főleg dual-ban) és a kard, aminek most nem jut eszembe a neve.
  • RAZOR27
    Nektek meik "az egész sorozatból" a kedvenc járművetek/fegyveretek, esetleg fegyverkombóitok?
  • KILLER2
    Pontosan. Erre még az lenne emgoldás, hogy lennének külön joy-os szerverek és ott lehetne PC vs konzolozni, de annak meg aztán végképp semmi értelme.
  • KILLER2
    Fú bazz, ezt de vágod. Hát grat, helyenkén azt se tudtam, mit beszélsz, de jól leírtad.
  • RAZOR27
    Végülis erre lyukadtunk ki, és én egyet is értek (nemhiába van pc-hez is xb360-as joy :D)
  • RAZOR27
    azért énis levettem a mondanivalót, ott a "whisper in the storm" résznél, egyik kedvenc részem a 2őbe.

#47:Play station, X-box, Nintendo nemhiszem el hogy eggyiket se hallottad még...
  • KILLER2
    Akkor bocs, viszont ezesetben rossz helyen kezded az "okosodást".
    RAZOR27: Úgy egyenlőbb lenne tényleg, de szerintem az meg már szar lenne, mert akkor az egereseket zavarná, hogy nem hagyja őket célozni a gép, a konzolosokat meg hogy igazából nem is ők céloznak. Szóval szeirntem ez a PC vs konzol dolog rgy halva született ötlet. Mondjuk néhány nagyon profi kozolos lehet, hogy szívesen összemérné a tudását néhány PCsel, de arra meg ugye ott a PC joy-al.
  • Steve Q
    Én a 2be akkor érdekesen néztem, amikor Arbiterrel vagy kivel, már nem tudom pontosan a nevét, szóval vele egy űrhajószerűségben (nem a légkörben keringő gázos izére gondolok, hanem arra, ami már a Halo-n van) kellett irtani a floodot egy csőben hosszasan estem. Na ott néztem, hogy hogy van az, hogy egyszer tiszta, aztán zöld gázok, ami eddig nem is volt nagy szám, de az, hogy helyenként hó is esett benne, az már elég érdekes volt.

Bocsánat, de nem bírom megállni: a "légkörben keringő gázos izé" az a The Arbiter és a The Oracle nevezetű pályákon van, ami a Threshold gázóriás légkörében lebegő Forerunner gázbánya-komplexum egy kis, felfüggesztett része. Ami pedig a (Delta) Halo-n van (Sacred Icon és Quarantine Zone nevű pályák), az pedig az ottani Library-t körülvevő hatalmas fal, ami egyben erőtér-generátor is, az Arbiter-nek a feladata épp ennek a leállítása, hogy Tartarus-ék szabad utat kaphassanak a Library-hez, ahol a "sacred icon" (az Index) található.
    Még egyszer elnézést az okoskodásért, csak gondoltam, hátha nem baj, hogy pontosítok .
    Amúgy a csőbeli 'hóesés' nekem is feltűnt, lévén épp a Quarantine Zone-n tartok.
  • Vardar
    Mint már írtam az életben nem találkoztam semmilyen konzollal.
  • RAZOR27
    mondjuk, ha multiba megberhelnék az egérmutatót, vagy célpontrásegítést kapna a konzol, talán úgy működne...
  • KILLER2
    Ja. Amúgy nekem sincs semmi bajom az analóg karokkal FPSnél, kifejezetten tetszik, Gears of War-nál szerintem még jobb is, mint az egér, valahogy úgy a játék nem illik billhez, meg egérhez. De én asszem akkor is megmaradok az egérnél,h a FPSről van szó.
  • Istencsászár
    Nem is lehet, de sokkal reálisabb mint egy egér rángatás:D amugy köszöni szépen mind a kát platform gémerei megvannak egymással, ez az egész összeeresszük őket mutatvány halott ötlet.
  • KILLER2
    Ja meg hogy miért az én hsz-mre írtad. Mert azt nem fogja nekem senki sem bemagyarázni, hogy analog karral lehet olyan pontosan és gyorsan célozni, mint egérrel.
  • KILLER2
    A konzol játékra jó. A konzol egy olyan gép, melyet kifejezetten játékra találtak ki, nem kell bővíteni, nem kell telepítgetni a játékokat, csak beteszed a lemezt és megy.
    Megfelel? Nem értem a kérdésed...
  • Istencsászár
    Te most keltél ki a kindertojásból?:D
  • Vardar
    Akkor mire jó a konzol? Meg egyáltalán mi az?
  • RAZOR27
    nem, sajna (vagy épp nem sajna) nem
  • Istencsászár
    Ilyen elképzelések voltak több gémnél is, eddig egy sem jött össze, vagy igen?:D
  • KILLER2
    Szerintem emg baromság lesz. Teljesen egyenlőtlen. Ezzel egy átlag PCs ellen egy igazán profi konzolosnak lenne csak esélye. Az analog karral szinte lehetetlen (szeirntem) annyira pontosan és gyorsan célozni, mint egérrel, szóval szerintem ez nem okos ötlet, leglaábbis elég nagy előnyben lennének a PCsek. Szerintem.
  • RAZOR27
    Én főképp várom a 3-at, mert összelesznek engedve a pc-sek és konzolosok multiba (ha betartják az ígéretüket), az nagyon faja lessz
  • Vardar
    3 jönne már ki PC-re. Meg én nagy stratégia fan vagyok úgy, hogy már nagyon várom a Halo Warst is.
  • mallamut
    kedvenc game
  • KILLER2
    Tudom,c sak elég érdekesen jön ki ez egy zárt csőben, főleg, hogy nem csak ez a főst van, hanem helyenként hó is.
  • RAZOR27
    ja, amikor az "friss" halo-ra mennek azzal a sérült pelican-al, aztán nagy keményet landolnak xD egyik kedvenc részem a 3ba.
  • RAZOR27
    az a fertőzött, floodos hejségek miatt volt....(és az sárgás-barna, mint zöld)
  • KILLER2
    Na jó, de az azért mégse úgy van, hogy egy csövön esel le és közben szúnyogok, aztán homokvihaz és végül hó.
  • Istencsászár
    3ba van, dzsungel, sivatag, hegy(hó)
  • KILLER2
    Én a 2be akkor érdekesen néztem, amikor Arbiterrel vagy kivel, már nem tudom pontosan a nevét, szóval vele egy űrhajószerűségben (nem a légkörben keringő gázos izére gondolok, hanem arra, ami már a Halo-n van) kellett irtani a floodot egy csőben hosszasan estem. Na ott néztem, hogy hogy van az, hogy egyszer tiszta, aztán zöld gázok, ami eddig nem is volt nagy szám, de az, hogy helyenként hó is esett benne, az már elég érdekes volt.
  • Vardar
    Mögöttem is voltak. Én az első floodos pályán bírtam azt amikor ki kellett lőni a tartó oszlopokat. Jó időbe tellett mire rájöttem.
  • RAZOR27
    akkor fuss XD
  • Vardar
    Előttem állt, lőttem mint állat rám vágott egyet én meg meghaltam.
  • KILLER2
    Amúgy a Halo 3 OST-je nekem is megvan. Nekem arról az abszolút kedvenc a Finish the Fight.
  • KILLER2
    Én majd Sharkoon X-Tatic 5.1-et akarok venni.