782

• RAZOR27
    Ha kijön a 3 pc-re, (és persze mgelessz hozzá a vasam) biztos megveszem...
  • KILLER2
    Akkor még én is adtam volna érte ennyit, de az már négy éve. Modnjuk bánom, hogy nincs meg egyetlen Halo sem eredetiben, pedig ez egyik kedvenc játéksorozatom, de hát olyan rohadt drágák ezek a szaros játékok, hogy elképesztő. Halo 3 is a legolcsóbb helyen 10e Ft, de mindenhol máshol elkérnek érte min 14e Ft-ot. Most arra még lehet mondani, hogy jó, konzolra van, az mindig drágább, de akkor is max 10e.
    Nevetséges, hogy minden játék csak 2-3 év után lesz normális áron kapható.
    Mindegy, nem is írok többet erről, mert felesleges, de most picit felidegesített, ahogy látom, hogy milyen drága minden szaros játék. És akkor jön, hogy a warez rossz. Persze, hogy rossz, szeritnem is az, de ki az, aki képes ennyit kiadni egy játékért? Van 1-2 olyan cím, amiért azt mondom, hogy rendben, de az, hogy minden iyeln drága, az már sok.
  • RAZOR27
    aha, mondjuk még 2004-ben fizettem volna érte ennyit simán, mamár énse, csak azért, mert "új" azért ennyit, beszarás....
  • KILLER2
    Na végre talátam egyet 5e Ft-ért is, ez márv alamivel jobb. De ha valaki tud Halo 2-t jó áron PCre, akkor az szólhatna, mert akkor lehet, hogy megveszem.
  • KILLER2
    A Halo 2ért gépre tényleg elkérnek 10e Ft-ot??? Marha drága. Gondoltam, megveszem, mert jó lenne vele multizni, de ennyit nem ér. Pofátlanság ennyit elkérni érte, pláne, hogy nem is olyan új játék, az eredeti nem átírt, meg már kifejezetten régi. Mert XBOXra meg max 4e Ft. Sosem értettem, hogy mi alapján van pofája mittoménkinek ennyi pénzt elkérni egy játékért, főleg ezért.
  • KILLER2
    Én régebben, szóval nincs mit szégyelni.
  • RAZOR27
    benne vagyok, csak kell egykis gyakorlás elötte xD
    Elég rég nyomtam, kb nyáron utoljára.
  • KILLER2
    Mindegy, mind2 megvan, csak majd egyszer játsszunk.
  • RAZOR27
    lehet, de akár a "kiegjével" a custom editionnal is ,abba kisseb az esély, hogy kivág a szeróról (am megcsak 200mega, és ingyenesen letölthető)

Steve Q : kaphatnék énis egy másolatot a szent könyvből? xD
  • Steve Q
    Hát, egy működőképes gépágyúval, Master Chief-el a sofőrülésben persze, hogyne kéne! Ha ő vezet, sokkal nagyob biztonságban érezném magam, mint bárki más mellett!

Akkor jó, örülök hogy tetszik, bár az elejét már átjavítottam, majd a közepe felé lehet majd "érdekesebb"...
  • KILLER2
    Ugye nektek is kéne egy ilyen?
  • KILLER2
    Halo-nak (Combat Evolved) miért nincs topicja? Látom, hogy te nyitottál egyet Razor, de zárva is lett, amit nem értek, hogy miért. Amúgy ha azzal tudod, hogy hogy lehet tört játékkal neten játszani, akkor előkaparom a lemezt és ha van kedved (vagy akárkinek innen) gyilkolhatnánk egymást mi Spartanok :)
  • KILLER2
    Most értem a regényben az első fejezethez. Hát eddig nagyon jó, hibára most nem is emlékszem. Igy telefonon olvasgatva elég lassan haladok, főleg, hogy nem sok időm jutott ma rá, de eddig nagyon jónak tűnik, grat.
  • Vardar
    Kedvenc jármű? Scorpion. Lehet vele zúzni de nagyon. Meg az ágyús Warthog. Ha még azt a pókot is lehetne irányítani
    Fegyvernek meg az alap géppuska az embereknél.
    Ezt a regényt nekem is elküldheted.
  • Steve Q
    :D:D Nálad 203 oldal? De érdekes, ahány Word-ben nézem, mindig más oldalszámot ad ki, pedig az oldalméret ugyanaz.
  • KILLER2
    Bár mire ezt a 203 oldalt elolvasom... Nem baj, majd ráteszem telefonra, azt azon olvasom, ha ráérek.
  • KILLER2
    Köszi. Nem baj, a negyedet csak azért mondtam, mert akkor már úgy terveztem, hogyelteszem magam holnapra, de mégsem így lett. Meg is kaptam a levelet, köszi. Majd írom a véleményem.
  • Steve Q
    No, elküldtem neked, bár nem igazán sikeredett negyed 1 előtt, mert nagyon csigalassan akart feltölteni ez a freemail :S. Akkor várom a véleményed és a benyomásodat!
  • KILLER2
    Jól hangzik. Majd akkor az adatlapomban lévő e-mail címre küldd. És ha még ma küldöd, akkor lehetőleg még negyed 1 előtt. Köszi.
  • Steve Q
    Ami azt illeti, én is szívesen küldöm el, lévén az egyik oka (már utólag), hogy lefordítottam, hogy mások is megismerhessék a Halo-univerzumot azon oldalát, amit a játékokban nem látni. Szóval nemsokára fogom és emilben elküldöm neked, remélem tetszeni fog . Nekem anno eredetiben nagyon megtetszett, mert a főhőst, MC-t belülről is megismerhettem általa. A regény amúgy a Halo 1 előtt játszódik, javarészt John (a majdani Master Chief) előéletéről szól egészen a Halo 1 cselekményének kezdetéig bezárólag.
  • KILLER2
    Visszatérve a multi-s témára. A live-to tényleg nem játszották ki, de hamachin biztosan lehet Halo 2-zni.
  • KILLER2
    Véleményt örömmel mondok, de csak akkor küldd el, ha tényleg szeretnéd, nekm muszály. De örömmel veszem, ha kb elsőként vehetem kézbe az alkotásod.
  • Steve Q
    Hááááááááááááááááát........... ha megígéred, hogy elolvasod és mondasz róla véleményt, milyen, mennyire érthető, jó-nemjó stb., akkor elküldöm
  • KILLER2
    Nekem azért elküldheted xD
  • Steve Q
    Hehe, ez a Haloid hullajó, az alcíme akár ez is lehetne: "avagy mi is történt Új-Mombasában azon a bizonyos napon" . Ami viszont a Mjolnir-be bújt csajt illeti, sehogy sem állja meg a helyét, mivel tudtommal a Spartan-II-esek közül egyedül MC-nek van Mjolnir Mark VI-os páncélja.

És igen, digitális formátumban van meg, eddig valahogy nem volt túl sok kedvem több, mint 200 A4-es oldalt kinyomtatni . DOC formátumú, megvan majdnem 2 MB (elfelejtettem rtf-be elmenteni :D). És szerezni (legalábbis a Fall of Reach-et) tőlem lehet, bár én jobb szeretném kiadatni, ha végeztem a hibajavítással és lesz valaki, aki hajlandó volna ki is adatni.
  • RAZOR27
    nm, sajna már kevés helyen kapható papíros változatba (ráadásul pénzért XD)
  • KILLER2
    Köszi.
  • RAZOR27
    Gyűrűvilág magyarul
  • KILLER2
    Linkeljen mindenki minden digitálisan elérhető magyar Halo-val akármilyen kapcsolatban lévő dolgot. Úgyis rég olvastam el akármit is, ez meg még tetszene is.
  • RAZOR27
    Én most a gyűrűvilágot olvasom, abból készült a halo, gondoltam nekiesek, nemrossz, és ráadásul magyar, linkelem minnyá ha kell
  • KILLER2
    Ha valakit érdekel az az embeletett videó:
    Haloid
  • KILLER2
    Ilyen magyar regényt honnan lehet szerezni? Meg kb milyen hosszú? Mert elolvasnék egy ilyet.
  • RAZOR27
    és digitális formában van meg az 1. kötet? :D
  • RAZOR27
    mondjuk az nem master chief, hanem valameik másik spartan II, régen tudtam a nevét, de elfelejtettem :D
    Meghát igen, a modellezés nemvalami szép
  • Steve Q
    Na igen, én speciel csak a Metroid 3-al játszottam eddig emulátorban, valamicskét értek is a sztorijából, bár végigvinni még nem tudtam

És igen, TÉNYLEG van magyarul Fall of Reach, legalábbis nekem (most pár hi jön, valahogy így: hihihihihihi ). Anno pár évvel ezelőtt úgy döntöttem ugyanis (mivel hiába vártam arra, hogy a Halo-regényeket magyarul is kiadják) hogy elegem van, ha senki se csinálja meg, akkor lefordítom én a regényeket! A Fall of Reach fordítása azóta már készen van, mostanában a 2. regényt, a The Flood-ot 'ferdítgetem' .
  • KILLER2
    Ja, láttam. Szép munka, de hajam kihullik, hogy nem képesek egyszer sem egy normális Varia Suit modell-t megcsinálni, szerintem borzalmasak ezek a széles izé, ami ebben a videóban is van. Az meg szeirntem egyenesen sértés, hogy Master Chief lány benne. Viszont a végén a tánc az beteges xD
  • RAZOR27
    ismerem azért halványan, láttad a metroid prime vs halo vs samus izé vidit?
  • KILLER2
    Le vagyok maradva, el is bújok itt. Én is kedvelem a Halo-t, mondhatni fan vagyok, de képregyényt, regényt, meg ilyeneket még sosem olvastam belőle. Valaki linkelhetne valami ilyesmit. Regényből vagy miből meg majd szóljatok, ha lesz magyar, mert azt elolvasnám. Én inkább a Metroidot vágom ennyire, amit gondolom ti nem is ismertek xD
  • RAZOR27
    most jó sok Á betű érkezik egymás után, felkészülni!- ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tényleg?

(am a HGN-ben az armor testing rész a kedvencem, nagyon állat)
  • Steve Q
    Akkor neked van egy jó hírem: igaz nem hivatalos, de az első regény, a The Fall of Reach megvan magyarul!

A képregények nekem is nagyon tetszenek, kár, hogy eddig sajna csak a HGN és az Uprising első száma van meg.