12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • TokraFan
    A Reunion mellé szerintem tedd fel az XTM modot, sokkal jobb lesz a játék.
  • Tauri
    Köszi, végig olvastam.
    Akkor kezdem sima X3 Reunionnal és meglátjuk hogy mi lesz :)
  • dimre
    A X történelem:
    Argonopedia

Ezt találtam, részenkénti leírás sztm már nincs, megszűntek már azok az oldalak.

Utoljára szerkesztette: dimre, 2015.05.18. 14:28:26
  • Tauri
    Valahol megtalálható az előző részek története valahol? Szeretném elolvasni mindet de eddig nem találtam róluk csak felületes leírást. X beyondtól
  • Tauri
    A történet miatt érdemes az X3 reunionnal kezdeni a játékot? Vagy totál fölösleges és kezdjem az AP val?

Nem rég vettem meg a 3 at egyben, régen játszottam törtben az AP val de nem értettem mi miért van. Sőt mikor fiatal voltam X Beyond the Frontierrel is próbálkoztam de sosem értettem mert német volt :)

Ezek mellett pedig milyen kiegészítéseket, addonokat érdemes feltenni hogy kerekebb legyen a játék?
    Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.05.18. 12:31:30
  • Helgi
    Én értem.
    Sajnos eddig csak v2.0 -ás van. De majd még utána nézek,mert ezt is a napokban találtam,ahogy feltettem az ap-t...

• TokraFan
    Ezt én sem értem. Az AP csak Steam-en kapható, az meg önmagát frissíti, tehát értelmetlen külön Patch-et töltögetni.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.13. 12:30:17
  • Pares
    Azt Steamről, nem? Utána meg felteszed No Steam Patchet. Vagy mit akarsz?
  • Romeo One
    ? Patch...
    Másképpen nem tudom megfogalmazni. 1.0-ról az aktuális 3.0-ra...
  • TokraFan
    Akkor nem értem, mit is keresel tulajdonképpen?
  • Romeo One
    NoSteam exe. Csak arra való, hogy steam kliens futtatása nélkül is futtathasd a játékod. Patch nincs benne.
  • TokraFan
    AP No Steam Patch
  • TokraFan
    Persze, hogy azt várt mindenki, önmagáért szerettük az X-et -hibáival együtt-. Sok jó dolog van a Rebirth-ben, még az alap elképzelés is jó lehetett volna (egyetlen hjó, kapitányi szék), de sajnos a kivitelezés koránt sem hozza amit ígértek, összhatásában _számomra_ nem képes azt a hangulatot, élményt nyújtani, amit a Reunion -majd később a TC/AP- anno. Én elfogadom, hogy van akinek tetszik, ezért is javasoltam a kollégának, hogy próbálja ki és döntsön maga. De tényleg nincs értelme erről vitázni, mert kinek a pap, kinek a paplan...
  • Romeo One
    Ott néztem legelőször. Az AP-nak annyira nincs fent patch, hogy a letöltései közül még a kategória is hiányzik. TC-nek fent van 3.2-ig, de AP semmi.
  • Pares
    Az mit jelent, hogy "megnézted"?
  • Helgi
    Utóbbi 3 részt megnéztem,ezért is írtam...
  • Pares
    A jelenlegi állapotában nem hogy halottnak, de még rossznak se nevezném a Rebirthet. Egy-két tartalombővítő TC/AP jellegű kiegészítő, és nagyon is jó lesz. Bár mondom ez szubjektív, ha valaki HD X3R/TC/AP-t várt ugyan azzal mechanizmusokkal és játékmenettel, annak ellenére, hogy a kezdetektől tudvalevő volt, hogy ez nem az lesz (ahogy a név us utal rá), az természetesen csakis csalódhatott benne...
  • Pares
    Nem tudom értelmezni a mondataidat, először azt írod hogy valami újat akartál volna, aztán hogy egy TC/AP-hez hasonló valamit. Mielőtt nagy véleményformálásokba meg filozofálásba fogsz, először jó lenne játszani is az emlegetett "gamé-kal".
  • TokraFan
    Ego weblapon (mármint no Steam patch, mivel a játék ugye eleve offline)
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.12. 00:59:36
  • Romeo One
    AP offline patch van valahol?
  • Helgi
    Nem,én valami újat vártam volna,, de hát ugye az x4 ugye még várat magára. Talán sose lesz kész.... szomorú.
    Én egyébként valami olyat vártam volna,hogy x3reunion+xtm+ bele applikálva jó pár script,ami egyébként teljesen kellene bele. De sajnos a fejlesztők még annyira sem jutottak el,hogy a hiányzó scripteket bele tolják. Szerintem az alkotóknak semmilyen fogalmuk sem volt róla hogy mit kéne csinálniuk,csak elindultak valamerre és kiadtak valamit. Ez jellemző a két DLC-re,ugye. És nem figuráznám a gamé-kat,mert én is szeretnék velük jókat játszani,mint ahogy itt a fórumon mindenki,csupán sajnálom nagyon hogy ennyire futotta tőlük. Hiszen Így megfosztották a lelkes tábort egy nagyszerűen sikerült,felfutó sorozattól. És igen, egy sorozat is véget ér egyszer,de legalább az X4 személyében érhetett volna, egy komoly történettel, +scriptekkel elkészült game formájában, amik eddig is hiányoznak,-tak belőlük..
    Nade fel a fejjel..
  • TokraFan
    TC nem sokban különbözik a Reunion+XTM kombótól szerintem. Reunion óta csak csiszolgatták ezt a játékot, az más kérdés, hogy sok ponton változtattak is és ezek közül mindenki szeret/utál valamit. Az AP pedig ha lehet ilyet mondani, egy DLC sub-DLC-je.

Rebirth-öt hagyjuk, halottról vagy jót vagy semmit...és flame wart sem kéne indítani megint...
  • Pares
    Ja, hátha az X3R harmadik tuningcsomagját vártátok, akkor tényleg elrontották...
  • Helgi
    Köszi. Nem,nekem sem tetszik a rebirth. Az a gond hogy az x3 reunion óta ezek nem az igaziak.A TC-t megnéztem anno mikor kijött,az még el is megy, Az AP-t most nézegetem, nem rossz,elmegy. Tettem fel pár scriptet,ezekkel jobb. Te miket használsz? A rebirt egy nagy ...., sajnos,jól elcse..ték.

• TokraFan
    Bugos itt-ott. Fel lehet tenni, alapvetően működik, de -ha jól emlékszem-, egyes plotoknál volt vele valami zűr, meg néhány apróbb bug. Az Ego fórumban van külön topikja, sajnos linkelni nem tudom de megtalálod. Ott le van írva, milyen hibákat jeleztek vissza eddig. A 2.2-ben javítottak is párat, de még mindig nem 100-as.
  • Romeo One
    És a "nem 100%" mit jelent? Nincs kész/kiadva, vagy bugos?
  • TokraFan
    Az AP a TC egy kiegészítője (kvázi egy izmosabb DLC). Új rendszerek, néhány új hajó, a tőzsde bevezetése, új plotok, ilyesmi. Történet szempontjából pedig átvezető a TC és a Rebirth között.

Én mai napig AP-vel játszom inkább, a Rebirth számomra túlságosan el lett rontva, hiába futok neki már sokadszorra, nem tudom megszokni. Az már --számomra- nem igazi X játék. Ezzel együtt, erről a kérdésről csak szubjektív módon lehet nyilatkozni, próbáld ki, lehet, hogy neked bejönne.
    Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.05.10. 12:46:17
  • Helgi
    Senki?
    És X-Rebirth vagy AP-t érdemesebb tolni? Esetleg scriptelve?
  • Romeo One
    Ok, köszi. Esetleg használható scriptgyűjtemény? A TC-hez valók mennyire működnek rajta?
    A TC-t vanillában toltam végig, aztán szünet, most az AP-n gondolkozom, de szépen feltunningolva.
  • Helgi
    Senki?
    Vagy kérdezhetném úgy is,hogy melyik jobb küldik,egyebek szempontjából?
  • TokraFan
    Az XTC modnak van egy AP-hoz aplikált verziója, de nem 100-as sajnos.
    Keress rá AP Experimental 2.2 mod néven.
  • Helgi
    Tulajdonképpen mi a különbség a TC és az AP között?
  • Romeo One
    AP-hoz milyen modok, packok vannak? XTC múkod rajta?
  • Wowbagger78
    Ott a pont! Helyes a meglátás:) Én AP-t tolok.
  • Lysandus
    Figyu, szerintem te TC-vel játszol, ő meg AP-vel. A kettő nem ugyanaz, elbeszéltek egymás mellett.
  • Gladiatorpecs
    Heretic's End jó terran repu növelésre,próbálj meg ott küldetéseket vállalni.
  • Wowbagger78
    Terran repu növelésre jó a Heretic's End? Vagy hol? A Terran szektorokban le sem szállhatok sehol sem (a perem szektorokban sem)
  • komenco
    Hello,
    Én nagy Springis vagyok.......Tehát az Aldrin-ban lehet venni és hozzá a fegyvereket is ugyanott............
    Warrior of Io------rang kell hozzá, és a reput a terranoknál kell feljebb tolni.....
  • Negritis
    nem skypen hanem itt
  • Gladiatorpecs
    Próbálj meg felvenni a partnerlistádra,nem jön át másképp üzenet.