X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem: protect ship---van
De van missile only és missile defence is.....nem értem: ha egyszer beállítom a protect ship akkor kezeli mindkettőt is nem?
Egyáltalán mit takar a protect ship?
pénzszerzésre jók a kis kaliberű protection mission-ők, ahol osprey is jön a kalózokkal együtt. Azt könnyű elkapni és 10 milla pucéran. Én azokból vettem az első komplexem.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.08.28. 08:49:06
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Már van egy Springim is..........( Kedvenc hajóm ). Lassan kell vennem 3-4 Mistralt, felszerelnem azokat, kiképezni ..ez idő.....s ha lesz elég Cr. akkor építkezek is néhány komplexet.......jó pár milla.
Bónusz csomagot telepítetted? Hivatalos oldalról le lehet tölteni. Bónusz csomag nélkül nincs CLS system, amit már az elején is érdemes használni. Sokkal jobb mint a univers trader.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
"Scan: potentional smugglers"
"Destroy: Smugglers-0 left"
Ezt nem értem..
Ismét belekezdtem a TC-be és elakadtam. A Terran plot-nál vagyok a Tears Greed-ben és nem tudok tovább haladni. Ezt írja a leírás.
"When you get in range, the Teladi will start chatting to you; you don't need to wait for Heywood. Apparently, the Teladi can get you into M148 but wants something in return; you need to shut down his 'friend's' drug smuggling operation. Proceed to sector Tears of Greed."
Most akkor, hogyan és melyik hajót kell scannelni vagy hogy is tovább?
Előre is köszi a segítséget.
Komenco.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
--------------------------
Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret: 20480 Kbyte
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetűt
Viszont az X3 Reunion valóban most lesz 10 éves.
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2014.08.06. 17:00:45
A plotok meg olyan zseniálisak hogy csak na (mert van benne vagy 6, nagy csatákkal).
M2-t én (legalábbis XTC-ben) nem vadásznék le, nagyon erősek lettek a fegyverek. De az alap taktika az lenne hogy megkeresed a vakfoltját és addig lövöd amíg ki nem nyúvad.
Nekem voltak az elején durva defend sectoros küldik (10-15 M7), azokat bombázóval csináltam végig.
Haladni kell a korral, csak nem így...Mondjuk a fórum még hagyján, nem lett vészesen tré, nem így a portál...
ON
/off
Csak így tovább, és semmi se marad a portálból. A híreket már senki nem nézi....
Ha nem bánod hogy modolt lessz a játékod, nézz rá erre: oos rebalance mod
Ezazémánnna.....
Si vis pacem, para bellum.
Ez azért van, mert, ha nem vagy a rendszerben, akkor nem kell grafikát számolnia, vagyis minden csak egy kis pont a mapon. Így az erõsebb, avagy a több gyõz. Nem mellékesen elõfordul, hogy nem tud minden lövedéket leszámolni a proci. Ilyenkor vagy te 'lõsz' kevesebbet vagy az ellen. Nem mindegy. Mert ami lövedék nem jelenik meg, az nem is talál be.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
az erõsebb hajók ellen meg nem használhatok flail barrage missile-t mer a gatyám megy rá mire leszedem a pajzsot.
egy rakéta indításos problémában kérném a segítségeteket mer valami nem akar stimmelni
már elég sokszor raktam fel és játszottam vele heteket de most elöször jutottam el odáig hogy beruházzak egy M7-es re (Ares) (albion prelude, XRM mód al játszom)
és itt kezdõdtek a gondok ugyanis a Flail Barrage Missile már csak szimpla rakéta és a cool down-ja is nagy
és a nagy gond hogy vagy egyenként lõvõldõzõm ami esélytelen vagy mindig rá kell kattintanom az autómatikus lövésre de akkor meg egyszerre 20 at lõ ki, lényegében nem tudom beállítani hogy mondjuk csak 5-öt lõjön ki
másrészrõl azt is nehéz elérni hogy ne hammer heavy torpedót eresszen ki magából hanem flail barrage-t vagy épp forditva mer autómata lövésnél nem azt lövi ki ami be van töltve hanem passz
ezek miatt mondhatni hogy nem tudok élni a hajó foglalási lehetõséggel mer beleõrülnék.
please valami ötletet irjatok
Mit nyújt az a kieg, érdemese-e inkább abban tovább bóklászni, vagy inkább maradjak a TC-ben?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Elakadtam a játékban, és kérnék egy kis segítséget.
Ott tartok (terran vagyok), mikor a Split területen három satellite-t kell kidobnom, majd teherhajókat scanelni, majd elfoglalni egyet.
Odáig minden oké, hogy megtalálom a célpontot, el is foglalom, de ez ugye illegális, csökken a repum, és megjelenik egy split katonai hajó és szétlõ.
Hogyan lehetne ezt elkerülni? Gondoltam arra, hogy csinálok elõtte pár küldit a spliteknek, legyen mibõl visszaesnie a repumnak, vagy a másik ötletem, hogy kalóz bázison lehet valami hacker eszközt venni, ami ha jól értelmeztem eltünteti a körözést.
Elõre is köszönöm a segítségeket.
Hogy bug vagy patch azt nem tudom, de nem minden mûködött a feldobott lehetõségek közül.
Ha nem TM-el mentem, hisztizett egy sort, hogy mivel akarok én kivinni 100 embert, és buktam a küldit. Hiába viszem a 4 vadászt, kidokkolás után 2-3 mp-vel megsemmisülnek. Még akkor is, ha nem volt ellenség a közelben! 107km-re dob az állomástól, és a leggyorsabb TM-ek is csak 140-150 körül haladnak, szóval mire odaérek, sok vadász lesz úgy is. Ráadásul ahogy 10-11km-en belül érek, egy rahedli teleportál a közelembe, szóval mindenképpen sok lesz. A kapun sem tudok behozni hajókat, azok is megsemmisülnek 2-3 mp múlva. Így a flotta sem múkod.
Érdekesen van megoldva a küldetés védelme. Rakétázás közben sokszor eltalálom az állomást. Szokás szerint jön a figyelmeztetés, fenyegetés, stb. De az állomás ekkor sem vált ellenségre, csak elkezd csökkenni a teladi repu. Bedokkolás után továbbra is lõhetõ vagy, ezt más állomásokon/ellenséggel nem tapasztaltam. Folyamatosan sérült a hajóm, amíg dokkolva voltam. Ráadásul hiába UFJD-vel megyek be, dokkolás után már "simán" kell kimenni, az is elvesz pár értékes másodpercet.
Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)
De érdemes kipróbálni, nagyon jó lett szerintem!