X3 - Terran Conflict / Albion Prelude

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a különbség a toronyfegyverek beállításoknál:
Nekem: protect ship---van
De van missile only és missile defence is.....nem értem: ha egyszer beállítom a protect ship akkor kezeli mindkettőt is nem?
Egyáltalán mit takar a protect ship?
Gilmoor
Én most épp a HUB ot rakom össze. Egyelőre két megakomplexből szállítják az ércet, de eza 460k ore ez még így is eszement sok 😊 Közben szereztem egy flottányi capital hajót. Duke Zeusból egymás után kettőt is befogtam full felszereléssel (kis töltögetés után) gyártok gauss gun lőszert, rakétákat, most a carrack okra tervezem beszerezni a pulse beam ágyúkat. Elméletileg az kihelyezett és aktiválás közben szétlőtt lasertowerekből gyakran esik. Majd ha lesz elég tower kipróbálom 😊
pénzszerzésre jók a kis kaliberű protection mission-ők, ahol osprey is jön a kalózokkal együtt. Azt könnyű elkapni és 10 milla pucéran. Én azokból vettem az első komplexem.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.08.28. 08:49:06

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Persze, telepitve van már....de már sokat haladtam előre......3-4 plot is nyitva van már csak sok idő amig a rangokat s küldiket teljesitem.
Már van egy Springim is..........( Kedvenc hajóm ). Lassan kell vennem 3-4 Mistralt, felszerelnem azokat, kiképezni ..ez idő.....s ha lesz elég Cr. akkor építkezek is néhány komplexet.......jó pár milla.
Gilmoor
A küldetésekben szereplő célpontokat többnyire elhatárolt részen sorolja fel a program, amikor a rendszer térképet nézed.
Bónusz csomagot telepítetted? Hivatalos oldalról le lehet tölteni. Bónusz csomag nélkül nincs CLS system, amit már az elején is érdemes használni. Sokkal jobb mint a univers trader.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

megoldottam....ki kellett scannelni a 3 vulture hajót amin spaceweed volt és meg kellett azokat semmisíteni....ok.
Igen, meg is öltem zuzumiast a kalozok vezérét, de aztán ezt írja:
"Scan: potentional smugglers"
"Destroy: Smugglers-0 left"
Ezt nem értem..
Gilmoor
Azt írja elegendő, ha megközelíted az állomást ahol az informátor található. A Teladi csóka beszélni fog hozzád, amint közel érsz. Be tud juttatni az M148-as Argon katonai szektorba, de cserébe kér valamit. Azt kéri, hogy intézz el neki pár rivális kalózbandát ( ha jól emlékszem). Azután megkapod a belépőkódokat az M148-as egyik katonai bázisára. Mielőtt elindulsz M148-ra mindenképp győződj meg van e cargo life support a hajódon. Kelleni fog.

Hello.
Ismét belekezdtem a TC-be és elakadtam. A Terran plot-nál vagyok a Tears Greed-ben és nem tudok tovább haladni. Ezt írja a leírás.
"When you get in range, the Teladi will start chatting to you; you don't need to wait for Heywood. Apparently, the Teladi can get you into M148 but wants something in return; you need to shut down his 'friend's' drug smuggling operation. Proceed to sector Tears of Greed."
Most akkor, hogyan és melyik hajót kell scannelni vagy hogy is tovább?
Előre is köszi a segítséget.
Komenco.
http://imgur.com/
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2014.08.07. 01:31:36

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Gilmoor
Képfeltöltés 😊 De jó mondom 20 megás képet fel lehet ide rántani. Erre 20 Kbyte lehet csak 😊 Így akkor mégsem
--------------------------
Feltöltési információk:
JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
A maximális fájlméret: 20480 Kbyte
A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetűt

Gilmoor
Igaz, ha szétbontjuk updatekre valóban az egyes részek még nem 10 évesek 😊 De a lényegi rész sokat nem változott a Reunion óta. TC ben a plotok tényleg sokkal élvezetesebbek mint AP ben, több is van, hosszabb és nehezebbek is. Amúgy giga hajókat is roppant jól lehet elkapni 1 M6 springblossommal és 1 cobrával 😊 Van ez a dugóhúzó forma Q+W+D folyamatosan nyomva tartod miközben 4km-ről SHIFT+F sebességgel közelíted a célpontot. Képtelen eltalálni, szépen bemész egész 1,5 km-ig majd full gáz, szintén pörögve kitáncolsz 4km-ig és megint ráfordulsz. Mikor lent van 10%on a pajzs, behívod a cobrát, 5%nál meg full gázzal a cobra felé, átülsz bele és amazzal megadod a kegyelem döfést pár flail és pod kiséretével. Persze simán lehet, hogy szétlövi a podokat, de mikor nem? Menteni érdemes. Ja és mikor hacking core van azelőtt is ments és mindaddig töltsd vissza a hajófoglalás végső fázisát, míg a legjobb droppot nem kapod a végén. 3 Ryu, 2 Akuma és 1 Titán full fegyverzettel került kézre egy délután alatt. Azért összeszedni hajónként 20 gauss cannont vagy 32 flame burst cannont elég költséges. Springblossomot úgy fitteltem, hogy 4 shockwave és 4 anti matter cannon. A 4 antimatterrel irtom a capitalok pajzsát, a shockwave -el meg a sleppet takarítom előtte. Ha valaki kipróbálja vagy kipróbálta már ezt a módszert, örülnék ha megosztaná a tapasztalatait 😊. Jah és azoknak akik fejleszteni szeretnének tengerészgyalogosokat, addig amíg nincs kitanítva a 3 tanítható szakma, csak dekkoljanak az állomásokon és okosodjanak. És ha vesztek is katonákat, lehetőleg 40 alatti fighting skilles fickókat hanyagolni 😊 Nekem eddig az osprey volt a leggyakrabban elérhető, legideálisabb oktatóanyag a katonák számára. Lassú, lomha, könnyű lyukrajátszani a tengerészeket és 10 milla pucéran, ha eladod szemben a centaurral ami csak 6 milla. Itt is működik a core hacking előtti visszatöltögetés, egy fullra fittelt osprey 13,5 milla 8 vagy 9 ion shard rail gunnal.

Azért az a 10. évforduló még odébb van, legalábbis a Terran Conflict/Albion Prelude esetében...

Viszont az X3 Reunion valóban most lesz 10 éves.
Utoljára szerkesztette: tomonor, 2014.08.06. 17:00:45

Én most az Xtended TC-vel tolom. Szép kis flottám van már. <#alien2>
A plotok meg olyan zseniálisak hogy csak na (mert van benne vagy 6, nagy csatákkal).
M2-t én (legalábbis XTC-ben) nem vadásznék le, nagyon erősek lettek a fegyverek. De az alap taktika az lenne hogy megkeresed a vakfoltját és addig lövöd amíg ki nem nyúvad.
Nekem voltak az elején durva defend sectoros küldik (10-15 M7), azokat bombázóval csináltam végig.

Gilmoor
Ha veszel split law enforcement license-t, akkor nem csökken a repud, mikor scanneled a hajókat.

Gilmoor
Lassan 10 éves ez a játék, de még mindig leköt 😊 Bár csak a rebirth is ilyen lett volna. X3TC-vel küzdök, kinek milyen technikája van m6-al nagy hajókra vadászni? M2, M7 stb- re?

Jól van, itt is mindenki tombol az új kinézet miatt 😊 Szerintem is felesleges, de hát nem mi csináljuk...
OFF
Haladni kell a korral, csak nem így...Mondjuk a fórum még hagyján, nem lett vészesen tré, nem így a portál...
ON
Az újítási szándék az alapvető, főleg egy ilyen öreg portál esetében. Viszont azt sajnos mellékes ez esetben, hogy egy átláthatatlan kaki lett az egész. Viszont a technológiai újítások hozzák az elvárt szintet, azt hozzá kell tennem.

/off

Hajrá SG!
Csak így tovább, és semmi se marad a portálból. A híreket már senki nem nézi....
Kicsit szétesett a topik 😄

Érdemes külön oos harca tartani hajókat, teljesen más fegyverzet kell nekik, hogy eredményesek legyenek: oos harcban minden lövedék talál és nincs energia-fogyás, így azokat a fegyvereket rakd a hajóknak, amelyek a legnagyobbat sebzik.
Ha nem bánod hogy modolt lessz a játékod, nézz rá erre: oos rebalance mod
Jójó, de a 2 Heavy Centaur +1 sima Cenaturból 2-t leszed egy 3 Elite meg 2 Kestrel, ha nem nézek oda?????
Ezazémánnna.....

Si vis pacem, para bellum.

Máshogy számolódik, ha jól emlékszem jóval gyakrabban frissül ha nézed közben a sector mapot.
Igen, pont erre gondoltam, csak én arra a különbségre lennék kíváncsi, hogy ha nézem a mapon, vagy egyáltalán nem is nézem az eseményeket, miért van különbség?

RJoco
Gondolom ezt úgy érted, hogy nem vagy a rendszerben, csak a mapon követed az eseményeket.
Ez azért van, mert, ha nem vagy a rendszerben, akkor nem kell grafikát számolnia, vagyis minden csak egy kis pont a mapon. Így az erõsebb, avagy a több gyõz. Nem mellékesen elõfordul, hogy nem tud minden lövedéket leszámolni a proci. Ilyenkor vagy te 'lõsz' kevesebbet vagy az ellen. Nem mindegy. Mert ami lövedék nem jelenik meg, az nem is talál be.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Többször észrevettem, hogy OOS-nél tényleg okosabban harcol a hajóm, ha közben sector map-on nézem az eseményeket. Ez elõnyös, de miért van így?

tesztelgettem még egy darabig és a pontos gond ott van hogy ha több rakétát akarok indítani egyszerre akkor csak az "attack: missile barrage vagy a lounch missile barrage" opciókkal tudok csak lõni viszont ilyenkor mindig teljes erõvel lõ (20 rakétát) aminek a tipusa a célpont tipusától függ (M3 felett mindenre hammer heavy torpedo-val lõ) ezért semijen hajót nem tudok befoglalni mer belepusztul
az erõsebb hajók ellen meg nem használhatok flail barrage missile-t mer a gatyám megy rá mire leszedem a pajzsot.
Üdv all

egy rakéta indításos problémában kérném a segítségeteket mer valami nem akar stimmelni
már elég sokszor raktam fel és játszottam vele heteket de most elöször jutottam el odáig hogy beruházzak egy M7-es re (Ares) (albion prelude, XRM mód al játszom)
és itt kezdõdtek a gondok ugyanis a Flail Barrage Missile már csak szimpla rakéta és a cool down-ja is nagy
és a nagy gond hogy vagy egyenként lõvõldõzõm ami esélytelen vagy mindig rá kell kattintanom az autómatikus lövésre de akkor meg egyszerre 20 at lõ ki, lényegében nem tudom beállítani hogy mondjuk csak 5-öt lõjön ki
másrészrõl azt is nehéz elérni hogy ne hammer heavy torpedót eresszen ki magából hanem flail barrage-t vagy épp forditva mer autómata lövésnél nem azt lövi ki ami be van töltve hanem passz

ezek miatt mondhatni hogy nem tudok élni a hajó foglalási lehetõséggel mer beleõrülnék.
please valami ötletet irjatok
Közben megoldottam, mivel volt egy fél napom, így visszarepültem egy kalóz bázisra és a hacker rendszer megoldotta a gondot. 😊

TC-al mindjárt végzek, már ami a terran sztorit érinti, és utána érdemes elkezdeni az AP-t?
Mit nyújt az a kieg, érdemese-e inkább abban tovább bóklászni, vagy inkább maradjak a TC-ben?

Cobra.
Nekem max közelin volt a reputációm, ott nem volt ilyen gond. ha jól emlékszem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Helló!

Elakadtam a játékban, és kérnék egy kis segítséget.
Ott tartok (terran vagyok), mikor a Split területen három satellite-t kell kidobnom, majd teherhajókat scanelni, majd elfoglalni egyet.
Odáig minden oké, hogy megtalálom a célpontot, el is foglalom, de ez ugye illegális, csökken a repum, és megjelenik egy split katonai hajó és szétlõ.
Hogyan lehetne ezt elkerülni? Gondoltam arra, hogy csinálok elõtte pár küldit a spliteknek, legyen mibõl visszaesnie a repumnak, vagy a másik ötletem, hogy kalóz bázison lehet valami hacker eszközt venni, ami ha jól értelmeztem eltünteti a körözést.

Elõre is köszönöm a segítségeket.

Sziasztok! Jól gondolom, hogy mindkét lelépett kalózhajót el kell foglalnom? Mi van akkor ha csak lelövöm õket? Veszìtek vele valami fontosat?
Sziasztok! Köszönöm a segìtséget. Bár nem tudok angolul de azért fordìtó programmal megpróbálom kibogozni a szálakat. Már ez is nagy segìtség volt. Mégegyszer köszi.
Írta, hogy nem tud angolul.
Cobra.
Remélem tudsz angolul, mert hosszú, nem fordítom le: http://roguey.co.uk/x3tc/help/spike/balanceop4.php

Sziasztok! Valaki tudna segíteni a 11846-os kérdésben?
Ennél a plotnál érdekes dolog összeszedni azt a nem tudom hány száz millát 😊
Köszönöm a segítséget. A rakétás játék a kulcs. Likvidálni kell néhány vadászt, csak akkor léptet tovább a küldiben, elõtte nem ajánlja fel a dokkolást, és ha mégis bejutsz, nem történik semmi, nem szállnak be az emberek a hajódba.
Hogy bug vagy patch azt nem tudom, de nem minden mûködött a feldobott lehetõségek közül.
Ha nem TM-el mentem, hisztizett egy sort, hogy mivel akarok én kivinni 100 embert, és buktam a küldit. Hiába viszem a 4 vadászt, kidokkolás után 2-3 mp-vel megsemmisülnek. Még akkor is, ha nem volt ellenség a közelben! 107km-re dob az állomástól, és a leggyorsabb TM-ek is csak 140-150 körül haladnak, szóval mire odaérek, sok vadász lesz úgy is. Ráadásul ahogy 10-11km-en belül érek, egy rahedli teleportál a közelembe, szóval mindenképpen sok lesz. A kapun sem tudok behozni hajókat, azok is megsemmisülnek 2-3 mp múlva. Így a flotta sem múkod.
Érdekesen van megoldva a küldetés védelme. Rakétázás közben sokszor eltalálom az állomást. Szokás szerint jön a figyelmeztetés, fenyegetés, stb. De az állomás ekkor sem vált ellenségre, csak elkezd csökkenni a teladi repu. Bedokkolás után továbbra is lõhetõ vagy, ezt más állomásokon/ellenséggel nem tapasztaltam. Folyamatosan sérült a hajóm, amíg dokkolva voltam. Ráadásul hiába UFJD-vel megyek be, dokkolás után már "simán" kell kimenni, az is elvesz pár értékes másodpercet.

Sziasztok! Rakétákkal szedtem le a vadászokat messzirõl. Jó ha van dokkoló computer a hajódon mert csak közel mégy az állomáshoz és máris bedokkol. Kidokkolsz és jumpdrive rögtön.
Én flottával mentem, ráküldtem õket az ellenre, a hajómmal pedig tettem egy kis "kerülöt..."
Úgy emlékszem, TM-mel mentem és kiküldtem a vadászokat, azok lefoglalták az ellent amíg beértem.
Cobra.
Pedig csak annyi a misszió leírás, hgy gyorsan menjél az állomáshoz, akkor nem lesz annyira sok vadász, meg vigyél magaddal sok rakétát, hogy azzal szedd ki õket.

A plotban most ott tartok, hogy Freedom"s Reach-ben kell bedokkolni a Trading Stationre, kimenteni az ott lévõket. A kaput erõsen õrzik, így csak UFJD-vel lehet bemenni. Eddig rendben is van, de mihelyst közel érek, cirka 10km körül, egy rahedli vadász jelenik meg köröttem. Bármit teszek, szétlõnek, mielõtt elég közel érnék, hogy bedokkoljak. Biztos én csinálok valamit rosszul, de a gyenge angolommal az Egosoftos leírás alapján sem jöttem rá a megoldásra.

Szia Romeo One! Mik voltak az elõtte lévõ feladatok? Megpróbálok segíteni, csak hirtelen nem emlékszem pontosan mindenre. Én nem túl régen fejeztem be, talán beugrik.
A New Home plotban hogy a rákban értétek el a Trading Stationt? Kilóméterekre tõle szétszednek...

maniac78
Scorp féle mappal leragadtam. Miféle scriptet kéne bemásolni és hová hogy mûködjön?

Forget Khaak and Xenon, the wife is the biggest threat to my Empire! Rank: Conqueror / Mogul Capt. Yacht: Teladi Hawk (ISN Katalin)

Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. A TC-ban a Balance of Power részben elakadtam. Ott járok, hogy megtaláltam a Pirate Bázist, egy kis lövöldözés után a feladatom: Retrieve: Stolen Terran fighters. Nem tudok angolul. Valaki tudna segíteni, hogy mit kell csinálni? Segítségeteket elõre is köszönöm és további jó játékot mindenkinek.
Csinálom azt az X-TC modot és nagyon jó. Egyenlõre sokkal érdekesebb mint az alapjáték. Mire jó lesz a Rebirth (1-2 év) addig elleszek ezzel. Fõleg hogy napi 15 percet se tudok játszani vele.

De érdemes kipróbálni, nagyon jó lett szerintem!

RJoco
Mit vettél és hogy válik be?
Én is gondolkodom egyben.

Warning! Cargo bay open, shields are down!