12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#121 Cirka 45,50.- euro lesz, előreláthatólag. -
#120 Remelem vegre rendes menurendszer lesz a jatekban, mert a regi, hogy finoman fogalmazzak kisse elavult.
Csinalhatnanak mar egy rendes GUI-t hozza. -
tomonor #119 dettó -
tom36 #118 én már csak ara vok kiváncsi h mikor tom megszerezni mer megjelenés után még egy jo darabig nem lehet majd letölteni ,megveni meg nem hiszem h megfogom veni nem vagyok ojan gazdagmeg -
#117 De egy zseni! És mi ezért szeretjük az Egosoftot, nem pedig a kinézetéért -
tomonor #116 csúnya a pasas :'< -
#115 Már a bejelentés napján lehetett előrendelni XD Amúgy az ilyenekről annyit hogy S.T.A.L.K.E.R.-t évekig lehetett előrendelni annak ellenére, hogy "ők" (az eladók) "tudták" a megjelenési dátumot. Szal várjuk ki a végét.
Infókaz pedig itt találtok.
Ha lapozgattok, van még más is -
tom36 #114 ohh ez pont jo mer ugyis szeptember elejére terveztem az uj gépet már csak kerüljön fel netre is minél elöb mer nem lesz egy olcso valoszinüleg meg beszerezni se lene a legegyszerübb -
#113 Szeptember végére mondják az egyik interjúban, és az egyik külföldi lapon is ahol elő lehet rendelni (20 font ha jól emlékszem, de magyarországra nem szállítanak) szeptember 29-edikét írják megjelenési dátumnak.
Mondjuk nem bánnám ha előbb lenne. -
tomonor #112 szeptember közepe ha midnen igaz... -
tom36 #111 Üdv nem tudnátok némi infót mondani arol h mikor várható a megjelenése mer már jo fél éve nem voltam a forumon és egy kisé elmaradtam a dolgokal (csak h tudjam h medig kel megvennem az uj gépem legkésöbb) -
tomonor #110 Csapattárs NPC-ről annyit, hogy mostmár nem wingman-ek lesznek, hanem wingek, ami annyit tesz, hogy kijelölhecc ennyi npc hajódat ebbe a csoportba, és külön addhatsz nekik parancsot, a másiknak meg megint külön. Stratégiai szempontból jó...
A terran flottáról meg annyit, hogy előbb még ott lesz a teljesítendő sztori-kitudja mi lesz majd benne... -
mindero #109 Milyenekre gondolsz?
Tudtommal nem sok van (én most a Babylon Projectet tolom).
On:
Az az utolsó kalóz anyahajó azért rendesen odavágott! Végre lehet firefly-kodni: beugrok a rombolóval, levadászom a kíséretet, elfoglalom a kereskedőhajót, eladom a cuccot a feketepiacon.
De először persze kiépítek majd egy kisebb terran flottát , aztán leszek kalóznagyúr. Már csak a csapattárs NPC-k hiányoznak.
Eh, lehet h mégis valóra válik egy álom?
-
tomonor #108 Én is felraktam, ám istenigazából nemtudom miért. enyém
Apropó, kicsit off:
Nem kéne neked topicokat nyitni azoknak az űrszimulátoroknak, amelyek nincsenek az SG-be? -
#107 Na, itt az új trailer -
tomonor #106 http://uk.youtube.com/watch?v=4St75fv-b5Y -
#105 Új videjó dejó XD -
tomonor #104 jaja -
mindero #103 Mindenesetre remélem h jó hosszú lesz, és komor, aztán a végén odavághatunk a többi fajnak is -
tomonor #102 Először én is azt hittem, ám gondolj bele. Magát a játékot úgy hirdeti az egó, hogy meg fogjuk ismerni, miért lettek a terranok ilyen zárkózottak, ám azt nem említette, hogy befejezi a történetet... -
mindero #101 Azt mondták h több plot is lesz (vagy több kezdés, lehet h rosszul értelmestem.)
-
tomonor #100 ha jól gondolom, akkor most a plotban egy terrán pilótát fogunk alakítani, még az előtt hogy az X univerzumból felfedezték volna a földet, és a plot pont az x3 reunion végéig tart majd. /alternatíva/ -
tomonor #99 The X Universe - angol comment -
tomonor #98 Hmmm. Már örülök hogy megnyitottam ezt a topic-ot. Valamelyik modder nem tud beilleszteni egy logót a lécbe? -
#97 Hát, én a TC-ig kipróbálom a VegaStrike-ot. Sok mindent írtak róla, ideje, hogy saját kezüleg leteszteljem -
Legend #96 Persze én is csak találgatok, az is lehet, hogy a képek különböző fejlesztési stádiumokból vannak, biztos akkor lesz minden, ha már feltelepítettem a TC-t. Addigis holaza Freespace 2? -
tomonor #95 Ha a videómegjelenítőre gondolsz, az valóban lekerül a jobb alsó sarokba, ám ha megnézed az állapot megjelenítő jobb sarkát, akkor van ott zárójelben egy monitor. valahogy igy néz ki: (=) Az lesz a videómeghelenítő.
A turretek eddig is forogtak...az XTM-be...Nos mivel az XTM fejleszti a játékot, így érthető.
Azt valahonnan gyanítom hogya fegyverkoordinátorok elrejthetőek lesznek, ugyanis az egyik képen egy busterbe van acsávó, és nincs ott a fegyverválaszték.
Továbbá az egér: végignéztem az új képeket, van amelyiken nincs ott, ám leeht hogy csak félrecsúszott ;) -
Legend #94 Remélem, eddig csak W.I.P. képeket láttunk, és még módosítanak rajta. Idegesít a bal felső monitor hiánya, és a csilli-villi fegyverindikátorok, túl színes az egész HUD, pont ezért hanyagoltam a Military HUD-ot is.
A Sidebar eddig is volt, csak a jobb oldalon, szerintem attól, hogy átrakták a másik oldalra még ugyanúgy összecsukható lesz. Ezek reklám képek, bezárt sidebarral nem lehet villogni, azért van rajta mindegyiken.
Úgy tűnik, végre forognak a Turretek, remélem mindegyik hajón nemcsak a legújabbakon...
Földreszállás??? Minek? Ez nem az X3: Skirmish. -
#93 Na, akinek van ideje, az nézze inkább meg, hogy a sidebaros képeken látni lehet-e az egeret (én lusta vok most :P).
dronkZero: azért más feladat egy pár pálcikából/nagyon alap grafikából összetenni egy világot és az X3 Reality Enginejével!
Gondoljunk csak bele: most nyafogunk (többen is) a bolygóraszállásért. Ok, beleteszik. De akkor legyen minden szektor bolygója változatos, ne csak 1-2 sémára épüljön az egész! Sőt, ha beletennék a bolygók közötti utazgatást, akkor még több bolygót kellene csinálniuk, s nem egy sémára!
Fölöslegesen elpazarolt idő lenne -
#92 Na helló, nem kell leharapni a fejem, hé! :)
Jó kis játék ez az X3, semmi kétség!
De pont ezt mondom:
"Tulajdonképpen az X3 Reallity Engine-nel LEHETETLEN bolygóraszállást kialakítani,"
Nos, azt számszerűen nem tudom összehasonlítani, hogy mennyivel lett szebb(de, a felbontás kereken 30x akkora), de azóta a gépem... ööö... 150-szer lett gyorsabb, RAMom 500szor annyi van... :P
De emellett el _kellett_ hagyni a bolygóraszállást. (Igaz, nem most, még X -Beyond.. környékén, mert ugye: "Nem illik az X világába")
Mellesleg még:
"(mert közbe szól a fizika)"
Na pont ez az, hogy pl gravitáció X-éknél, nagyon nincs. Frontier-ben lehetett parittya-manővert csinálni gázóriásokkal, csillagokkal! (Tény, hogy emellett igen nehéz volt az űrben megtalálni valakit, és a csaták is érdekesen folytak: reálisan, nem sztárwárszosan)
"Űrkockák háttérbolygóval? (kitombolja magát)"
Bizony. Legfeljebb végtelen űrkocka, ahová szinte soha a büdös életbe nem fogsz elmenni, mert minek? Esetleg pénztermelés közben, SETA-ban...
Mellesleg zuhantál már le bolygóra? Mert én meg azt próbáltam ki. Kicsik. Még bőőven látni a görbületet a felszínen...
Mindenesetre nálam a First Encounters a viszonyítási alap és eddig még azt az összetettséget nem érte el egy ilyen játék sem. 15 éve...
De mondom, szerintem is teljesen királyság az X3, mostanában csak azért nem játszok vele, mert nem merek... :P Meg rámenne egy hetem(hónapom?) mire összevadásznám a régi modjaimat, és átnézném az újakat... -
tomonor #91 Oké, mégis csak megmutatom miről beszélek :D
KLIKK A KÉPRE -Amint megnyitottátok a képet, nézzetek jobbra, pirossal bekereteztem az állomás és transporter hajó ikonját. Ha azt a menüt valóbban el lehetne rejteni, akkor azok az indikátor ikonok a kérdőjel helyén lennének, elhalványítva. Ám ott a képernyőn belül vannak. Ezért nem hiszem hogy be lehetlesz zárni azt ott. -
tomonor #90 Sőt. Fogadok hogy nem lehetlesz eltüntetni. :D Ha megjelenik egy kép a sidebar-ral elrejtve, akkor valakinek teszek egy szívességet, ám ha fordítva... >:) -
tomonor #89 Aha, szóval pipa. Én szerintem pedig az a pipa nem az ablak bezárására szolgál majd, hanem a "quest log" funkció elérésére. Most ahogy nézem, az a menü két eshetőség lehet:
-egyik hogy az lesz az új gyors menü, ha lenyomjuk az entert/ vagy a jobb egérgombot (és esc-el lehet kilépni)
-másik, hogy az a sidebar örök funkcióként ott lesz. Erre abból következtetek, hogy a állomás/hajó képen túli indikátor ikonok azon a sidebaron belül vannak. Ez azt jelenti, hogy ha aktiváljuk, akkor összébb megy a kép, vagyis összébb kellene mennie. Ezt kötve hiszem hogy ilyen lámán dolgoznák ki, irc gondolom mindenki emléxik a Reunionból az elhalványításra. Jó, most lehet hogy nem értitek miről beszélek, már este van, és lehet hogy én se, ám annyi biztos, amíg nem jelenik meg egy kép anélkül a sidebar nélkül, addig számomra bizonyos lesz hogy az örökké ott lesz. :/ -
#88 Űrkockák háttérbolygóval? (kitombolja magát)
Javaslom, menjél be pl. split fireba, célozd meg a horizontot, és nyomj egy SETA-t. a bolygók körbejárhatóak, elhagyhatóak, meglesheted a sötét oldalukat (Cloudbase South Westben már körbejártam), sőt, ha van quadrillió pénzed, állomásgyűrűt építhetsz köré. Kockaűr :P Az X2 óta nincs olyan a trilógiában.
Bolygóraszállás: Tomonor elmondta a dolgokat elég jól. De én még hozzátenném, hogy:
Eszi a RAMot
Nem illik az X világába -
mindero #87 Igen, szerintem is forognak az ágyúk. Ez nagyon állat lesz -
mindero #86 Tuti ki lehet kapcsolni.
Ez így nagyon idegesítő lenne. Nem értem mondjuk h ugyanez a menüsor mért nem alulra kerül, mint a windowsba a tálca. Így nagyon megbomlik a képernyő egyensúlya, majd automatikusan félrefordított fejjel fogok játszani. -
#85 Szerintem ki lehet kapcsolni, nézd a legalján a jelet. egy négyzetben egy pipa. Ez álltalában azt jelenti egy menünél hogy.:
-ok
-accept
és lezárja a menüt.
De majd kiderül. -
tomonor #84 Úgy néz ki mégse lesz eltüntethető az a side-bar :( -
tomonor #83 Új képek! :o Amúgy érthetően ráfordulnak. >.< -
#82 Azon a képen ahol a kalóz romboló a "Brigantine" az Argonokkal harcol ferdén állnak az ütegekmindkét oldalon másfelé. Most ilyen a hajó alapban, vagy megcsinálták őket úgy hogy ráfordulnak a célra?
A reunionban néha hülén nézet ki hogy a fegyverek fixen felfelé mutattak, a lövések meg 45-60 fokban repültek ki belőle!
kép