12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Legend
    Ez benne van az első X-könyvben, ami angolul is megjelent. Rendelhető az Egótól. A többit nem olvastam, mert fos német nyelven van, bár tudok németül, de utálom.
  • BuriP
    Innen letölthető a Terran conflict - Think video HD felbontásban.
  • tomonor
    Igen, ennyit én is tudtam. Egészpontosan át szeretném élni, kár hogy ez az X-Tension-ba történik. :<
  • BuriP
    A Shonen egy teljesen mechanikus faj, az Ősi faj szóvívői, végrehajtói. 2912-ben (Argon idő 742) az ősi faj elküldi őket az öt fajhoz és megtiltja nekik, a győzelem küszöbén a Xenonok teljes megsemmisítését.
    Ez volt az egyetlen eset, hogy az ősi faj illetve a Shonen-nek közvetlen kapcsolatba léptek volna velük.
  • tomonor
    És ugyebár "Amaro a lídör" :D
  • Legend
    A Reunion dobozára rá van írva, hogy "say goodbye to social life and/or sleep". Nagyon találó, valószínűleg a TC-vel sem lesz másképp.
  • tomonor
    "Subscribed to DeepSilverHQ"
  • mindero
    Hogy a csudába találtad meg egyébként? Többször is rákerestem hd verzióra, de sehol sincs még fönn a youtube kivételével.
  • Amaro
    A fight trailert én is várom, bár mindegy, mit fog mutatni, így is el vagyok/leszek veszve megint. A Reunion kijövetelekor is megkergült az időbeosztásom, most se lesz másként. Az eddigiek alapján lesz épp elég újdonság benne, hogy a monitor elé szögezzen. No meg a felélénkülő fórumélet, gondolom jön majd megint "viku a kis", "Valen a Hun", "Pyton a kockás", az újgenerációs Tomonor és Vitéz meg már úgyis itt van.
  • r4pt0r
    Dehogynem egy kis történelem, quest panel, és szép kilátás. :D Egyébként szerintem a fight lesz a legutolo trailer, és a legjobb.
  • tomonor
    Deee. Például megmarad a régi Buster. :D
  • mindero
    Ez is jó volt, bár én a FIGHT trailert várom a legjobban :D
    Ebből nem sok minden derült ki.
  • tomonor
    Azt mindig is tudni akartam... mi történt akkor egész pontosan? Egy üzenetet küldött a Sohnen? Milyen formában? :o
  • BuriP
    Az ősi faj is megérett egy seggberugásra a sok szivatás miatt! Először lezárják a kapurendszer nagyrészét (az X-univerzum létrejötte), aztán a xenonokat sem engedik elintézni mikor lehetőség nyílik rá (xenon-konfliktus vége)!
  • r4pt0r
    Huh naagyon hangulatod video, egyre jobban tetszik és nem egy Reunion+XTM kiadásnak.
  • tomonor
    Ép abban a percben frissítettem a youtube-ot amikor felkerült, tehát még a videó nagyon új...
  • tomonor
    Apropó:
    X1 - Xenon Conflict
    X2, X3 Reunion - Khaak Conflict
    X3 - Terran Conflict
    X4 - Sohnen Conflict ?_?
  • BuriP
    Nagy felbontásban nincs? Az EGO oldalán még nyomát sem látom!
  • tomonor
    "The remaining Terraformer, led by two so-called CPU-Ships (#efaa and #deff) are now retreating to the sectors beyond Menelaus’ Paradise; the Boron refused to take the chance and wipe them out completely because of ethical reasons." -ezt is az argonopedián találtam, ezek lehetnek a henger hajók. ^^
  • tomonor
    http://argonopedia.ppcis.org/race.php?race=7

http://argonopedia.ppcis.org/history.php?his=32

http://3.bp.blogspot.com/_O0AA1Ch7LgE/SLSNqDIkgoI/AAAAAAAAACA/4B2B36ds1aU/s1600-h/mime-attachment.jpeg

Ezeket úgy képzeld el mint a transformer robotokat. Előbb letarolnak mindent, leszálnak egy alakzatba, átalakulnak, életkörülményeket jezdenek el teremteni. Ez még rendben is volt, csak hirtelen jött az a szoftver update, ami megcseszegette a boot.ini-üket, és MS-Dos-t tett fel vagy Macintosh-t, aztán már érthető miért fordultak a Föld ellen.
  • tomonor
    :D Én vagyok az első nézője!!!! Terran Conflict-Think Trailer
  • Amaro
    Miért, fel akarod ásatni a bolygót terraformálás címszó alatt? Ezt a műveletet mindig technika végzi, a légkör átalakításával, felszín formálásával, nem ritkán nagyon csúnya robbantásokkal - legalábbis az általam olvasott/látott scifi irodalomban, tehát nekem belefér a xenon csapat ebbe a témába, főleg az eredeti mivoltukat figyelembe véve, hiszen terraformer célzattal (is) készültek anno.
  • mindero
    Viszont én arra kíváncsi lennék h ez a terraformálás hogyan is megy végbe. Elvégre az űrhajók maguk a xenonok, azoknak meg nincs kezük/lábuk.
    De biztos ez is kiderül az intróból.
  • BuriP
    Ha a nagy henger alakura gondolsz ami az intró végefelé is szerepel, azt írják CPU hajó, gondolom a xenonok központi (anya-)hajója, M0-ása lehet. Talán ez lesz a sztori végén a fő célpont, mint az X2-ben a Kha'ak M0-ás "bolygópusztító".
    Hogy tud-e terraformálni, letarolni egy bolygó felszínét, annak a játékban nem sok értelme lenne (hiszen az űrben játszodik), legfeljebb a történetben.

Viszont a blogban tesznek először említést a Kha'ak-okról, a TC-vel kapcsolatban.
  • r4pt0r
    Nem érted. Csak egy hajó lesz vagy tud is terraformálni.
  • tomonor
    azok a xenonok...
  • r4pt0r
    Azt vágom, de mi jelentősége lesz a játékban?
  • tomonor
    *terraformáló
  • r4pt0r
    terraformer hajó? mi a csöcs
  • tomonor
    ez az intró nagyon ott lesz :D
  • mindero
    Elindították az X3:TC blogját, máris kiderül pár érdekes új infó:
    pl: óriás terraformer hajó, khaak kaptár, katonai támaszpontok, halom új fegyver, nem-játékos vállalatok, új rakéta kezelés stb.. is lesz.
    Van pár új kép is.
  • mindero
    Akkor jó
  • tomonor
    biztosan benne lesz, mer ez a játék most a harcra öszpontosít. De ha nem, biztos nap alatt elkészítik a scriptet hozzá, szal...
  • mindero
    Remélem beleépítik a szektorok elfoglalását.
    Anélkül nem sok értelme van a nagy flottáknak, a vadászrajoknak, meg a többinek. Az x3-at is ezért hagytam abba. Ott voltak a bazi nagy hajóim, de nem tudtam velük semmit kezdeni (néha egy kis khaak/xenon/kalóz irtás)
    Egyszóval: legyen terjeszkedés!
  • r4pt0r
    Azt néztem ott a Boron shpiyard is kb ua mint XTMben, bár nem zavar mert nekem az nagyon bejött.
  • tomonor
    *vagyis az XTM már igen, többrészüket, ám látok itt egy csini kis új terran hajót :D
  • tomonor
    Az utolsókat még nem láttuk :P
  • r4pt0r
    Itt van pár új kép 30 db, remélem még nem voltak.
  • tomonor
    X3-ba élesebb.
  • BuriP
    Magát a játékot én sem mérném az X3hoz, csak a golygó felszine a Városok utak fényeivel számtalan bolygón látható a reunionban is, szinte teljesen ugyanilyen mintázattal.