12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • r4pt0r
    Ne linkeld be a Thinket megvan HDban és ott nicns olyan ami kicsit is hasonlít egy gyűrűre. :D
  • Vitez77
    Hidd már el, az az
    Na, aztapaszta! :D
  • Vitez77
    Khmmm..úgy tudom, ez a Föld-gyűrű..
    (bár biztosra csak a megjelenés után mehetünk)
  • r4pt0r
    Hát akkor nem olyan mint edig selyteni lehetett. Mert a videkben nem létezik Föld-gyűrű. És mint eddig gondoltam azt hittem ez egy gyűrű. De a képen az nem az nézd meg jobban. :D
  • Vitez77
    Egyet kell értenem Tomonor barátommal: az a Föld-gyűrű :P
  • Vitez77
    Végre, szebb és nagyobb központi csillagok! Az X3 legnagyobb hibája (lám, én is találok hibát) számomra az volt, hogy pl. Akeelas Beacont teljesen tönkretették. Remélem, itt azért valamennyire jobbak lesznek
    (Bár egy ilyen SoaSE típusú csillagnak jobban örülnék)
  • r4pt0r
    Nézd meg még1x, mert ez külön van nem egyben. Egyébként a vidben nem láttam az a gyűrűt nem volt sehol a Földnél. :D
  • tomonor
    hajószállító. Olyasmi mint a valóvilágba a kocsitrélerek amikor szállítják a volkswageneket az autószéleshez :DDDD
  • tomonor
    az nem állomás, hanem a Föld gyűrű -_-
  • r4pt0r
    Erre gondoltál?

• mindero
    Hát ez meg mi a csuda?!
    Valami módosított kalóz TS?
  • tomonor
    hajótranszporter :D amugy a nap effekt is király lesz :DD
  • BuriP
    Na egy ilyet akarok majd mindenképpen!
  • BuriP
    Nem, tényleg látszanak.
  • tomonor
    hát a youtube-os változatban nekem nem látszik semmi, a gépem meg tul denge a HGD videókhoz. Jó lenne, bár szerintem csak optikai csalódásként csinálták meg, azért van az accelerator kapu ott végülis... :/
  • mindero
    Most néztem h lehet a szektorok között nem csak a kapukon keresztül lehet majd átmenni, hanem repülve is?
    A think videóban van agy jelenet a Hold mellett; a Földre vezető kapu hátterébe látszódnak a Földi állomások.
    Vagy csak optikai csalódás?
  • tomonor
    Többek között azért is mer elvileg az a kapu Last Frontierbe vezetett, nekem meg a gömb van last frontierbe >.<
  • tomonor
    Hát, ezekszerint mivel bugos volt így törölték a következő verzióból. Értelemszerü.
  • Legend
    Hello Saga! Rád mint 40K/Warmachine gurura ezen a főrumon nem számítottam. Egyébként ALAPOSAN átkutattam az egész rohadt gömböt azért a kapuért, de nem találtam. Arra van ötleted, hogy miért tűnt el Scrop Map-jéből is egy idő után a kapu?

(PS: Nonplusultra vagyok a győri 40k csapatból)
  • tomonor
    melyik verzióban? és hova vezetett?
  • SaGa Jr
    Volt is kapu, csak nem benn hanem kívül, félig beleágyazódva a gömb testébe, emiatt nem is volt használható.
  • Legend
    Akkor ezért haltam meg párszor, mikor nekimentem - rést kerestem rajta, a kapunak ott kellett volna lennie...
  • tomonor
    Mindenki azt látja... A shohnen gömb közepén az egy csillag amúgy.
  • BuriP
    Ha a HD felbontású videót megnézed két félgömb van összeforgatva köztük egy kis réssel! Látszik az űr és a csillagok! A kis körök (szerintem is kapuk) pont a résen helyezkednek el így át lehet rajtuk repülni. Ellenkező esetben ugyebár csatt a falnak.
    Szerintem xenonok mert bár a piros köd, illetve fény egyik fajra sem jellemző, de ha megnézed a blogban a xenon cpu hajót abból piros fény árad ki!
  • Legend
    A Sohnen gömb legalábbis XTM-ben nem üres. Én bent voltam, és EZT láttam. Lennie kellett volna egy kapunak is odabent a koordináták szerint, de nem találtam sehol. A Memorial of Light-ba vezető kapuról van szó, a Dyson gömbben kellett volna lennie, de mostanra megszűnt (!), Scrop térképe már nem köti össze a két szektort.
    A vörös gömbben több kapura emlékeztető képződmény látszik, valószínű valami csomópont lehet - nem is beszélve arról, hogy még nem láttuk az új PHQ-t - akár az is lehet.
  • Amaro
    A maró manó - és ezzel zárjuk is le a témát, ez itt kérem a TC topik
    Az a vörös köd engem is elgondolkodtatott, de valahogy nem hiszem, hogy a Sohnen belső lenne. Bízom benne, hogy az a TC egyik újdonságát mutatták egy pillanatra.
  • mindero
    Igen, úgy tűnik felturbózták kicsit a Sohen gömböt
  • tomonor
    jah xD
  • BuriP
    Mondjuk már a build videó is inkább fight videónak sikeredett
  • tomonor
    Fogadjunk hogy utoljára hagyják a Fight videót :D
  • BuriP
    Akkor az utolsó hsz tárgytalan.
  • BuriP
    Működik az most néztem! Ha felmentél az oldalra kattints az egyik mirror-ra aztán akövetkező ablakban a "Click Here To Begin Your Download" sorra. én a german mirror#1 et használtam az biztos jó!
  • tomonor
    wáh, tévedtem, mukodik, csak csendesen nyitott magának egy külön fület. >.<
  • tomonor
    a manó... Amúgy nem műkszik a HD link :< >.<
  • tomonor
    Akkor Amaro mi? "A Maró"?
  • BuriP
    Olyan mintha egy gömbben lennénk, talán ebben a xenon állomásban amit a blogban mutatnak.
  • r4pt0r
    Nem tudom figyeltétek e de van a vidben egy piros ködös cucc. Úgy néz ki mintha egy állomás belsejében lenne, van ott 3 kapu meg ilyen piros cucc. Kiv vagyok mi lehet.
  • Amaro
    Köszi, már kifolyt a szemem a YT változaton, mindenáron el akartam olvasni a menüket ;)
  • Amaro
    Amaro nem "lídör", nem is volt soha. Se idő, se energia, különben is itt vagytok ti éllovasnak - te például ébredés után és lefekvés előtt tutira beugrasz az Ego HQ-ra, nem is szólva a közben lévő 10-20 alkalomról
  • tomonor
    jah, Angol ftw. Német az egy vicces nyelv.