12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • r4pt0r
    Hát elvileg az x3 is x2 kieg lett volna de hát látod mi lett. :D
  • Legend
    A képek azt sugallják, hogy a game megéri majd a vételárát. Rengeteg újításra kell majd felkészülnünk, azt hiszem pillázni fogunk majd rendesen. Kissé félrevezető az 'X3' jelzés a TC előtt. Kíváncsi vagyok mit kell majd újra megtanulni hozzá...
  • tomonor
    suckage
  • Legend
    fuck
  • Vitez77
    És hogy legyen még több hír: mivel besz@rt a gépem, odalett minden összegyűjtött anyagom (kódok, képek stb), ezért a tervezettnél korábban jelentem be: bezár a spacesimulators.gportal.hu
    Októberben akartam volna lezárni időhiány miatt, de a rohadt vírusom miatt hamarabb kell.
    Olvasni még tudjátok, néha (amikor ráérek) lesz frissítve, de nem a szokásos napi híradag lesz.
    Nagyon megköszönöm azoknak, akik eddig ellátogattak oda, remélem tetszett, s hogy találtatok benne hasznos dolgokat.
    És hogy miért itt jelentem be? Nem nagyképűségből, csupán volt egy kis (szokásosan amatőr) képecském, amit ki akartam volna tenni, de odalett, a progival együtt, s nem akartam, hogy azt higgyétek, hanyagságból nem kezelem az oldalam.
    u.i.: én attól még maradok XD
  • tomonor
    O_O AZ ANNNYJÁÁÁÁÁÁÁÁT >_<
  • Vitez77
    Istenem, add, hogy legyen egy hozzá hasonló szektor!
    Amúgy hírek: 2 website is megváltoztatta a megjelenési dátumot szept. 26-ról okt. 3-ra!
  • tomonor
    Én arra leszek kiváncsi hogy lesz e végre Akeela's Beacon remake...
  • Vitez77
    Nekem a legjobban azok a "felkelő Nap" effektusok tetszenek. Gyönyörű
    No meg az a kék csillagköd. Asszem megvan a bázishelyem
  • tomonor
    én először "zsilipért" olvastam :DDD
  • BuriP
    Izé... zsepiért. Már nem is látom mit írok!
  • BuriP
    He-he-he (sátáni kacaj)

Gyönyörűek!!!

Ahogy az a Xenon K, vagy J ki van dolgozva!
    A kapuroncson még világíttanak a reaktorok kétoldalt!
    Plussz a háttérben a galaxisok, csillagködök, a napok, stb.!

Megyek zsipért.
  • Vitez77
    Új képecskék hehe
  • Vitez77
    Nemtom, bár én nagyobb esélyt látok arra, hogy a PCGuru ír majd róla
  • tomonor
    Hmmm, nem tudja-e valaki hogy a Szeptemberi Gamestarba írnak-e valamit az X3-TC-ről? >.<
  • Vitez77
    Megnéztem már vagy 1000X :P
  • BuriP
    Nézd meg a TC videót (mondjuk ne a youtube-ost hanem a HD-st), vagy a képeket ilyen gyűrűnek se híre, se hamva, sehol.
    Végül is egy ilyen gyűrűn mint a reunion végén, ezer dokkolási lehetőségnek kell lennie értelemszerűen. Mekkora földi szektort kéne csináli az egosoknak hogy ezt megjelenítsék! Így hogy a védelem hajókból, ilyenorbital defence station-okból és egy-egy nagyobb állomásból áll könnyebb megcsinálni.
  • Vitez77
    Hát, szerintem az X3: Reunion végén látható gyűrűt nem cserélték le.
  • BuriP
    Igen, hogy mire való azt első pillantásra megértettem, és tetszik az elgondolás! Képzeld csak el: egy ilyenből kiugrasztod a pilótát, és szerzel rögtön pár vadászgépet is vele együtt! Bár sajnos biztos hogy az első találatkor rádereszti a vadászokat.

Védelmi gyűrű van a föld körül, de tényleg nem biztos hogy egy összefüggő építmény. Azokon a képeken mikor a föld közvetlen közelében repülünk (a videóban és 1:20 és 1:30 körül) látszik hogy egy csomó szerkezet, hajó úszik vagy lebeg egy síkban a bolygó körül. Gondolom ezekhez tartozik az a nagy felépítmény is ahova be lehet dokkolni.
  • tomonor
    pfff, én suliba nk internet közelbe (plumber ftl)
  • Amaro
    Nem vagy egyedül. Fél szemmel mindig figyel(l)ek.
  • Vitez77
    Áááháháá! Nemigaz! Sok ember iskolában görnyed, én meg itt vagyok egyedül! Ez így nem fair! (+vírusos a main gépem)
  • mindero
    Ezek a terran hajók baromi jól néznek ki.
    Végre űrhajó formájúak :)
  • Vitez77
    Aztadurva, neked szemüveg kell >.<
  • r4pt0r
    Ez a kép sajnos nem győz meg engem. Mert mint írtam már párszor ezen nem lehet látni gyűrűt hanem 2-3 db valamit ami nincs összekötve. Talán itt még nincs kész majd kiderül. De szerintem még mindgi nem az, lassan itt a teljes és fény derül az igazságra. :D
  • tomonor
    szerintem terran torpedó siló hajó. Szerintem.
  • Vitez77
    Én is csak "ha"-t mondtam.
    Amúgy ja, kiegyenesedtek, de nem is baj (elvégre itt tervezett kapuépítés volt, míg az ősöknek egy kicsit "kapkodniuk" kellett miattunk)
  • Vitez77
    Amúgy, ha nyáladzani akartok, íme egy kis art.
    Lehet találgatni, hogy az a nagy hajó vajon milyen típus lesz?
    BuriP 229: az egy TM. Itt vagyon is írva róla néhány szó.
  • tomonor
    Ám én nemhiszem. Csak annyiból hogy az X3 motorja nem lenne képes kezelni annyi grafikai állományt/nem lenne képes olyan gyorsan, loading screen nélkül menet közben megnyitni egy egész rendszert... Amugy láttam az egyik videóban, hogy kiegyenesítettek a naprendszerek "dobozai" az univerzum térképen.
  • Vitez77
    off: Hétfőn 8-20-ig. Na erre varrjál gombot!
    on: Hát, ha lehet, akkor szerintem max. a Naprendszeren belül (a már többször is megbeszélt problémák végett)
  • mindero
    Lehet h tényleg gyűrű, de ettől még az eredeti kérdés mindig fenn áll, h vajon lehet-e majd szektorok között átrepülni.
    Bár végül is tök mindegy, úgyse lenne senki olyan hülye h a fél perces ugrás helyett napokig setázik az űrben.

Csak föltűnt mint érdekes lehetőség.
  • tomonor
    nekem mondod? >.< Péntekenként este félhétig kell benmaradnom a suliba... UPSZ, off >_<
  • Vitez77
    Érthetően nem értettem
    Bocs, ma ilyen napom van (gy.k.: sz@r)
  • tomonor
    >.< érthetően nem neked értettem >_<
  • Vitez77
    MI EZ A TÖBBESSZÁM?! ÉN VÉGIG NEKED ADTAM IGAZAT!!!
  • tomonor
    Higyjétek már el hogy az a gyűrű >.< A közeli "undock"-olási felvétel is a gyűrű, vitéznek van igaza.
    Amugy ha nem hiszitek el, itt jobban kiemeltem.
  • Vitez77
    Amúgy ilyen dolgokról tök felesleges "vitázni".
  • Vitez77
    Hátpersze!
  • r4pt0r
    Szerintem meg nem. De majd kiderül.
  • Vitez77
    1:17-1:30. Bár azért buta lenne, ha be lehetne dokkolni a gyűrűbe. De mndegy. Tomonornak van igaza :D (és áttételesen nekem )