12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Legend
    Szóval a papírmodell felkeltette az érdeklődésemet, remek lépés az X3 makettek felé. valami ilyesmit akarok én is, beszéltem egy lézerlitográfussal, ha viszem neki a 3D-s modell fájljátját (mondjuk egy Buster vagy Nova), néhány tízesért megcsinálja nekem. Ez úgy néz ki, hogy egy zselé közepében fókuszált lézerfénnyel megszilárdít egy darabot, ami pont olyan lesz, mint a modell. Én meg a prototípusöntésben vagyok jártas, makett-öntvényeket készítek a titkos laboratóriumomban, miért ne készíthetnék X3-as maketteket?

Már csak értelmesen ki kellene szedni az érintett hajótípusok fájljait a játékból, ehhez nem értek.
    Help? Érdeklődés? Vagy hagyjam a csába az egészet?
  • Vitez77
    Sztem csak azt küldik hogy "ok, szóval rendelni akarsz, küldj X eurót ide". De sajna nekem eléggé szar a középtávú memóriám, szal szólj, ha kapsz vmi értesítómailt
  • BuriP
    Mintha valami olyasmit olvastam volna, hogy küldenek egy E-mail-t, ha megjön a zsé.
  • Vitez77
    Majd okt. 3-án jelez azzal, hogy megküldik a pakkot
  • BuriP
    Nem tudom mi 5 nap egy átutaláson, főleg hogy reggel 10-kor írtuk meg a papírokat, és délután 4-kor jelezte az SMS hogy a számlámat elhagyta a 10 rongy, plusz még 2 kezelési költség gyanánt. Kíváncsi vagyok mikor ér célba és jelez vissza az Ego.
  • Vitez77
    Ha kérhetem, akkor Terránost :^)
  • dimre
    Akkor majd mi nyomjuk a TC-t, te meg még mindig ollózni fogsz?
    Karácsonyra küldünk neked mentést.
  • Vitez77
    Tovább XD
    Sztem karácsonyra kész lesz, és akkor felaggatom majd a fára
  • dimre
    Ezzel el leszel röpke egy hónapig ?
    Én meg nyugodtan várom a postást, vagy futárt.
  • tomonor
    :D dejóóóó :))))
  • dimre
    Nekem még motyogott valami bankközi díjról is a bankos kisasszony, de én csak pingvineztem. A könyvel együtt kértem én is, igy a végösszeg szállitással 11.546.- legalább is az .tp-nél.
    És tényleg négy öt nap az átutalás simán, de lehet valami extra gyorsat is kérni extra pénzért.
  • Vitez77
    ÁÁÁÁÁhhh..én már az 1. lap felénél szétrobbanok!!!!
  • BuriP
    Mondjuk egy Xenon K 1.10-es méretarányban?
  • BuriP
    Rossz lehetett a gyerek gépe hogy ennyire unatkozott? Majd egy esős őszi napon áramszünet esetén egy marok nyugtatótabletta társaságában lehet hogy nekilátok.
  • Vitez77
    Az a német verzió, ami okt. 2-án jelenik meg, és amit sztem senki sem fog megvenni XD
    Nem vagy feliratkozva az XU Newsra?
    Link
    Én most vagdosom a darabokat
  • BuriP
    Pontosan (pl.: link) miféle papírmodell?
  • BuriP
    Az angoltudása nálam szerényebb nem lehet senkinek, de itt én még mindig 2-est látok, mondjuk én a német nyelvű oldalt néztem.
  • Vitez77
    Amúgy láttátok az X-Universe news-ben azt a papírmodellt? Ki próbálkozott eddig vele?
  • Vitez77
    "The English language version of X³: Terran Conflict will be available from retail outlets on October 3rd..."
    " a hivatalos megjelenés dátuma! Október 2!"
    Nem szemétségből, gyenge angoltudásommal megállapítom, hogy az ott egy 3-as, nem egy 2-es
    Nembaj, most mindenki kapkod a nagy hír miatt
  • BuriP
    Azért mert akcióban adják még nem biztos hogy nem fogy kellő mértékben. Más játékokhoz Polókat, OST-lemezeket adnak, a TC-hez könyvet. Én mondjuk a Legend helyett a Yoshiko-t olvasnám el, annak az alcíme: Hüter der Tore - A kapu védelmezői (-őrzői). Kíváncsi lennék több részletre az Ősi fajokról vagy a Shonenekről.
  • BuriP
    Nesze. A Magyar Bankok. Kevesebb mint 50 Euro átutalása 5 munkanap!
    Mondjuk Október 2-ig még bőven belefér, de jövő csütörtökig négyszer kiérnék vele magam is.

Más! Az imént olvastam az Ego oldalán hogy aranylemezre került a TC, megvan a végső változat, és a hivatalos megjelenés dátuma! Október 2! Aki Steam-men tölti le az már 25.-én játszhat vele (hogy törne le a kezük!).
  • Legend
    Én a többi még lefordítatlan könyv miatt aggódok.
    Ha nem volt elég sikeres a Farnham's Legend, nem biztos, hogy nekiállnak lefordítani a többit. Márpedig erre utal, hogy szinte ingyen szórják a könyvet.
  • Vitez77
    Én a könyvvel együtt rendeltem (már megvan 1X, de annak az állapota pfff :P meg 3 EUR nem sok).
    De ha ezekután kiadnak egy gyűjtői angol változatot, akkor perelni fogok.
  • Legend
    Kezdés: én inkább argonnal kezdek, jobb egy ismert világból belecsöppenni egy ismeretlenbe, a terran szektorokban csak kapkodnám a fejem, hogy mi van.
  • Legend
    Aggasztónak tartom, hogy a Farnham's Legend c. könyvet 3 euróért hozzácsapják a játékhoz. A könyvet egyébként 10euróért árulják, de ez az akció azt sejteti, hogy nemigen akar fogyni, rengeteg van még raktáron és így akarnak megszabadulni a készleteiktől. Ez azért szomorít el, mert amennyiben helytállóak a feltételezéseim, akkor lőttek a többi könyv emberi nyelven való kiadásának. Nagyon el szeretném olvasni a folytatásokat, és tudok is németül annyira, de utálom. Jól mutatott volna az egész sorozat a minikönyvtáramban.
  • mindero
    Én is terran leszek, ott lesz a legtöbb újítás.

Remélem hogy a Boarding Crew nem csak kalózok számára lesz elérhető.
  • BuriP
    A Terránt, kíváncsi vagyok a naprendszerre.

Szerintem Julian nem szerepel benne, legalábbis mint játszható karakter nem volt látható a GC-s bemutatóban, bár lehet hogy a sztoriban összefutunk vele, meg Ben Danna-val.

Buktatók? Szeretnék már beléjükszaladni!
  • Vitez77
    A storyt én végigtolom 2X, 1X Juliannal és 1X egy terránnal. Birodalmat még nemtom melyikkel építek
  • Legend
    Én pont aznap tudom megrendelni, akkor kapok fizut, utána hétvége jön úgyhogy ti előbb megkapjátok, de majd figyelem a fórumot, milyen buktatókba szaladtok bele az elején.

Apropó: Ki milyen startot választ?
  • Vitez77
    Nincsmit
    Legyen már holnap
    Meg október 3-a
  • BuriP
    És köszönöm a segítséget!
  • BuriP
    Reméljük! holnap reggel irány a bank!
  • Vitez77
    Amúgy sztem ha csak simán beviszed a bankba majd a kapott e-mail nyomtatott verzióját, akkor ott már tudni fogják, mit kell tenni ;)
  • Vitez77
    Persze! Én is azzal csinálom! Átutalásnál tök mindegy a bank.
  • BuriP
    Vajon sima OTP számláról lehet pénzt átutalni(eurot) nekik?
  • Vitez77
    És rögtön jön 2 dolog
    1. Nincs külön angol/német/egyéb választási lehetőség. Ezúttal a megszokott nyelvek mind 1 dvd-n lesznek?
    2. Immáron biztos: okt. 3-a a megjelenési dátum.
  • Vitez77
    IGEEEEEEN!!!! VÉGRE ELŐRENDELHETTEM AZ EGOTÓL (+Farnhams Legend)
  • Legend
    Qrvajó lesz, egy másik űrhajós játékomban az 'assault boat' és a 'boarding torpedo' volt a legdurvább fegyvernem, azaz a boarding crew.
    Öröm lesz újra ilyeneket használni.

AZ X3ban mindig fölöslegesnek tarzottam a bolygóraszállást, de pl szívesen átszállnék a marinjaimmal együtt hajót foglalni.
  • tomonor
    "
    The boarding crews are basically an extension to ship capturing, allowing you to acquire ships that are not usually capturable, i.e. larger capital class ships. The process is a lot more involved than simply capturing and requires you to buy and train marines that you can use to board a ship. The marines are trained in a variety of skills, each will be used in a different stage of the boarding, which includes cutting through the ship’s hull while the shields are down, fighting with any onboard marines and hacking the ships control computer. Marines can either be sent in space suits or using a special type of missile, a boarding pod, capable of carrying marines to the target ship."

Hát ez odabasz xD Alig várom :D
  • mindero
    Nem semmi ez a Boarding Crew, még kicsit túl is bonyolították. Bár azt hittem hogy valami normális űrhajóval (mondjuk valami csapatszállítóval) fognak nekiindulni, nem pedig űrruhában, de ez a legkevesebb.
    Kíváncsi vagyok hogy mitől nem fogják őket egy pillanat alatt szétkapni a vadászok (meg a flak persze).