12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • r4pt0r
    Hát én szerintem úgyis maradok az egér+bill kombonál, szóval jó lesz az.
  • tomonor
    "I guess that many of you are just reading these lines in the hope of an answer to THE question: "Can I remove the sidebar?" This question pops up in many comments on in-game screenshots, so here's the answer: Yes if you play in classic mode, and optionally in cursor steering mode. Or if you disable all HUD elements for nice screenshots. You can still open the sidebar with the keyboard then - but if you play with a mouse cursor, it's always there so you can click on it. Just give it a try, it may be better than you thought." - blogból

Aka, félig igazam volt az oldal menüvel kapcsolatban. Csak klasszikus módbab tűnik el. :P
  • tomonor
    Frissítették a blogot! ^^
  • tomonor
    A xenonok hasonlítanak a Skynet-re. Most lázadnak ^_^
  • BuriP
    A xenonok megfertőzték a gyártósort a hibás update-jükkel! Most a lemezek helyett a dolgozókat próbálják égetni!
  • BuriP
    Attól még szerintem nem halasztanák az egészet, legfeljebb a megrendelések beérkezésének sorrendjében teljesítenék azokat.
    ha a sok megrendelés lenne a gond, akkor a várakozással csak még több gyűlne össze a nyakukba. Az oldalukon azt írják a gyártásnál merült fel valami probléma.
  • Vitez77
    Sztem túl sokan tettek előrendelést...
  • tomonor
    Apropó: 1 új zenével frissült a zenetár az oldalamon, illetve egy jobb quality lett a teaser trailer zenéből felrakva - most már le is tölthető a zenedobozból! KLIKK! ;-)
  • tomonor
    X3-TC (steam)

About the Game

It is the year 2938. The long wished-for encounter of the X Universe and the Earth holds both joy and sorrow for the people. Despite flourishing trade, the clash of the diverse races, cultures and life forms creates new tensions, mistrust and open conflict that need to be overcome!

Experience the brilliant climax of the legendary X-Trilogy , and take your place in the history of the X Universe.

* Largest X Universe ever.
    * New faction: the Terrans – inhabitants of the Earth.
    * More jobs and non-linear missions than ever before.
    * More than 100 new spaceships, new ship classes and weapon systems.
    * Re-designed user interface for comfortable control by mouse, keyboard and joystick.
    * New group management tool.
    * Large battleships can be boarded by an outside team.

System Requirements

Minimum
    o Supported OS: Microsoft® Windows® XP (SP2) / Vista (SP1)
    o Processor: Intel Pentium 4 or equivalent 2GHz
    o RAM: 1GB (2GB recommended)
    o Hard Drive: 10 GB available
    o Sound: Soundcard (surround sound supported)

Joysticks or joypads optional but supported. Mouse optional.

• BuriP
    Ezt írják az Ego oldalán. A játék már aranylemezre került tehát nem lehet rajta módosítani (majd csak utólag Patch-el), ezért gondolom a sokszorosítással, gyártással lehet valami, ezért húzódik a dolog.
  • r4pt0r
    Thx.
  • Amaro
    Akkor hát:
    Rapidshare link az X3 TC ikonokhoz
  • r4pt0r
    Nem megy azt írja ki mint tegnap. HTTP 400 hibás kérés.
  • Amaro
    Dehogynem. az oldal bal oldalán: download, pici narancs monitor ikon van előtte.
  • Amaro
    Meg vagy szavazva. Ideje lenne már, hogy legalább az egyik X univerzum témának legyen bannere.
  • dimre
    Addigra már legalább két flottám lesz, xenon rabszolgagépek fogják felszolgálni a délutáni teát, és nagy undoritó svábbogarak lesznek a testőreim.
  • dimre
    Biztos? Én is erre gondoltam elöször de lehet valami programfinomitás is a háttérben.
  • r4pt0r
    Fel tudod tenni valahol az ikonokat mert nem lehet letölteni.
  • mindero
    Én biztos ami biztos megvárom, egyenlőre úgysincs olyan gépem amin futna. Csak ne csússzon hónapokat.
  • tomonor
    lehet hogy nem fogom megvárni hogy polcokra kerüljön, ennek ellenére meg fogom venni. (asszem tudjátok mire gondolok :/ )

Ja, amugy ha eléri a topik az 500 hozzászólást akkor elvileg lehet választani házigazdát. akkor megszavaztok majd? csinálok majd FAQ-t, meg cép kis bannert :P
  • tomonor
    arra leszek kiváncsi hogy magyarországon mikor kerül a polcokra... >.<
  • BuriP
    "termelésbenbekövetkezettelőrenemtervezettkésés" miatt csúszik.
  • tomonor
    :(((((((((((((((((
  • Vitez77
    Késni fog a TC. okt. 10én lesz majd csak.....
  • tomonor
    én ugyis mindig megveszem o.o Ámbár, nyíregyre szokott késni pár napot...
  • Vitez77
    Hááát..a DevNetben még mindig ott van vmi XOU ideas vagy mi, de már rég voltam ott...majd 7végén megnézem.
    Amúgy tényleg, ha vki megveszi a Gamestart (vagy a 9 nap múlva érkező Gurut), akkor mondja már el, hogy van-e benne vmi a TC-ről.
  • mindero
    Megjelent a HD a TRADEből (már pár napja).
  • BuriP
    Holnap kapható lesz az újságárusoknál az új gamestar, a tartalom szerint lesz benne cikk a Games Convention 2008-ról. Kíváncsi vagyok vajon ejtenek benne szót a TC-ről? Ha valaki esetleg megveszi az írja meg majd, legyenszives.
  • tomonor
    na igen, a blogban másat ír >_>
  • tomonor
    hehe, az egyik legjobb dolog hogy én youtube-on is találkoztam ezzel a Daniel Finney-vel, és elmondta nekem hogy az XTM zenéin dolgozott, aztán felkérték hogy az X3 TC-re gyártson zenéket. Tehát nincs több Alexei Zakharov Meg Natalia :( na mind1 ;)
  • BuriP
    Azt mondták a TC a maga nagyságával és komplexitásával szinte egy offline-mmo. Pedig milyen jó volna másokkal, vagy mások ellen küzdeni!
  • Vitez77
    ZOMG letölthető végre a Teaser Trailer zenéje az X3: TC blogról!!! Erre!!!!
  • tomonor
    érdekfeszítő vidik. Majd megkérem néhány német barátomat hogy fordítsák le angolra. akkor meg már tudok mit kezdeni vele, és cikket írok róla az oldalamon.
  • tomonor
    :(((((((((((((( semmi X-online? >_>
  • mindero
    Aki lemaradt annak itt a YOUtube link.

Én se tok németül, úh nemtudom mit vartyognak.

De ez irányításra mondták még régebben, hogy választhatunk a régi/új közül.
  • BuriP
    Ha jól értettem (most nézem az ismétlést - még van pár percem indulásig) az irányítás úgy néz ki, hogy a bal egérgombot lenyomva tartva a hajót irányítjuk, a ballal lövünk, a gombokat felengedve jelenik meg, és kezelhető a kurzor.
  • Legend
    Annyi már kiderült számomra,hogy A TC-ben hol fogok "lakni": többször elhangzik, hogy "achtung! eine ihrer schiffe wird angegriffen in Heimat der Legende"
    Tehát itt is lesz Legend's Home
  • BuriP
    Azért a naprendszert jó nagyra csinálták (akárcsak a Terrán állomásokat)! 3-4 jupiter és 3-4 szatunusz szektor csak amit láttuk és még jópár lehet!
  • BuriP
    Kérdezték tőle hogy lesz-e multi vagy onlien, de azt mondta nem, és a 2,5-ös patch-el elérhetővé vált statisztikafeltöltést emlegette.

Kérdezték még, lesz-e folytatás? Az Xtörténete befejeződött, de kedvelik az "űrjátékokat" olyat még csinálnak.

Nagy vonalakban azt mondta el amit már innen-onnan összeszedtünk és leírtunk a forumban.

• BuriP
    Hiába volt armadával Brend, amikor bejött az az otas ezért pusztított rendesen!