12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#562 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=htDek7E8ekw]:^D I got it from here[/URL]
A linked meg pls javítsd ki -
tomonor #561 D: mi a... >_< -
#560 "And Vitez said:
- Let there be Oort Cloud.
And there was Oort Cloud. And Vitez saw oort Cloud, and that it was good."
Igen! Vitez most örül!!!! (Csak nem műxik a linked, Tomonor) -
tomonor #559 ÁHÁ!!! Vitéz most már örülhet, ugyanis benne lesz a játékba a kedvenc XTM-es szektora: Oort Cloud ^_^ -
SaGa #558 mailed van... -
#557 Gyönyörűek!!!
Azért protonkapitány tehet egy szivességet (azonkívűl hogy feltesz még pár képet és videót), már 12 órát lehúzott egyhuzamban a játékkal, nekem meg még több mint 12 napot kell rá várnom!!!
A terranok kicsit megalomániásak az állomásukba simán dokkolhatna egy Argon Treading Station. -
#556 Ugyanaz a forrás, de 100+ új kép. -
#555 Ebben a fórumban van egy halom új screenshot a TC-ról. -
r4pt0r #554 Most komolyan a megjelenéskor akarják kiadni a fight videt. Nem kéne. :D -
tomonor #553 aha. Tell him to GET-A-LIFE, dude... ;-) -
#552 Nem az, hogy nem szereti: a hunter az nem nézi, mit értékel, hanem csak rákattint a "Szavazok" gombra, mivel (többek között) minden egyes szavazásnál kap a PGO felhasználó pontot, s a hunter az egy kis senki, aki azzal akar nagy lenni, hogy nagyobb rangot akar a pontok által. -
tomonor #551 sajna nem mindenki szereti az űr témát, csak a lövést, öldöklést, vért. >.< -
#550 Ez a halálom: vmi kis p0cs a PGO-n hunterkedett, és végigment az X3:TC képeken, 1 (azaz rossz) szavazatot adva nekik -_-
Öröm az ürömben, hogy kierőszakoltam a PGO-tól egy headert a TC-nek (addig nem hagytam őket békén, amíg nem csináltak 1et XD) -
#549 2GB RAM kell a TC biztos futásához, de kevesebbel (1GB) is elmegy, aki max beállításon akarja élvezni (a nagyobb csatákat is) annak ajánlott a több. A többmagos proci sem feltétel a játékhoz, "csak" ajánlott a zavartalan működés érdekében.
Hogy egy kicsit jobb gép szükséges a TC-hez az érthető több mindent zsúfoltak a játékba (több szektor, több hajó, stb.) ez a gépnek több számolnivaló és terhelés. Némelyik nagy Terrán állomás több poligonból, pixelből áll, mint a reunionban egy teljes szektor! -
tomonor #548 ez nem igaz, a minimum lényege az, hogy a játék minimum 30 fps-el fusson húzósabb helyzetekbe. Nos ahogy az X3:R-t ismerem, nekem még a minimum alatti gépemen is el fog futni, csak esetleg 20 fps lesz menet közbe, és élvezhetetlen lesz a harc. De ettől még elfut. ;) -
#547 Nem kellene az XTM-et bántani. Legtöbb gond a telepítéskor keletkezik, de ezt is kiküszöbölték az 0.7.4 verzióval - ugye mindenki azt használja? -
Legend #546 Nálam is 3,25-öt lát az XP, de mivel stupid user vagyok, egyszerűsítek - szintén emiatt nem értem a többit.
Vitéz: a nemrég látott kisfilmben a live gigatv-n Lehan határozottan 2 GB-t javasol (szóban,az más, hogy mit mernek leírni...) -
SaGa #545 Izéé...
A 32 bites oprendszerek is látják mind a 4 gigát, csak a videokártya memóriájának megfelelő mennyiséget kizárják, mert az a vifeoé. Nálam 3.25GB-t "lát" az XP. Amire figyelni kell, hogy a kernelnek sem árt 1 gigát meghagyni, így a /userva:2304 nem árthat a /PAE /3GB mellé (ezek a boot.ini-be irandó kapcsolók. A modern, dualcore procik mellé elég a /userva, a másik kettőt automatice tudja a herdver miatt az XP). -
#544 TC-hez minimum 1Gb-ot ajánlanak ;)
De mindig kevesebbet mondanak, mint ami kell. Memóriából tényleg jól jönne 4 gb, de inkább majd később.
Rég(ebb)i konfigom a Crysist elvitte low/mediumon speciel, az újabb medium/high-on, és csak 1 pályán akadt speciel be. Halottam viszont olyan, új, roh@dt drága vasról, ami nem vitte ily jól. Szal ja, a minőség nem egyenesen arányos az árral (lásd: X3:R 2k Ft, és jobb, mint a 11k-s gamek némelyike).
Mondjuk Legend: azt is vedd figyelembe, hogy én nem úgy játszom, hogy bespawnolok 30X2 M1et teli M3-akkal, és nézem a grafika miatt a csatát Én magányos harcos vagyok
Szal így újra feltéve a kérdést: hogy fogja vinni (bár 13 days múlva már tudni fogom, de hogy mire számítsak). -
Legend #543 Az Xtm-et a rengeteg új hajó/állomás/szektor/kaland miatt szinte kötelező legalább kipróbálni. Tény, hogy sokkal nagyobb a gépigénye, mint a vanillának, ami viszont elég sivár nélküle. Az, hogy melyik a jobb videokártya sosem derül ki, mert mindkét tábor a sajátjához ragaszkodik, és nem hallgat a másikra (én sem). Az én konfigom elviszi bármelyik másik játékomat maxon, olyanokat is, amik kifejezetten problémásak gyenge gépeken (pl Mark of Chaos), viszont egy maxra beállított XTM sok neki (megjegyzem néha, szélsőséges esetekben, pl 30M1 vs 30M1. Nagy csatákban lemegy 14-15 Fps-re, és zavar, mert ennyiért nem ezt vártam.
Nem is beszélve arról, hogy a videókari csak a harmadik szempont, ez a játék főleg processzor és memóriazabáló, csak utána jön a videókártya.
3GHzes procival nyugodtabb lehetsz, memóriából a TC-hez minimum 2 GB-t ajánlanak, és mivel a memóriamodulok duálban hozzák ki a legtöbbet magukból, 2 vagy 4gb közül választhatsz - a 3mat nem javasolnám, mert 2 duálban menne, a harmadik magában engem ez zavarna. (ezért van nekem 4, függetlenül attól, hogy 32bites oprendszerek csak max 3mat látnak - biztos ami fix.)
Még valami, ami miatt nem érdemes elszállni: a gép teljesítménye nem növekszik arányosan az árával. -
#542 XTM-et le...rom. Próbáltam, de nem olyan jó, mint a vanila (persze tudom, hogy a TC-be sok XTM-es elem lesz).
Amúgy az, hogy letérdel előtte a géped, az nvidia miatt van: a régi atim simán vitte az X3-at maxon, az új meg az XTM-et is viszi(harcban!). Nvidiát egyszer próbáltam, s xarabbul ment minden, mint az akkor már 3 éves atival. Bármennyire is nem akarják beismerni az emberek, az nvidia tömeggyártó, az ati meg minőséggyártó. De ez egy másik téma, nem fogok ezen veszekedni senkivel (igaz, most én kezdtem el osztani az észt).
Lényeg: TC elmegy rajta szépen, akkor jóóó -
Legend #541 A TC-t még elviszi, de szerinted nem csinálnak hozzá is XTM-et?
A reunion laptopon is elmegy, csak fájtolni ne kelljen.
3,5-re felpörgetett procim van egy striker 2 alaplapon 4(!) Gb memóriával, 640mb-os nvidia videókarival. Szerinted nem térdelt le az XTM előtt? Dehogynem. -
tomonor #540 öööö, hát az enyémnél biztos jobban fogja játszani... -
#539 Jólvanna, fáradt vagyok mostanság. De térjünk rá az új (már említett) kérdésre: #537 -
tomonor #538 omg... -
#537 Na, ideje befektetni néhány új dologba a géphez. Bakker, olyan öreg a CPU-m, hogy nem kaptam hozzá alaplapot XD.
Szóval, kinéztem egy C2D 2.5 Ghz-t meg 2 vagy 3 GB ramot. Vidkártya marad Ati X1950Pro 512 MB-a.
Szerintetek mennyire fogja vinni a TC-t? -
Sőt, az árnyék se vet gyűrűt a Szaturnuszra! (én sem értem, de jól hangzik ) -
#535 az még haggyán, de a gyűrű se vet árnyékot a szaturnuszra :D -
#534 Micsoda?
A Szaturnusz nem vet árnyékot a gyűrűjére?
Meg se veszem a játékot!
Most rögtön visszamondom az előrendelést!
-
#533 Ha más gyűrűk: a Szaturnusz vethetne árnyákot a gyűrűjére
De ezen kívül minden kiráááály (eddig). -
#532 Van neki, csak nem olyan sűrű mint a többi gázóriásé így kevésbé látszik. -
mindero #531 Közbe rájöttem hogy baromságot írtam, mielőtt valaki beszól :D
Pedig tisztára úgy emlékeztem hogy van neki... -
mindero #530 Engem az kicsit jobban zavar hogy a jupiternek nincs gyűrűje. De ez csak egy apróság :) -
#529 Sztem te tipikusan az az ember vagy, akinek az is baj lenne, ha túl valósághű.
Szeresd ezt a gamet úgy, ahogy van -
Legend #528 Ja ti nem tudtátok, hogy ez csak egy játék?? Jóhugy nem akartok Splitekkel meg Boronokkal találkozni.
Egy jólképzett Paranid biztosan kielégítő magyarázattal szolgálna a holdakat illetően.
Egy Newtoni fizikával megáldott játék egyszerűen élvezhetetlen lenne, néhány ádáz fanatikust leszámítva.
Az X-világba belapátoltak egy jókora adag fantáziát is, csak hogy jól nézzen ki. Harcolni, intrikázni, kereskedni, építeni más játékokban is lehet, de ilyen látvánnyal sehol másutt nem találkozol (mostmég). A hangsúly tehát a látványon van, és a stupid user ezt meg is eszi, sőt alíg várja a folytatást (mikorjönmár!!!!!) -
tomonor #527 hát ezt az egó tudja. Igazság szerint az X univerzum nagyon elrugaszkodik a valóságtól. Például, Sonra-4 (argon prime) és holdja rettentő közel van egymáshoz. -
#526 Biztos nem én vagyok az egyedüli.
üzenet az űrből
bolygóraszállósjáték -
#525 Arra már rájöttem, hogy hülyeséget irtam eddig is külön voltak. Az a kép egy optikai csalódás nekem. De ha más szektorban vannak akkor miért nem tudták egy picit (méretarányosan kb 300000km)távolabb behelyezni a holdat. Szerintem nem cseppet, inkább nagyon elrugaszkodtak a valóságtól. Attól, hogy picit kevesebb helyet foglalna a monitoron még hold maradna.
-
Legend #524 Nem vagy te egy kicsit megsállott ??? -
tomonor #523 Ja, és amit vittatunk korában:
Én is Vitéz nyertem, ez ugyanis a Föld gyűrű. >:P