12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
  • Vitez77
    Nem gáz? Potenciális bűnözőként kezel. És ha teszemazt 10 naponként nem játszom a TC-vel (ami mostanság gyakori lesz), akkor lőttek a gamenak? Köszönöm, és ebből nem kérek.
    Tegyenek rá másolást akadályozó (nagy különbség!) védelmet, de ne potenciális bűnöző-figyelőt.
  • r4pt0r
    Securom nem gáz, starforcet meg mostanság nem láttam, túl sok gondot okoz még annak is aki eredetiben vette meg.
  • Vitez77
    Apropó, 2 dolog:
    1. Milyen másolásvédelem lesz a TC-n? (Remélem nem Starforce vagy SecuRom [vagy wtf])
    2. Mostanában kevés időm van, szal megkérdem: van vhol vmi preview a TC-ről?
  • r4pt0r
    DHmeglestem kb 2 percig bírtam, borzalmas. Nem reméltem hogy x3 szinten lesz, de azért mégis.
  • BuriP
    Tegnap megjelent a Dark Horizont, egy másik űrhajós játék. Nyomába sem ér ugyan a TC-nek, de két hétig csak elleszek vele. A reunionnal valahogy már nincs kedvem játszani, emlékeztet arra hogy már rég a TC-vel kellene nyomulnom.
  • Vitez77
    Új "irányjelző nyilak" színek vagy mi...
  • Vitez77
    Most kaptam tőlük katalógust, és abban volt.
    Bakker!!! Hazajövök a világ legszarabb órájáról (ami alapból jó lett volna, ha nem egy jogász csaj tartja, mert tökre nem azt mondta. amit kellene), szal, hazajövök, rá az X3TC honlapjára, és egy kisebb világ omlott össze bennem. Már megint késik???? És pont nem leszek otthon azon a héten, hogy átvegyem!!!!
  • dimre
    A fegyverslotok színnel vannak jelölve.
  • r4pt0r
    Hát most már elmondhatod. :P
  • tomonor
    igen, az M7-é más, de még mindig nem erre gondoltam :>
  • BuriP
    Az M7-es és az M6-os hajók különböző jelölést kaptak (a képtetején középen látni egyet)!

Ugye?
  • tomonor
    nem talált, ám az egyikbe közel jártál hozzá :D
  • Valen
    1. Új oldal sáv menü
    2. Új alsó státusz bár
    3. Új fegyver töltöttség mérő
    4. Új shader effect a hajó orrán
    5. Új Jupiter a háttérben
    6. Új Station a képen, az ablak féltakarásában
    7. Új minimap/radar
    8. Új kinézetű gombok

egyenlőre ennyi
  • tomonor
    B@sszki!!!!! Aki észreveszi ezen a képen az újdonságot (a misszió eligazításon kívül) azt megdícsérem! :P
  • dimre
    A felesége a titkárnője (gondolom).
    Persze ha van neki, lehet csak álnév.
  • SaGa
    Meglátjuk...

Juteszembe a mail feladója Cia-Chen Lehahn, az aláírója meg Bernd Lehahn. Házaspár?
  • r4pt0r
    Hát mindegy addig marad majd a nem "hivatalos" game, aztán ha megjön eredeti akkor lehet folytatni. :D
  • dimre
    Kiváncsi leszek, tényleg a közvetlenül az egotol rendelök kapják meg legelöször.
  • SaGa
    Igen, ez a dolog jó oldala...
  • BuriP
    Lemondok én a nyomtatott kézikönyvről ha emiatt még egy hetet késik!!!

Saga: Ha most te is kapsz egy ilyen E-mailt legalább tudni fogod hogy sikerült a megrendelés.
  • SaGa
    A fenébe. Én is most kaptam meg az értesítést...
  • dimre
    Újabb szomorú hír:

Dear Customer,

Thank you for your order. Unfortunately we have to inform you that the delivery of X3:Terran Conflict has been delayed by another week and will now be released Oct. 17th! There has been a problem with printing the manual that made it impossible to manufacture the game in time for the 10th of October. We will make sure that customers of our webshop will be getting their copies with the very first delivery of the game.

We apologize for the delay.

Best regards,

-Bernd Lehahn, EGOSOFT
  • Amaro
    Ezt én se leltem meg Valami belső forrással rendelkezel náluk? Remélem, a TC-t nem akció kategóriába sorolják, mint anno az X3:Reunion-t.
  • SaGa
    Hol láttál ilyet?
  • Vitez77
    Most néztem a CDGalaxis kínálatát: lesz X3:TC árulva kicsiny hazánkban!!!!
    (Mondjuk ez sztem minket már nem érint [najó, engem igen, mert majd az itthonit is beszerzem], de 1-2 emberkével így bővülhet a tábor).
  • tomonor
    mintha azt olvastam volna arról hogy fajoknak a szektoraiba lesz egy-egy ilyen HQ elhárítás céljából.
  • dimre
    Jó lenne kiadnának valami infot az összes hajóról és stationról.
    Kiváncsi vagyok arra a nagy armadára. A gigatv-s videon látható egy kellemes kis csónak (Bernd még le is koccolta)a Tiger.
  • BuriP
    Ugyanennél a blogbejegyzésnél van egy kép egy állomásról mintha dokkolna rajta az a Boron hadihajó, (vagy mögötte van?) az állomás felépítése emlékeztet a HQ-ra, és én a reunionban a sajátjaimon kívűl nem láttam hogy egy M2 vagy M1 dokkolt volna valaha is egy állomáson! Max TL-ek illetve a Teladi Arena(de az is egy TL).

A kép
  • Vitez77
    Vmi olyasmivel kezdődött, hogy "X3: Reunion introduced a powerfué player HQ......."
    Pénteken előhalászom
  • BuriP
    Remélem lesz. Végülis sokkal több hajó szerepel benne mint reunionban nagyobb flottákat wingeket irányíthatsz benne, felszerelni őket elég sziszifuszi munka lenne még freight transport-tal is. A blogban ír valamit,(augsztus 30.-ai bejegyzésben) hogy a rakétagyáraidból a saját EQ dokkodba vitetheted a termékeiket, és hogy parancsot adhatsz a hajóknak hogy töltsék fel onnan a készleteiket. így könnyítve meg a flottád működését.
    Az angolom gyenge de azt hiszem itt írja.:
    "You can now have every single one of your missile forges deliver their products to your personal equipment dock automatically, and use that dock to supply your whole fleet with cheap missiles."
    Ha nem, akkor tévedtem bocs
    Hogy ezzel a "your personal equipment dock"-kal playerHQ-ra gondolt-e?
  • Vitez77
    Tudtommal lesz, vmelyik vidben asszem mondták. S asszem újratervezik a külsejét.
    Most nem keresem meg, mivel ha elkezdem nézni a videt, csak arra tok gondolni, és az most nem jó nekem
  • Amaro
    Arra lennék kíváncsi, vajon a Terran Conflict-ban van-é HQ? Remélhetőleg igen, s ha így van, hogy néz ki, milyen nagy, mit fogad, mekkora a raktere? Ezeket a hatalmas terran állomásokat elnézve nagyon elkezdtem a reménykedést, hogy végre valami impozáns saját bázisom lehet :D
  • Vitez77
    Hmmm...talán.....
  • tomonor
    hmmm. mozilla download helper?
  • Vitez77
    Ezek kellenek! Hogyan tom őket leszedni?
  • mindero
    Ó, én meg azt hittem h más szemszögből leszünk részesei a történetnek.
  • BuriP
    Azt mondták a GC-n hogy minden választható karakterrel végig lehet vinni a storyline-t, legfeljebb ha nem Argon vagy Terran nemzetiségűvel kezdesz akkor tovább tart, mert az elején nem bíznak még majd benned!
  • dimre
    Ez sem rossz.
  • mindero
    És többnél is lesz storyline
  • BuriP
    Több startlehetőség lesz a játékban mint amennyit Lipcsében mutattak, de ezek közül sok csak később lesz elérhető, az elején még nem. Valamivel (gondolom néhány küldetéssel, vagy repu elérésével) lehet majd őket feloldani. Párat látni itt.