12193
X3 - Terran Conflict / Albion Prelude
-
#642 Hát nem a nyuszi hozta nekem sem, hanem az Apeh (adóvisszatérítés), és a munkahelyem (prémium), meg egy kis spórólt mellé. -
#641 Nekem 4 éves a monitorom, és (lekopogom) bírja (de remélem nyáron lesz időm melózni, és akkor veszek egy 20-ast ).
Amúgy: most lesz (25) a Budapest Gameshow 08, és nem lesz ott az Egosoft -
tomonor #640 és klafa, nem csak 5 évig bírja mint a mai LCD-sek -
tomonor #639 ráadásul 10 éves monitor -
#638 Jesszusom, az még bírja azt a felbontást? Én 1024*768-nál magasabbra nem vittem, pedig ugyanakkora (csak én 70hz-t preferálom). -
tomonor #637 Deteccik az a dagi terran hajó... -
tomonor #636 ha mindenkinek annyi pénze lenne...
Én egy 60Hz-es képcsöves monitoron nyomom (17") 1280X1024-ben xD -
#635 FF-s joystic is sokat dob a hangulaton :D -
#634 de ez nem mozog....
akkor már ez -
#633 Bár az biztos hogy már pár apróság is komolyan adhat a játékélményhez!
Mikor múlt évben fejlesztettem a gépen, kapott új hangfalakat mélynyomóval, mikor meghallottam a mellettem felrobbanó kalózhajó hangját...hát, amíg nem remeg bele az asztal nem is tudtam hogy mi hiányzik!
aztán vettem egy új "szélesvásznú" monitort és ha nem is panorámaablak de azért az 1680x1050-es felbontás már inkább hasonlít egy szimulátorra! Múltkor láttam amint valaki 1024x786-os felbontásban játszott vele, olyan volt mintha egy csövön át néztem volna a játékot, komolyan mondom zavarta a szemem! -
#632 Hogy szeretnék én ennyire ráérni, és unatkozni!!! -
#631 Az alap, amire mindenki vágyik
De ha magad akarsz építeni, akkor ime 2 db segítő oldal:
Az egyik
és a másik -
tomonor #630 hmmm. Érdekes lenne egy interaktív cockpitos X játék... -
#629 Hát ha valami gyors és fordulékony hajóval mész, kell egy zacskó az biztos! -
#628 El sem merem képzelni, mit csinálnának azok az izék egy Xenon küldi során :D -
#627 én inkább erre szavazok :D -
Legend #626 Az ideális "gépújítás" a TC-hez: cockpit . -
#625 Mindenkivel megesik :D -
r4pt0r #624 Ilyen az amikor az ember gyorsan olvas el valamit. :D -
#623 -_- Nem SM3-as gameket kérdeztem (azokat tudok én is ), hanem hogy speciel NEKI melyik nem indult -
r4pt0r #622 Valamelyik Splinter cell pl, meg még volt pár ilyen játék. -
#621 volt, hogy melyik arra már nem emlékszem, de volt :D -
#620 Egyes programok???? Mint pl? Mert nálam az össze SM3-as game ment (olyan is, ahol az sm2 nem lehetőség). -
r4pt0r #619 Még midig az a kérdés hol a fight videjó. :D -
#618 és valóban 3.0-t is tud, de akkor vajon egyes programok miért nem engedik -
tomonor #617 jaja, ugyanis én NVIDIA 7600 GS boldogtalan tulajdonosa vagyok -.-''' (8800GTX jobb lenne) (-egyértelműen, ez önmagát adja) -
#616 Az ATI X1950 már Valennek ment -_- -
#615 Milyen jól elbeszélgettél magaddal XD Ati X1950?
Valen: Hmm...nekem ugyanaz, de pixel shader 3.0....Lehet, hogy másik altípus? (Pro vagy XT)
2GB-vel (nekem is annyi van) én csakazértis megnézem, eléri-e a maxot. Nyárig úgyse fogok vele annyit gamelni, hogy az összes szektort megnézzem + adjak időt magamnak/ellenfeleknek nagy gyárbirodalmak vagy flották létesítésére. Nyáron meg bővítek 4-re (igaz, az XP egy kis módosítással is csak 3GB és vmennyi MB-t fog felismerni, de az is több, mint a 3GB ) -
tomonor #614 ami nekem nem éri el a szintet se... [sóhaj] -
tomonor #613 a grafikát meg ha leveszed, ugyanugy mint a reunionban, nem fog rajta segíteni, csak elcsúfítja. a proci a lényeg. -
tomonor #612 annyi az egész, hogy a process filter ki van kapcsolva, max 4 fps-t javít, az a különbség. -
#611 Na igen a szárny és a vezérsík kérdése mindig is meglepett, hogy minek egy űrhajóra
Vitez: hát, nálam marad a low detail valszeg, mivel pixel shader 2.0-t tud a kártyám (ATI x1950), meg csak 2Gb van, de ahogy nézem, sokat nem vesztek vele :DDD -
#610 Apropó: láttátok a magas-alacsony képek közötti különbséget? -
#609 Biztos hogy azok a szinek a beállított fegyverek-kombinációkat jelölik? Hiszen azokra éppúgy ott vannak a számok alatta mint a reunionban. Nem inkább a Wing-ek menüjét lehet azokkal előhívni? (elvégre azokat jelölik szinekkel.: Blue wing, stb.)
Szerintem az Elite az az átalakított Nova lesz amit a első videóban is lehet látni, van a vízszintes vezérsíkon, középen két tartályszerű valami rajt. Vagy ez. -
#608 Az csak dísznek lesz. Én mindig is M3-as (néha M6-os...inkább M3-as) figura voltam. -
tomonor #607 ám arra majd gondolom várhacc majd hogy egy thor-t vezethess... -
#606 Hmmm..talán megnézem, hátha megéri majd leváltani a Novámat
De én asszem Terrán hajókra fogok utazni -
#605 Speciel én ki sem veszem. Az egyik DVD-lejátszómban mindig ott volt az X3 lemeze (addig, amíg nem jött a no-dvd patch). -
tomonor #604 Na jó, elárulom. Nézzétek a hajó nevét... ELITE! Alapba benne lesz eme öreg M3-as csodajószág :D (jó tudom XTMbe is volt meg minden, de nem ez a lényeg) Szal csak az orrát látod ám az X3-as Novara fog emlékeztetni, az a gyanúm... -
r4pt0r #603 Nem tudom, de a securomot lehet törni. Én minden játékhoz használok cracket, eredetihez is nehogy már mindig be kelljen tolni a lemezt.